Dnevni horoskop za 14. 9: Blizanci na ljubavnoj klackalici

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 14. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: I dalje ćete morati da dodatno obraćate pažnju na svaku reč i na svaki detalj jer zbog istih može dolaziti do zastoja. Ipak, uspevate da sve završite.

Ljubav: Solidan dan vas očekuje ukoliko ste planirali neki kraći put udvoje ili da najveći deo vremena provedete u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Bik

Posao: Pomalo traljav dan nalazi se pred Bikovima. Ništa strašno, ali obratite pažnju na više sitnih propusta i previda.

Ljubav: Slobodni Bikovi su u odličnom raspoloženju za druženje, izlaske i spremni za nova upoznavanja. Uživajte u nekom dobrom provodu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Blizanci

Posao: Potrudite se da ne žurite sa obavljanjem poslovnih obaveza. Slaba koncentracija može vam doneti potencijalne greške i nesporazume.

Ljubav: Nove ljubavne prilike su ispred vas, mada se usput provlači i neka stara emotivna priča. Na vama je izbor.

Zdravlje: Budite pažljivi sa oštrim predmetima.

Rak

Posao: Biće neophodno da uložite veliki trud u neke saradnje, iako će vam to može dosta teško pasti, najviše jer ste već istrošeni i umorni od prethodnog perioda. Preguraćete sve.

Ljubav: Sve vaše ljubavne aktivnosti danas bi valjalo da budu usmerene ka dragoj osobi, ali bez velikih očekivanja i forsiranja krupnih odluka.

Zdravlje: Psihofizički umor, piše astroputnik.

Lav

Posao: Već od početka ovog radnog dana većina Lavova imaće više izazova na planu sprovođenja već dogovorenih poslovnih planova. Budite oprezni sa novim kontaktima.

Ljubav: Moguće novo zanimljivo poznanstvo sa vrlo harizmatičnom, šarmantnom osobom. Uživajte u sjajnoj konverzaciji za početak, budite u svom dobrom elementu.

Zdravlje: Napravite balans između poslovnih aktivnosti i odmora.

Devica

Posao: Device, i danas očekujte dosta posla i povećan obim radnih obaveza. Timski rad mogao bi da bude veoma koristan, posebno kada je donošenje nekih bitnih odluka u pitanju.

Ljubav: Ako nameravate da pokrećete nove ljubavne inicijative, povedite računa o proceni osobe koja vas interesuje. Ima tu oko vas više zanimljivih prilika.

Zdravlje: Unosite više vitamina, hranite se zdravo.

Vaga

Posao: Obratite pažnju sa kakvim osobama dolazite u kontakt, ali i o tome šta pričate jer možete vrlo lakoverno i nenamerno otkriti neke tajne informacije.

Ljubav: Slobodne Vage, što više se okrenite ka zabavi, a što manje okupirajte misli i srce prošlošću i neispunjenim emotivnim očekivanjima.

Zdravlje: Izbegavajte hladne i gazirane napitke.

Škorpija

Posao: Prilično naporan radni dan mogu imati Škorpije. Posebno se potrudite da ublažite potencijalne verbalne sukobe sa neistomišljenicima.

Ljubav: Sitne čarke i nesporazume sa voljenom osobom najbolje bi bilo da izbegnete. Suviše ste kritički nastrojeni, a nemate argumentaciju.

Zdravlje: Mogući problemi sa varenjem.

Strelac

Posao: Sami morate da kreirate svoje vreme i svoje obaveze jer ćete tako izbeći neke zamke koje vam drugi mogu podmetnuti.

Ljubav: Iz više uglova današnja dešavanja u sferi ljubavi donose vam lepe stvari i prijatna iznenađenje, naročito ako ste u stabilnim partnerskim odnosima.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Sasvim solidan dan je pred Jarčevima da sklope bar jedan konstruktivan novi profesionalni dogovor. Samo napred.

Ljubav: Vrlo pozitivna ljubavna astrološka klima daje vam dobru osnovu da se pokrenete i na sopstvenu inicijativu napravite makar jedan konkretan ljubavni korak.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak u prirodi.

Vodolija

Posao: Nije preporučljivo da se angažujete oko novih poslova ili projekata jer je malo verovatno da možete ostvariti bilo šta konkretnije. Prihvatite da trenutno nije vreme planiranja.

Ljubav: Oni koji su zadovoljni aktuelnim stanjem u svom ljubavnom životu neće imati razloga za brigu. Onima koji bi nešto da menjaju povoljnije okolnosti tek slede.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, mišićima.

Ribe

Posao: Ako poslovni partner zahteva neke promene u dogovoru, saslušajte šta ima da vam predloži, ne reagujte automatski odbijanjem.

Ljubav: Jedan neočekivani susret donosi vam pozitivnu energiju i može vam dati vetar u leđa za novu ljubavnu priču. Uživajte.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram