Dnevni horoskop za 15.6: Vodolijama sve isplivava na površinu

Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 15. jun 2022. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

Ovan

Posao: Nema promena na vašem poslovnim planu u odnosu na prethodni dan. Očekuju vas slične aktivnosti, dosta posla, dosta papirologije.

Ljubav: I na ljubavnom planu potrebno je malo balansiranja, a ne svako na svoju stranu.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Bik

Posao: I dalje biste trebali biti na oprezu kada su razni dogovori i ugovori u pitanju. Čitajte dva puta ukoliko je potrebno ono što šiše pre nego što stavite svoj potpis.

Ljubav: Ukoliko pokažete strpljenje i spremnost na kompromis, možete izbeći moguće potencijalne nesporazume sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Blizanci

Posao: Ista meta isto odstojanje očekuje većinu Blizanaca tokom ovog dana. Nemojte se rasplinuti na više strana kao po običaju, pokušajte da završavate pre svega već započeto.

Ljubav: Od vašeg raspoloženja zavisi da li ćete ovaj dan okončati sa osećajem blagog zadovoljstva ili se pak duriti bez potrebe.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani i unosite dovoljno tečnosti.

Rak

Posao: Bitno je da ne žurite posebno ukoliko trebate neku odluku da donesete. Vodite računa o mogućim greškama, kako vam se n bi potkrala neka ozbiljnija koju ćete teže moći da ispravite.

Ljubav: Budite spremni na razgovor, pokrenite vi teme koje vas muče u razmatranje i tako ćete saznati na čemu ste. Ukoliko se povlačite bićete samo još nezadovoljniji.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela, bolovi u nogama.

Lav

Posao: Pojačan obim obaveza i dalje je pred Lavovima. Brzi ste i sve biste odjednom da završite, ali ipak je savet da radite po prioritetima pa koliko stignete.

Ljubav: Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više od onog što biste želeli da priznate.

Zdravlje: Unosite više tečnosti, toplih napitaka, čuvajte grlo.

Devica

Posao: Postoji mogućnost predloga za saradnju koja se vezuje za strance ili inostranstvo. Samo napred.

Ljubav: Iako možda nije idealan period za ulazak u nove ljubavne priče, za flert i zabavu svakako jeste i trebali bi ga iskoristiti.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora, opuštanja.

Vaga

Posao: Dosta toga danas bim moglo da se odvija usporenijim tokom od onog što očekujete, ali ništa vam ne preostaje nego da se prilagodite što bolje trenutnim okolnostima. Ne ulazite u konflikte sa saradnicima.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje vlada na vašem emotivnom planu. Prepustite inicijativu drugoj strani, a ukoliko do nje ne dođe izađite negde sa nekim od prijatelja, prijaće vam druženje.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: I danas bi mogli biti aktuelni neki dogovori, pregovori sa osobom iz vaše prošlosti, sa kojom ste možda nekada davno sarađivali. Saslušajte pažljivo i svakako dobro razmislite.

Ljubav: Raspoloženje vam možda neće biti na optimalnom nivou za ljubavne akcije, ipak ne bi trebalo zapostaviti potpuno drugu stranu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Strelac

Posao: Ne žurite, posebno ne sa odlukama, pustite da se stvari malo slegnu, da sve sagledate iz više uglova, kako ne biste napravili ozbiljniju grešku ili procenu.

Ljubav: Ravna linija je na vašem ljubavnom planu. Kao da ste se povukli u neku vrstu ilegale i ne razmišljate mnogo o tim temama, imate preča posla.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Jarac

Posao: Bilo bi dobro da malo usporite i ne forsirate stvari. Potrebno je da realno sagledate šta je ono što možete a šta ne, i tako smanjite stres pod kojim se trenutno nalazite.

Ljubav: Sve je pod kontrolom na vašem emotivnom planu i trebalo bi da ste zadovoljni, jer imate mir i stabilnost.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vodolija

Posao: Povećan obim posla ne znači da bi trebalo da sve zbrzate, naprotiv proverite više puta da li ste sve odradili kako treba, jer konkurencija jedva čeka da napravite grešku.

Ljubav: Neke stvari koje vas duže vremena opterećuju mole bi isplivati na površinu. Vreme je da se suočite, a ne da ih ignorišete, jer vreme neće promeniti mnogo toga.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Ako imate osobu od poverenja u svom radnom okruženju, podelite obaveze, nema nagoveštaja neprijatnih iznenađenja, a opet olakšaćete sebi.

Ljubav: Solidan dan je pred vama, da ga provedete sa dragom osobom u mirnom i prijatnom ambijentu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, piše Astroputnik.

***

Bonus video: Fatamorgana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram