Tri znaka kojima se na Dan zaljubljenih sprema emotivna bura

horoskop dan zaljubljenih
Foto: - / Ferrari / Profimedia

Venera, planeta lepote, ljubavi, prijateljstva i partnerstva, nalazi se u znaku Vodolije, a na Dan zaljubljenih kreira kvadrat sa strastvenim Marsom. Zato ćete biti izuzetno privlačni i harizmatični, a tri znaka Zodijaka, prema astrolozima, imaju najveće šanse da nađu novu ljubav.

Bik

Osećate se izuzetno dobro, zračite pozitivnom energijom i privlačite poglede gde god da se pojavite.

Bikovi na ovaj Dan zaljubljenih mogu da privuku nepoznatu osobu, a vaša harizma i sposobnost zavođenja mogu vam doneti susret koji će promeniti vaš ljubavni status.

Odgovara vam pažnja, kao i romantične iskre, ali pre nego što se prepustite strastima, jasno stavite do znanja da ste vi osoba kojoj je od presudnog značaja odanost u svakom odnosu.

Pročitajte još:

Devica

Kao zemljani znak Zodijaka kojim vlada Merkur, počinjete da se oslobađate emotivnih blokada i pokazujete svoje osećaje.

Ovaj Dan zaljubljenih je sjajan dan da izađete iz zone komfora i pokažete ljudima iz svog okruženja koliko ih volite, pišu na sajtu Atma.hr.
Spuštate zidove koje ste podigli oko svog srca, zračite energijom ljubavi i manifestujete vibraciju koja privlači ljubav k vama.

Napokon dopuštate drugima da vas bolje upoznaju i otkrivate da se ispod spoljašnje hladnoće krije nežna i topla duša. Ljubav vam uskoro stiže – budite spremni za nju!

Vodolija

Slobodne Vodolije se ovog Dana zaljubljenih osećaju izuzetno nezavisno i slobodno, ali ih zvezde vode ka ostvarenju njihovih najskrivenijih ljubavnih želja.

Bićete šarmantni, privlačni i otvoreni za nova poznanstva, a moguće je da će vas privući osoba koja poštuje slične životne vrednosti kao i vi i odlikuje je izuzetno slobodan duh.

Povezaćete se s onim ko vam se sviđa na dubljem, senzualnijem i romantičnijem nivou.

Vaša otvorenost i iskrenost mogu vam doneti sjajan početak romantične veze.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram