Dnevni horoskop za 14. 4: Device rešavaju važnu stavku iz prošlosti

dnevni horoskop
Foto: Bongkarn Thanyakij / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 14. april 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Za kraj radne sedmice većinu Ovnova očekuje još jedan udarnički dan. Bez obzira na sve obaveze i napore svi su izgledi da sve završite na vreme i kako treba.

Ljubav: Dan pred vikend istovremeno donosi pojačanu dozu nestrpljenja, ali i nagoveštaj potencijalno veoma lepih stvari koje vas očekuje na ljubavnom planu.

Zdravlje: Izuzev fizičkog umora, nema značajniji upozorenja.

Bik

Posao: Moguće je da vam nametnu dodatne obaveze pri kraju radnog vremena, i tako malo pokvare utisak o prilično uspešnom radnom danu.

Ljubav: Nema nagoveštaja za neku novu senzaciju, ali ni za veće talasanje na vašem ljubanom planu. Bavite se planovima za budućnost, predložite neko poboljšanje.

Zdravlje: Povedite računa o ishrani, mogući su problemi sa stomakom.

Blizanci

Posao: Većina tipičnih predstavnika Blizanaca završiće radnu sedmicu u skladu sa prethodnim danima – mnogo volje i angažovanja, a i rezultati ne bi trebalo da izostanu. Trud se svakako isplati.

Ljubav: Ako vam nešto može ulepšati završetak dana, onda je to eventualni prijatan razgovor pomešan sa velikom dozom simpatija prema osobi koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Dobar radni dan, možda čak i nešto bolji od očekivanog, očekuje Rakove. Uz vaš veliki trud i malo pomoći sa strane sledi uspešno privođenje kraju svih obaveza.

Ljubav: Astrološke okolnosti nisu loše i imate realne šanse da dan izgurate bez većih ljubavnih trzavica..

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Više ste očekivali i objektivno mogli ste da budete znatno efikasniji prethodnih dana na polju profesionalnog dokazivanja, ne brinite, biće prilika za dokazivanje i u narednom periodu.

Ljubav: Nema astroloških naznaka nekih kapitalnih promena na polju ljubavi za danas.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa kardiovaskularnim sistemom.

Devica

Posao: Ako završite sve obaveze ranije, pokretanje novih ideja ostavite za naredne dane.

Ljubav: Iako je prosečan dan pred vama za nove ljubavne akcije, na drugoj strani vrlo je povoljan da se pozabavite raščišćavanjem nejasnoća iz prethodnog perioda.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Iako delujete prilično iscrpljeno, nema nepremostivih radnih prepreka ovog petka za tipične Vage.

Ljubav: Zatišje koje trenutno vlada na emotivnom polju, možete iskoristiti da se odmorite i što bolje pripremite za period znatno intenzivnijih mogućnosti i dešavanja.

Zdravlje: Pokušajte da ublažite stres i napetost.

Škorpija

Posao: Po pitanju rezultata solidan radni dan je za Škorpije, nema potrebe za žurbom i forsiranjem – sve stižete u laganom ritmu da završite.

Ljubav: Bilo da ste zadovoljni ili ne postojećom situacijom u sferi ljubavi, čeka vas dan izazova i lepih mogućnosti u vidu novih kontakata ili podizanja na viši nivo već postojećih odnosa.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Za solidnu sedmicu na profesionalnom polju logično bi bilo sami sebe da nagradite pravljenjem planova za neki lep odmor i pre kraja radnog vremena.

Ljubav: U već pomenutim planovima za odmor preko vikenda potrudite se da pronađete adekvatno mesto i za voljenu osobu, naročito ako ste je malo zapostavili prethodnih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Najtipičniji predstavnici Jarčeva verovatno se nisu štedeli prethodnog dana, i kao posledica svega može vas danas sustići umor. Privodite kraju već započeto,a ako nešto i ostane za drugi dan neće biti smak sveta.

Ljubav: Usled velikog angažovanja na drugim poljima logično je da vam neće ostati mnogo energije za ljubav, ali uvek se može naći rezerva.

Zdravlje: Fizički umor, odmarajte dovoljno.

Vodolija

Posao:Posao: Dan koji je inače već maksimalno nabijen obavezama, može začiniti i dodatni poziv za kolegijalnu pomoć, zbog skraćenja već dogovorenih rokova.

Ljubav: Danas je nekako bolje da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Ribe

Posao: Gotovo sve što ste planirali i započeli u prethodnom periodu na profesionalnom planu trebalo bi na kraju radne sedmice samo da uspešno okončate i time stavite tačku na jedan dosta naporan poslovni ciklus.

Ljubav: Ista meta – isto odstojanje, pa ako ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem, uživajte. U suprotnom, sačekajte bolji trenutak za veće angažovanje.

Zdravlje: Moguće su alergijske reakcije kože.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram