Dnevni horoskop za 14.9: Bik da u ljubavi stavi karte na sto

dnevni horoskop
Foto: WARNER BROS. PICTURES - Album / Album / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za utorak 14. septembar 2021. godine na polju karijere, zdravlja i ljubavi.

Ovan

Posao: Oni Ovnovi koji sarađuju sa strancima mogu imati velikih pomaka kada su konkretni dogovori u pitanju. Samo napred.

Ljubav: Vrlo povoljan dan je za sve vrste ljubavnih akcija. Bar jednu konkretnu trebalo bi sprovesti u delo i ulepšati kako sebi tako i dragoj osobi dan.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Iskoristite ovih dana sve prilike koje vam se nude jer ćete dobijati nove ponude ili biti podržani od nekih značajnih osoba.

Ljubav: Razgovarajte više i iznesite sve karte na sto bez prikrivanja detalja koji vam smetaju. Samo tako ćete stvari postaviti na svoje mesto. Budite istrajni, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje: Budite umereni u svemu.

Blizanci

Posao: Imate u isto vreme i povoljne, ali i nepovoljne poslovne okolnosti i dešavanja, pa će biti potrebno da se maksimalno fokusirate da ne biste u brzini propustili nešto značajno ili napravili grešku.

Ljubav: Nemojte preispitivati i izvlačiti neka ozbiljnija pitanja na dnevni red. Više bi trebalo da se usmerite na zadovoljstvo i zabavu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Najveći akcenat Rakovima danas biće na neskladu u međuljudskim odnosima, u vidu nekorektnih poteza od strane najbližih saradnika. Vodite računa kome se poveravate.

Ljubav: Povoljna astrološka klima na ljubavnom polju, tokom ovog dana pretežno će odgovarati onim Rakovima koji su odlučili da partnerske odnose podignu na viši nivo, pa evo prilike da povedete razgovor o budućim planovima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Lav

Posao: Ulazite u fazu koja može doneti velike pozitivne promene, značajne informacije i nove ponude. Kontakti, dogovori, važne informacije, sastanci vas očekuju bezmalo svakodnevno.

Ljubav: Dobri su planetarni aspekti koji vam mogu pomoći da se sredite, opustite, uživate i provodite sa osobom do koje vam je stalo. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Devica

Posao: Uključite više diplomatije i takta u razgovor sa osobama sa kojima poslovno sarađujete, potreban vam je nešto opušteniji pristup.

Ljubav: U partnerskim odnosima mora postojati kompromis, balans i zajedništvo, u suprotnom ako samo jedna strana ide po svome i diktira šta će se i kako raditi i odlučivati, doći će do nepotrebne tenzije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Za većinu Vaga danas nema nepremostivih profesionalnih prepreka, mada nije isključen manji zastoj zbog oštre verbalne komunikacije sa neistomišljenicima.

Ljubav: Pred vama je period u kom bi trebalo da izbegavate nepotrebne rasprave, da kontrolišete ljubomoru i trudite se da dobrom energijom ulepšate vaš emotivni odnos.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

Škorpija

Posao: Tipične Škorpije očekuje prilično naporan i izazovan dan na polju profesionalnih aktivnosti. Trebalo bi da imate dovoljno energije da se izborite sa svim preprekama na zadovoljavajući način.

Ljubav: Ovaj dan nagoveštava povoljne okolnosti na vašem ljubavnom polju da u prijatnoj atmosferi provedete fine trenutke sa voljenom osobom.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Biće vam potrebna pomoć i nemojte se ustručavati da je potražite na više proverenih mesta.

Ljubav: Trebalo bi pre svega da raščistite sa nekim repovima iz prošlosti, koji vas izvesno vreme opterećuju. Na dobrom ste putu da sve dovedete na svoje mesto.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Odnosi sa saradnicima bi mogli biti malo nedefinisani, ali uspećete da pronađete neko rešenje ili dogovor. Budite strpljivi.

Ljubav: Opušten dan je pred vama što se tiče ljubavnih dešavanja. Posvetite dovoljno pažnje vašoj voljenoj osobi.

Zdravlje: Ne ignorišite signale koje vam šalje telo.

Vodolija

Posao: Sve ono što je vezano za papire i dogovore sada ide ka svom razrešenju i raščišćavanju, pogotovo ako neke od ovih situacija razvlačite još iz prethodnog perioda.

Ljubav: Bez nekih posebnih dešavanja na vašem emotivnom planu. Uglavnom ćete biti u nekom svom svetu i fokusirani na druge životne sfere.

Zdravlje: Odlično.

Ribe

Posao: Nemojte se nervirati zbog nekih događaja na koje prvenstveno ne možete uticati. Dajte svoj maksimum i, korak po korak, doći ćete do zacrtanog cilja.

Ljubav: Već nekoliko prethodnih dana imali ste signale nezadovoljstva sa druge strane, evo dana da se više ljubavnih karata potpuno otvori.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Maler dana