Dnevni horoskop za 15. 6: Bik sve kvari svojim raspoloženjem

dnevni horoskop
Foto: Profimedia

Saznajte šta nas čeka u danu pred nama.

Ovan

Pomalo oplakujete sebe, a pomalo se i ljutite na druge jer se osećate odbačeno. Ovo nije istina, koliko god želeli pažnju.

Bik

Promenljivost vašeg raspolženja značajno utiče na sve, specijalno posao. Kontrolišite sopstvene emocije, one vas mogu dovesti u veom aneprijatnu situaciju.

Blizanci

Koliko god bežali, vi ćete morati da odvojite vreme i za partnera i za odmor. Neke stvari morate da definišete u samom odnosu.

Rak

Rasejani ste i umorni, pa zbog toga ne želite da ulazite u dublje koncerzacije. Ne odlučujte danas o velikim pitanjima.

Lav

Mnogo vas opterećuju egzistencijalne teme i želite da se udaljite od svega toga. Nemate zbog čega toliko da očajavate.

Devica

Danas postoji opasnost od neprimerenog reagovanja na nečiju tešku situaciju. Ako imate nešto da kažete, dva puta razmislite.

Vaga

Ne znate kako da se postavite u odnosu na nadređene i pokazujete strah. Budite iskreni i diplomatični.

Pročitajte još:

Škorpija

Borite se sa intuicijom koja trenutno ne radi kako bi trebalo. Previše ste se uplašili od zalogaja koji bi trebalo da uzmete u poslu, pa zato vaše najveće oružje ne radi kako bi trebalo.

Strelac

Napeti odnosi u porodici zahtevaju vaše veće angažovanje. Moraćete da ozbiljno da porazgovarate i zakopate neke ratne sekire.

Jarac

Ne oslanjajte se ni na koga, već preuzmite posao u potpunosti na sebe. Promene u ličnom životu su neminovne, ne pokušavajte ništa da sprečite.

Vodolija

Ljuti ste jer rezultati na poslu nisu onakvi kakve ste očekivali. Moraćete da sarađujete sa kolegama koji vam i nisu baš najdraži.

Ribe

Jedna varnica je dovoljna da se emotivni odnos pretvori u rat, tako da bi bilo dobro da obratite pažnju na reči koje upućujete partneru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram