Dnevni horoskop za 16. 12: Device čeka susret za pamćenje

dnevni horoskop
Dnevni horoskop; XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte kakvi vas izazovi očekuju vaš horoskopski znak na polju posla, ljubavi i zdravlja 16. decembra 2020.

Ovan

Posao: Odličan dan na polju bezmalo svih poslovnih aktivnosti očekuje Ovnove, gde je realno da se istaknu na liderskim pozicijama, a nije isključeno ni donošenje važne poslovne odluke, piše Astroputnik.

Ljubav: Novo poznanstvo na pomolu moglo bi da se za vrlo kratko vreme pretvori u pravu strastvenu romansu.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete sitnije fizičke povrede.

Bik

Posao: Bikovi bi uz dosta truda i potrošene energije trebalo da se izbore danas sa svim poslovnim izazovima na zadovoljavajuć način. Pozabavite se privođenjem kraju nekih od ranije započetih obaveza.

Ljubav: Od vas se očekuje da budete aktivni i posvetite se sa više truda vašoj  dragoj osobi, moglo bi višestruko da vam se isplati. Uživajte.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Većinu zamisli Blizanci bi trebalo bez većih problema da sprovedu u delo tokom ove srede. Ipak, nemojte da vas polet suviše ponese pa da zaboravite na konkurenciju.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vam se i dalje provlače kroz život repovi ljubavne prošlosti koji samo mogu podsticati loše raspoloženje, vreme je da okrenete drugi list.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Rak

Posao: Iako ide sporo, do ciljeva se itekako stiže, znaju to  Rakovi koji su već navikli da se sa povećanim obimom posla vrlo dobro izbore. Obratite pažnju na eventualne dodatne aktivnosti koje bi mogle da vam oduzmu više vremena od očekivanog i pokušajte te obaveze bar etapno da odradite.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim stanjem svog privatnog života, imate vrlo dobar dan  pred vama da uživate u zajedničkim aktivnostima sa dragom osobom.

Zdravlje: Psihofizički umor, potrudite se da se adekvatno relaksirate.

Lav

Posao: Ovaj dan Lavovima donosi mogućnost da zajedničke ideje uz autoritativan i profesionalan nastup pred poslovnim saradnicima sprovedu u konkretno delo.

Ljubav: Romantično raspoloženje dominiraće tokom celog dana. Ipak, kontrolišite svoje postupke i odluke kako biste izbegli potencijalne nesporazume i razočarenje.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Devicama bi fokus ovoga dana trebalo da bude na završavanju već prethodno započetih zadataka, a ako nešto novo i iskrsne ne bi bilo loše da vam neko pritekne u  pomoć.

Ljubav: Moguće iznenadno novo poznanstvo moglo bi da vas zaintrigira više nego što očekujete. Uživajte u prijatnom susretu.

Zdravlje: Moguće manje reumatske tegobe.

Vaga

Posao: Nemojte se plašiti da interesantne i zanimljive ideje iznesete na svetlo dana, ali nemojte žuriti sa pokretanjem inicijative za realizaciju. Sticaj pratećih okolnosti zahteva još malo strpljenja za lakše i efikasnije sprovođenje plana.

Ljubav: Budite iskreni u razgovoru sa dragom osobom pre nego što donesete važnu odluku, biće vam itekako korisno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Posla preko glave očekuje Škorpije i ovog dana, a ne bi bilo čudno da se pojavi i neka zaostala obaveza. Strpljivo krenite korak po korak ka cilju.

Ljubav: Doza strpljenja trebaće vam i na polju emotivno-ljubavnih relacija, gde bi trebalo da se pozabavite peglanjem situacije i ispravljanjem propusta.

Zdravlje: Preventivno zaštiite polje malog stomaka.

Strelac

Posao: Strelčevi bi danas mogli da  dobiju pozitivne povratne informacije vezano za nedavno započete projekte.

Ljubav: Prilike za nova poznanstva i neobavezna ćaskanja ne bi trebalo da nedostaju tokom ovog dana većini pripadnika ovog sazvežđa.

Zdravlje: Osetljivost pluća.

Jarac

Posao: Tipični Jarčevi bi danas mogli da pokažu izvesnu dozu nestrpljenja i nerviranja zbog raznoraznih pitanja i brojnih zahteva koji dolaze iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Spas i relaksaciju od stresnog dana pronaćićete u društvu drage osobe.

Zdravlje: Stres i napetost mogu vam zadavti manje glavobolje.

Vodolija

Posao: Nema razloga za zabrinutost kada je posao u pitanju kod većine Vodolija. Sve ide željenim ritmom i nema potrebe da se bilo šta forsira.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, što ne znači da treba da budete pasivni.

Zdravlje: Smanjite opterećenje psihe, dovoljno se odmarajte.

Ribe

Posao: Čuvajte se kritičkih tonova osoba koje vam nisu naklonjene i bitnim ljudima pokušajte da objasnite svoje namere i postupke.

Ljubav: Budite realniji u svojim očekivanjima, samo tako ćete izbeći veća razočarenja.

Zdravlje: Moguća osetljivost probavnog trakta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram