Dnevni horoskop za 14. 2: Devica da ne otvara stare rane

dnevni horoskop
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pročitajte šta nam zvezde poručuju za 14. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Vrlo dobar dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Ovna, naročito ako su planirali rekreativne fizičke aktivnosti, po mogućstvu na otvorenom.

Ljubav: Solidne okolnosti za aktivnosti na polju ljubavi daju dobru osnovu da se značajan korak približite osobi koja vam privlači pažnju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Tokom drugog dana vikenda tipični Bikovi neće biti preterano raspoloženi za velike fizičke napore. Dobro se organizujte i zatražite pomoć ukoliko je potrebno.

Ljubav: Pojačane aktivnosti na polju emocija danas vam mogu doneti lepu satisfakciju, odnosno prijatnu povratnu reakciju od drage osobe.

Zdravlje: Moguća osetljivost respiratornog sistema, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Nije loš dan da napravite solidan balans između obavljanja tekućih zadataka i aktivnog odmora, koji će vam dosta značiti zbog budućeg napornog poslovnog perioda.

Ljubav: Prilično ravna linija u sferi ljubavi čeka vas tokom ove nedelje. Potrudite se da ipak ne bude tako.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Rak

Posao: Nema razloga za bilo kakvu žurbu. Iako okolnosti mogu nametati ubrzano delanje, za tipične Rakove danas je najvažnije da akcenat stave na sigurnije, već proverene metode.

Ljubav: Potrudite se da potpuno izbegnete ili makar svedete na najmanju meru duge suvoparne priče o prebacivanju krivice za probleme u partnerskoj komunikaciji.

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima.

Lav

Posao: Prilično nizak i još varljiv nivo energije upozorava danas Lavove da maksimalno racionalno i štedljivo planiraju i rade na realizaciji bilo kakvih obaveza.

Ljubav: Odličan dan na polju ljubavi valjalo bi da iskoristite što bolje, najpre kroz druženje i zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na fizički umor.

Pročitajte još:

Devica

Posao: Tokom ove nedelje za najtipičnije predstavnike znaka Device vladaće uglavnom pozitivne astrološke okolnosti, za obavljanje svih vrsta poslova koje su isplanirali.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, danas nije preporučljivo da insistirate na odgovorima na pitanja koje ste davno postavili drugoj strani.

Zdravlje: Mogući su manji problemi sa glavoboljom.

Vaga

Posao: Iako ima dovoljno energije za još neki usputni poslić, za najtipičnije Vage danas je važno da malo prikoče i ne žure sa novim idejama i planovima.

Ljubav: Na polju emotivno-ljubavnih odnosa za očekivati je da dobijete finu priliku za konkretnu akciju i potez kojim otkrivate svoja najtananija osećanja.

Zdravlje: Osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Posao: Bezmalo ceo dan Škorpije bi trebalo da budu vrlo raspoložene za priču i komunikaciju, što se može iskoristiti za poneki kvalitetan poslovni dogovor.

Ljubav: Dobar aspekt za priču valjalo bi materijalizovati i u sferi ljubavi, samo nemojte zaboraviti značaj dela koja su u suštini ipak važnija od teorije.

Zdravlje: Nema značajnijih upozorenja na zdravstveno osetljive tačke.

Strelac

Posao: Ovo je jedan od povoljnijih dana za sve vrste aktivnosti kod većine osoba rođenih u znaku Strelca. Ostavite dovoljno vremena i za rekreaciju i opuštanje.

Ljubav: Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu u odnosu na prethodni dan.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Jarac

Posao: Sve aktivnosti i planovi Jarčeva za ovu nedelju mogu se realno ostvariti, pod uslovom da ne odstupate od poznatih, već proverenih principa.

Ljubav: Nema aspekata za značajnija dešavanja na polju ljubavi, mada nije isključeno da se dogodi makar jedan neočekivani rasplet.

Zdravlje: Osim određenih reumatskih tegoba, nema drugih upozorenja.

Vodolija

Posao: Većina Vodolija danas ima solidne astrološke aspekte za planiranje i iznošenje neobičnih ideja na svetlo dana.

Ljubav: Najmanje jedna lepa informacija od darge osobe može vam ovaj dan učiniti veoma pozitivnim. Dajte doprinos da bude još bolje.

Zdravlje: Povedite računa o konzumiranju hrane i pića koje najviše volite.

Ribe

Posao: Jedan prosečan dan za solidne rezultate tipičnih Riba, bar što se tiče realizacije onih osnovnih obaveza koje ste isplanirali za kraj ovog vikenda.

Ljubav: Najvažniji astrološki aspekti nisu vam danas naročito naklonjeni za direktne i konkretne ljubavne akcije. Budite suptilni, taktični i vrlo strpljivi.

Zdravlje: Potrudite se da preventivno zaštitite grlo i disajne puteve.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram