Dnevni horoskop za 15.10: Rak da se spremi na izazovan dan

dnevni horoskop
Foto: New Line Cinema Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 15. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Sasvim solidan dan je pred Ovnovima da sve zacrtane obaveze na vreme privedu kraju. Moguće je da vas danas očekuju i pohvale za uložen trud i napor u prethodnom periodu.

Ljubav: Slobodni Ovnovi, ovo je odličan dan da se upoznate bolje i približite osobi koja vam se dopada.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nastavite tamo gde ste juče stali, budite dosledni svojim ciljevima i nema razloga da brinete da nešto nećete uspeti da završite na način na koji ste zamislili.

Ljubav: Ovog petka mogli biste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu. Lep vikend je pred vama, uživajte, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Radite na sebi, usavršavajte svoja znanja, pravite planove, ali ne brzajte i ne ostavljajte ništa napola započeto.

Ljubav: Ukoliko ste planirali neko putovanje sa dragom osobom, povoljne su prilike da ga i realizujete. U svakom slučaju, radite da poboljšanju postojećeg odnosa.

Zdravlje: Izbegavajte i dalje nagle pokrete.

Rak

Posao: Kraj ove radne sedmice Rakovi dočekuju prilično nezadovoljni i umorni od poslovnih obaveza. Šta je tu je, biće bolje u narednom periodu.

Ljubav: Dosta napora i strpljenja trebaće vam danas da nekako iskontrolišete ljubavna talasanja, koja bi mogla da pokrene nezadovoljna draga osoba.

Zdravlje: Osetljivost pluća, respiratornog sistema.

Lav

Posao: Možda udruženi sa nekim novim saradnicima možete mnogo više postići od trenutnog. Razmislite i potražite nekog u okruženju, biće vam i te kako koristan.

Ljubav: Kada su ljubavni odnosi u pitanju, evo odličnog dana da se dodatno angažujete, ali i da očekujete više prijatnih iznenađenja od drage osobe.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Nije loš radni dan za uobičajene standarde većine Devica. Ipak, nemojte biti prestrogi prema sebi i drugima iz poslovnog okruženja.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u ljubavnoj sferi, rezultati bi mogli da budu veoma zadovoljavajući, naravno, ukoliko se pokrenete i date konkretan doprinos.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Vaga

Posao: Potrebno je još malo strpljenja i taktičnosti, pre svega, u sferi komunikacije i organizacije, da prođete ovaj poslednji radni dan sa što manjom kolateralnom štetom.

Ljubav: Taktičnost je korisna i na polju ljubavi, samo što bi danas mogla da vas očekuje bar jedna povoljna situacija za konkretnu akciju, bez mnogo razmišljanja.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Posao: Škorpije očekuju danas povoljnije okolnosti da bolje usklade svoje napore sa otežanim okolnostima na profesionalnom polju i stave tačku na jedan naporan period iza sebe.

Ljubav: Veći deo dana realno je da osećate nemir po pitanju neke važne ljubavne dileme. Ma koliko razmišljali, nemojte žuriti sa konačnim zaključcima.

Zdravlje: Jačajte imunitet, više se krećite.

Strelac

Posao: Bez obzira na ogroman uložen trud i energiju, današnji poslovni rezultati najtipičnijih Strelaca biće nešto slabiji od ličnih očekivanja. Ne dajte da vas to pokoleba u namerama.

Ljubav: Najverovatnije manje, ali ipak prijatno iznenađenje danas možete očekivati u ljubavnoj sferi, posebno ako ste nedavno upoznali interesantnu osobu preko poslovne strane.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tokom današnjeg radnog dana Jarčevi bi mogli da imaju obaveza preko glave. Ipak, biće najvažnije da ne žurite, pa koliko uradite…

Ljubav: Suštinski nisu loši astrološki aspekti za bar jedan lep događaj u sferi ljubavi. Od vas zavisi da li će se desiti.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Vodolija

Posao: Solidan spoj dobre energije i radnog elana daje Vodolijama dobre izglede da kraj dana dočekaju zadovoljni postignutim na poslovnom planu.

Ljubav: Ako su vaši partnerski odnosi već prilično zategnuti, danas svakako nije najpovoljnija astrološka klima da preduzimate bilo kakve radikalne poteze.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Ribe

Posao: Usporite, sačekajte, nekoliko puta proverite pre nego što donesete iole važniju poslovnu odluku.

Ljubav: Što se tiče današnjih dešavanja u sferi ljubavi, ništa kapitalno nema u najavi, mada nije isključeno da doživite veoma prijatno iznenađenje od stare simpatije.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli