Tri astro znaka čeka vatreni nastavak aprila: Do kraja meseca dolaze velike promene

Foto: Silvia Olsen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najvažnije promene dogodiće se u životima tri horoskopska znaka.

April 2023. možemo nazvati ‘vatrenim’ mesecom. Sunce i Jupiter biće u Ovnu, a u istom znaku dogodiće se i prvo ovogodišnje pomračenje. Budući da je Ovan zadužen za započinjanje nečeg novog, svakako će neke znakove ‘naterati’ da deluju vrlo odlučno i u jednom danu promene svoje živote.

Najvažnije promene dogodiće se u životima tri horoskopska znaka – onih ljudi čije su planete u natalnoj karti u elementu vatre, piše Story.hr.

Ovan

Predstavnici ovog znaka imaće želju celi život započeti ispočetka, kao da je to poslednja prilika i više se ne može odlagati. Stoga, Ovan može odlučno i iznenada promeniti posao, promeniti izgled ili imidž, a može razmišljati i o razvodu ili braku.

I pomračenje će uticati na vaš odnos prema sebi i drugima, kao da ćete shvatiti da želite projeniti sebe, svoju okolinu i živeti drugačije. Stoga, što god odlučite promeniti, doneće vam rast, bez obzira na to koliko strašno bilo ono što ste učinili.

Lav

Lavovi će se probiti do nove percepcija stvarnosti. Očekujte neki savet ili motivaciju od cenjene osobe koja će vam biti odskočna daska. Ova vam energija može okrenuti glavu i možda ćete se osećati pomalo preopterećeno.

Veće promene mogu se odnositi na ideje za obrazovanje, putovanja ili neki međunarodni projekt.

Par u krevetu, par, krevet
Foto: Shutterstock

Strelac

Za predstavnike ovog znaka može doći do iskoraka i radikalne promene po pitanju dece – trudnoća, rođenje deteta ili kod odrasle dece neki lep i radostan događaj.

Možda ćete razmišljati o otvaranju posla ili ćete imati novi hobi koji može biti vezan uz sport. Iznenada ćete se zaljubiti i upustiti u novu vezu koja će vam pružiti više sreće, samopoštovanja i radosti pa ćete se osećati još življe.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram