Dnevni horoskop za 16. 2: Rak dobija zanimljiv predlog

dnevni horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 15. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Posmatrano iz ugla dogovaranja i pregovaranja o novim poslovnim aktivnostima i važnim promenama, Ovnovi tokom ovog radnog dana mogu očekivati vrlo dobre rezultate.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni vreme je za druženje, izlazak, aktivirajte se i preko društvenih mreža, ima vrlo interesantnih prilika tu negde oko vas.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Posao: Veći deo radnog dana okolnosti bi trebalo da idu na ruku Bikovima, naročito onima koji su na jasno određenim pozicijama profesionalnih zaduženja.

Ljubav: Tokom većeg dela dana čekaju vas manje ili veće ljubavne turbulencije, što zbog vašeg delom i izraženog nestrpljenja vaše drage osobe.

Zdravlje: Bolovi u mišićima.

Blizanci

Posao: Jedan od najboljih radnih dana ove sedmice nalazi se pred Blizancima. Uglavnom sve je pod vašom kontrolom i dobri poslovni rezultati dolaze kao logična posledica.

Ljubav: Nešto opuštenija atmosfera daje vam dobru osnovu da tokom ove srede pokažete želju i volju za pojačani angažman sferi ljubavi.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Rak

Posao: Evo jednog radnog dana u kome bi većina Rakova mogla da ima osećaj, kako nepremostivih prepreka na poslovnom planu jednostavno nema.

Ljubav: Bilo bi lepo da budete budni i na polju ljubavnih relacija, jer nije isključeno da vas zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Nametnite sebe, svoj način organizacije i rada koliko god vam se svi u poslovnom okruženju suprotstavljali. Uspećete u svojim namerama.

Ljubav: Astrološki aspekti najavljuju uzbudljiv i pozitivnim emocijama obojen dan. Uživajte u razmeni tih najfinijih osećanja sa osobom koju volite.

Zdravlje: Čuvajte se ozbiljnije prehlade.

Devica

Posao: Device nastavljaju da u svom dobro proverenom tempu nameću svoje ideje i zamisli i uspešno realizuju sve što im je u opisu obaveza za ovu sredu.

Ljubav: Veliko dvoumljenje i analiza je pred vama kada je novo poznanstvo u pitanju. Ako ništa više i značajnije, imaćete bar priliku da uživate u vrlo prijatnom društvu a vreme će pokazati sve ostalo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Malo umor, nešto više neraspoloženje, obojiće veći deo ovog radnog dana kod većine Vaga. Odradite osnovne zadatke i radite na što manjem nerviranju.

Ljubav: Umora nema kada je ljubav u pitanju. očekuje se da vi danas budete inicijator nekog finog dešavanja, izlaska, provoda sa dragom osobom.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Solidan radni dan ispunjen brojnim obavezama je pred Škorpijama. Budite oprezni sa finansijskim transakcijama, nije povoljan momenat za neke ozbiljnije investicije.

Ljubav: Slobodne Škorpije imaju velike izazove u vidu fizičke privlačnosti sa veoma intrigantnom osobom i verovatno će i uploviti u taj odnos.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Strelac

Posao: Pred Strelcima je radni dan koji se najverovatnije neće mnogo razlikovati od prethodnog, očekuje vas dosta noviteta, a moguće je i dodatno usavršavanje.

Ljubav: Dosta sitnica odavno vas nervira kada je ljubavna sfera u pitanju, pa evo prilike da konačno tome stanete na kraj uspešno.

Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom i zglobovima, piše Astroputnik.

Jarac

Posao: I tokom ovog dana nisu isključena nerviranja zbog nesporazuma u poslovnoj komunikaciji. Pokušajte da izbegnete oštrije verbalne rasprave.

Ljubav: Ne dozvolite da se nezadovoljstvo i opterećenje poslovnim segmentom prelije na ljubavnu sferu. Biće vam dovoljno da se strpite i primirite, i tako prođete sa što manje štete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Tipične Vodolije danas bi trebalo da ima više povoljnih prilika da se poslovno izdignu iznad ostalih, naročito na polju novih originalnih ideja. Moguća je i nova poslovana ponuda ili predlog za saradnju. .

Ljubav: Ukoliko imate u planu neki izlet, šetnju i li kraće putovanje sada je pravi trenutak da obradujete i sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Prokontrolišite rad žlezda sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Vrlo dobar i uspešan radni dan mogu imati Ribe ukoliko sprovedu isplanirane zamisli – bez dodatnog poslovnog eksperimentisanja.

Ljubav: Slobodni predstavnici bi da krenu u akciju ali imaju početničku nesigurnost. Nemojte žuriti, pustite da se stvari razvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Pojačana nervoza, mogući problemi sa želucem.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram