Dnevni horoskop za 14. 7: Vagu izjedaju greške iz prošlosti

dnevni horoskop
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za sredu 14. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Dosta papirologije očekuje Ovnove danas, pažljivo sve čitajte kako vam nešto ne bi promaklo. Možete očekivati i vrlo dobru saradnju sa bliskim okruženjem, pa ukoliko je potrebno zatražite pomoć.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja na polju emotivno – ljubavnih odnosa, čeka vas jedan prosečan dan, sa minimumom ličnog angažovanja.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa cirkulacijom.

Bik

Posao: Dosta dogovora, sastanaka očekuje vas ovog dana. Nemojte žuriti sa zaključcima i odlukama. Imate dovoljno vremen ada o svemu razmislite.

Ljubav: Nekoliko lepih i interesantnih susreta trebalo bi da očekujete ove srede. Potrudite se da bude nešto više od fine priče.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Blizanci će danas posebno biti aktivni na svom polju- komunikaciji. Moraćete da reagujete dosta brzo da biste rešili neke situacije koje će bukvalno iskakati pred vama.

Ljubav: Ukoliko ste planirali zajedničko okupljanje sa rođacima i prijateljima, po svoj prilici ćete uživati.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Dosta toga ćete danas moći da završite, ako se budete dobro organizovali i držali prioriteta. Očekuju vas i neki povoljni poslovni dogovori, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Ispred vas je ozbiljan problem u sferi ljubavi koji čeka razrešenje, a neke stvari će zahtevati brzu reakciju. Učinite sve što je do vas kako se ne biste kasnije pokajali.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Lav

Posao: Prilično zategnut odnos sa najbližim saradnicima možete da očekujete, a moguće je da ćete shvatiti i da su vam neki od njih radili iza leđa. Suočite se sa izazovima i krenite dalje, vodeći računa da zaštitite pre svega sopstvene interese.

Ljubav: Stare dileme i određene brige mučiće vas i danas u sferi ljubavi. Za konačne odluke krenite od sebe, ali uzmite u obzir i očekivanja druge strane.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Devica

Posao: Solidan radni dan u najavi može vam poremetiti neki problem tehničke prirode. Nemojte se suviše nervirati. Na neke stvari jednostavno ne možemo da utičemo.

Ljubav: Dan je povoljan za druženje, izlaske sa prijateljima. Neće vam škoditi ni neki prijateljski savet.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe. Dovoljno spavajte.

Vaga

Posao: Budite oprezni u komunikaciji sa bliskim saradnicima. Pokušajte da ispoštujete dogovorene rokove odranije kako biste izbegli veće neprijatnosti.

Ljubav: Suočavanje sa greškama iz prošlosti vašeg ljubavnom života, sumnje, preispitivanja, očekuje vas i ovog dana. Pokušajte da se rasteretite.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Škorpija

Posao: Solidan dan je pred većinom Škorpija da na profesionalnom planu ostvare sasvim zadovoljavajuće rezultate. Možda i pomognete nekom od prijateljski nastrojenih saradnika.

Ljubav: Danas bi vam dobrodošao prijateljski savet vezano za aktuelna ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Vrlo dobar dan u najavi je pred Strelčevima. Možete da očekujete i neki novi povoljan poslovan dogovor ili pozitivno okončanje nekih pregovora odranije.

Ljubav: Oboje ste još uvek pod teretom loših situacija iz prethodnog perioda, ali makar jedan deo njih možete zaboraviti i ostaviti iza vas. Okrenite se lepšim stvarima i budućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni dan u najavi je pred Jarčevima, posebno onima koji sarađuju sa inostranstvom. Moguć je i neki vid usavršavanja, obuke u najavi.

Ljubav: Aktuelno je ono što se vezuje za putovanja, za daljine, za osobe koje ne žive u vašem mestu stanovanja, ali i kontakti preko društvenih mreža i prijatelja. Budite aktivni.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vodolija

Posao: Ne prihvatajte nove obaveze dok stare ne ostavite iza sebe. Pozabavite se formalnostima i papirologijom vezanim za rokove ili institucije da ne napravite neki propust.

Ljubav: Nije povoljan dan da se bavite nekim sitnim nebitnim detaljima. Ostavite to za neki povoljniji momenat.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Ribe

Posao: Ako poslovni partner zahteva neke promene u dogovoru, bilo bi dobro da saslušate šta ima da vam predloži. Ne reagujte automatski odbijanjem.

Ljubav: Odličan dan očekuje vas na ljubavnom planu. Mogući su neki novi lepi dogovori. Potrudite se da usrećite i sebe i dragu osobu.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli