Dnevni horoskop za 15. 4: Raku prošlost kuca na vrata

dnevni horoskop
Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za subotu 15. april 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nema odmora prvog dana vikenda za tipične Ovnove. Poradite na svojim ambicioznim planovima i pripremite se za naredni poslovni ciklus.

Ljubav: Uživajte u pažnji koju vam posvećuje vaša draga osoba. Mogli biste da uzvratite i nekim finim poklonom.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Ukoliko je ostalo nešto od nezavršenih obaveza od prethodnih dana, mogli biste to danas da okončate i ostatak dana posvetite se preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Ukoliko ste razmišljali o nekim bitnim odlukama i promenama, evo prilike za konstruktivan razgovor sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost, piše Astroputnik.

Blizanci

Posao: Veoma povoljan dan očekuje tipične Blizance, posebno ukoliko su u pitanju dugoročni planovi i dogovori, od bitnog značaja za pre svega vaše vlastite interese.

Ljubav: Moguće poznanstvo sa novom interesantnom osobom na neobičnom mestu moglo bi da zagolica vašu maštu. Uživajte u finoj i opuštenoj konverzaciji za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi, nema razloga da žurite. Sve što ste zamislili imate realne šanse da na vreme i završite.

Ljubav: Moguća je obnova komunikacije sa osobom iz vaše ljubavne prošlosti koja vam je nekada puno značila.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Lavovi, trebalo bi danas da nastavite sa realizacijom svojih poslovnih poduhvata. Mogli biste da očekujete i neki iznenadni dogovor.

Ljubav: Prvenstveno zbog izraženog šarma i komunikativnosti, današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Devica

Posao: Dosta komunikacije, razgovora i dogovora sa poslovnim saradnicima oko pokretanja nekih budućih projekata mogle bi da očekuju Device ove subote.

Ljubav: Nema nagoveštaja nekih bitnih promena na vašem ljubavnom horizontu. Ipak, nemojte biti samo nemi posmatrač.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Opušten dan bez nekih većih obaveza očekuje Vage. Iskoristite ga za neki vid fizičke aktivnosti, sport i napunite se pozitivnom energijom.

Ljubav: Dan je veoma povoljan ukoliko ste naumili da svoju ljubavnu inspiraciju prenesete svojoj dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Odličan dan je pred Škorpijama da se posvete planiranju i dogovorima oko pokretanja nekih novih poslovnih zamisli.

Ljubav: Pojava stare simpatije iz vaše ljubavne prošlosti ponovo bi mogla da stavi na test vaša osećanja.

Zdravlje: Odlično

Strelac

Posao: Najpre pokušajte da se adekvatno relaksirate ukoliko je to moguće, a onda se zabavite razmišljanjem i pravljenjem konstruktivnog plana za naredni period.

Ljubav: Nemojte da vas iznenadi poziv osobe koju ste nedavno upoznali sa željom za ponovnim susretom i bližim upoznavanjem. Uživajte.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Jarac

Posao: Iskoristite ovaj dan za odmor, opuštanje i možda druženje ili šetnju sa dragim prijateljima.

Ljubav: Osoba iz vašeg poslovnog okruženja, koja vam već neko vreme privlači pažnju, mogla bi danas da bude inicijator susreta.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama na polju svih profesionalnih aktivnosti. Posebno se pozabavite razradom nekih dugoročnijih planova, ukoliko su vezani za neke inostrane projekte.

Ljubav: Okupiranost poslovnim obavezama nekako će u senku staviti vašu dragu osobu, što bi moglo da dovede do neraspoloženja. Nemojte to dozvoliti.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Ribe

Posao: Pravi trenutak je da se pozabavite razmišljanjem o nekom vidu dodatne edukacije i usavršavanja svojih postojećih znanja.

Ljubav: Pokušajte da ne razmišljate suviše o prošlosti kako biste mogli da se usmerite na pravi način ka budućnosti.

Zdravlje: Sasvim solidno.

BONUS VIDEO: Tri znaka Zodijaka kojima je suđeno da se obogate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram