Dnevni horoskop za 15. 12: Vodolija da se čuva konkurencije

dnevni horoskop
Foto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 15. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Iako vam mnogo toga danas ide na ruku, budite spremni i da se malo borite za svoje stavove, naročito sa onima koji vaš tempo ne mogu ili neće bespogovorno da prate.

Ljubav: Poželjno bi bilo da iskontrolišete impulsivne reakcije kako ne biste dodatno zakomplikovali situaciju. Nema razloga da se opterećujete nekim nebitnim detaljima.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Bik

Posao: Sasvim solidan i miran radni dan je pred većinom Bikova da sa lakoćom završe svoje započete obaveze. Nove ideje ostavite za neki naredni period.

Ljubav: Mogli biste danas da više pažnje i vremena posvetite ljubavnoj sferi. Prijao bi vam izlazak ili druženje sa zajedničkim prijateljima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Potrudite se da se vratite na prethodne situacije, da ih ponovo sagledate, uvidite gde ste pogrešili i na koji način bi se to moglo ispraviti.

Ljubav: Budite fleksibilni i spremni da izađete u susret potrebama vaše drage osobe, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Potrudite se da, koliko je moguće, ispoštujete redosled obaveza kako biste izbegli veće zastoje u realizaciji.

Ljubav: Nema razloga da i danas ne budete posvećeni i angažovani kada su ljubavne relacije u pitanju. Moguće je prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Potencijalno odličan radni dan je pred Lavovima da bez većih problema završe svoje zacrtane obaveze. Obratite pažnju da vam ne promaknu neki naizgled nebitni detalji.

Ljubav: Dosta taktičnosti i suptilnih poteza očekuje se od vas ukoliko ne želite da narušite postojeće partnerske odnose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Obratite dovoljno pažnje na sve detalje kada su novi poslovni dogovori ili ugovori u pitanju, kako biste izbegli lošu procenu.

Ljubav: Draga osoba danas ima velika očekivanja od vas. Budite posvećeni i posebno angažovani. Realno je da vam se sve vrati višestruko.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Vaga

Posao: Nemojte da vas demotiviše ako budete morali neke poteze da ponavljate par puta. Bitno je da ne ostavljate ništa nezavršeno.

Ljubav: Ovaj dan nije baš najpovoljniji da u sferi ljubavi preuzimate inicijativu, već ukoliko je moguće, prepustite drugoj strani da napravi konkretan korak.

Zdravlje: Jačajte imunitet, dovoljno se odmarajte.

Škorpija

Posao: Uspešno savladavanje poslovnih prepreka može vam malo usporiti neki od bitnih tehničkih detalja, ali nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav: Bilo bi dobro da poslušate sopstveni glas razuma i ne ulećete u bespotrebne komplikovane ljubavne situacije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Iako se odvija sve mnogo sporije od onoga što očekujete, što vas svakako opterećuje, budite uporni i ne odustajte od zacrtanog cilja.

Ljubav: Možete upoznati osobu sa kojom ćete poželeti nešto više od površnog poznanstva i flerta.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Potrudite se da budete fokusirani na posao i ne radite više stvari odjednom. Nema potrebe za žurbom.

Ljubav: Moguća iznenadna pojava osobe iz vaše ljubavne prošlosti. Dobro razmislite vredi li ponovo nešto pokretati i vraćati se na staro.

Zdravlje: Reumatske tegobe.

Vodolija

Posao: Ispoštujte sebe i pokušajte da završite ono što ste planirali, ali i obratite dovoljno pažnje na konkurenciju i osobe iz bliskog poslovnog okruženja koje vam nisu naklonjene.

Ljubav: Iako konkretnih razloga za nezadovoljstvo nema, danas biste mogli da budete dosta neprijatni za komunikaciju sa dragom osobom. Pokušajte da smanjite napetost.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Ribe

Posao: Tokom ovog radnog dana tipične Ribe očekuje dosta poslovnih iskušenja, naročito na planu usklađivanja rada sa osobama koje imaju drugačije metode.

Ljubav: Planirajte neki izlazak, druženje sa prijateljima. Prijaće vam zajedničko provedeno vreme u pozitivnom okruženju.

Zdravlje: Osetljivost grla, respiratorne tegobe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život