Dnevni horoskop za 14. 3: Škorpija je usred emotivne oluje

Foto: Splash News/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Devica ne zna gde joj je glava od obaveza, Vaga će se izgubiti u maštarenju, a Vodollija se provodi kao nikad u životu.

Ovan 

Sve ono što ste u proteklim nedeljama i mesecima naučili – bilo kroz greške ili bukvalno učenje – sada konačno može da vam se isplati. Možete slobodno da budete ponosni na sebe, dragi Ovnovi, jer ste puno napredovali u prethodnom periodu.

Bik

Planetarna energija je takva danas da će vam emocije biti veoma izražene. I negativne i pozitivne. Ljudi će prema vama danas biti iskreniji nego inače (čak i brutalno iskreni) što će vam, dugoročno, biti od velike koristi.

Blizanci

Vaš znak je poznat po tome što uživa u društvenosti i komunikaciji sa drugim ljudima, pa će ovo biti dan kao stvoren za vas. Moguće je da ćete se naći u nekom većem društvu, na proslavi ili veselju i, bez sumnje, bićete glavna zvezda.

Rak

Miran dan, koji će vam biti idealna prilika da se posvetite sebi i svim svojim željama. Nećete imati previše obaveza, a niste ni raspoloženi za neke aktivnosti, tako da bi najbolje bilo da osmislite šta je to što bi vam najviše prijalo.

Lav

Ne tražite ni od koga danas savete, jer ćete dobiti samo puno pridika i kritikovanja. Umesto toga, pogledajte u dubinu svoje duše i vidite šta vam intuicija kaže. Sve emocije su ovih dana naglašene, pa ćete odgovor na najveća pitanja naći u sebi.

Devica

Pročitaj još:

Ne planirajte ništa kod kuće, jer ćete najverovatnije najveći deo dana provesti van kuće. Bilo da se radi o šopingu, prijatnoj šetnji, viđanju sa prijateljima, ili završavanju nekih administrativnih obaveza, danas ćete biti u akciji.

Vaga

Vaša bujna mašta bi danas mogla da vam bude najbolji prijatelj. Današni aspekti dodatno ističu vašu sanjarsku prirodu, ali potrudite se da stvari ne ostanu samo na nivou razmišljanja i planiranja, već se bacite odmah u akciju.

Škorpija

Emotivna oluja danas pogađa skoro sve znakove, ali na vas će uticati posebno jako. Ne dozvolite da vas kovitlac emocija odvuče sa dobrog puta, na kom se već neko vreme nalazite. Najbolje bi bilo da veče provedete mirno, kod kuće.

Strelac

Ukoliko izlazite negde večeras, imajte u vidu da postoji mogućnost da upoznate nekoga ko će u vama probuditi strasti koje ste i sami odavno zaboravili. Ako je to nešto što želite, smao napred! Ako ne, možda bi bolje bilo da preskočite provod.

Jarac

Osećate se kao da ste u nekoj bezilzlaznoj situaciji na poslu. Šta god da uradite, kao da nije dovoljno dobro. I to ne govore vaši nadređeni, već se vi sami tako osećate. Pokušajte da objektivno sagledate stvari, jer nije sve tako crno kao što vam ponekad deluje.

Vodolija

Sjajan dan za zabavu i dobar provod, drage Vodolije, pa ne bi bilo loše da isplanirate dan u skladu sa time. Ukoliko imate neke planove, ispoštujte ih, a ukoliko nemate – napravite planove što pre. Pred vama je nezaboravan vikend.

Ribe

Izbegavajte svađe, rasprave i bilo kakve konflikte, jer je mala šansa da ćete iz njih izaći kao pobednik. Umesto toga, osvestite da su svi problemi prolazni i da će svima biti bolje ako jednostavno odahnete i sačekate da oluja prođe.