Dnevni horoskop za 14.12: Lav flertuje za medalju

Romeo i Julija
Foto: 20TH CENTURY FOX / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte šta su vam danas pripremile zvezde.

OVAN

Od samog dolaska na posao bićete preokupirani razmišljanjima o tome kako ćete uspeti da izađete na kraj sa problemima koji se otvaraju u više sektora. Stvari će se rešiti lakše nego što mislite. Iako nećete imati mnogo vremena za voljenu osobu, prilično dobra atmosfera prilikom susreta.

BIK

Mnogo očekujete od poslovnog susreta, ali nemojte biti iznenađeni ukoliko druga strana bude morala da prolongira ili čak u potpunosti otkaže sastanak sa vama. U emotivnim relacijama bićete zahtevni prema partneru i biće mu prilično teško da sa vama napravi neki dogovor.

BLIZANCI

Imate osećaj kao da danas svi nešto očekuju od vas. Zatrpani ste obavezama, ali se trudite da optimistično gledate na celu situaciju. Čini mi se da vaše voljeno biće danas takođe neće imati preterano razumevanje za vaš umor i nedostatak vremena. Ako se ne vidite, očekujte prebacivanje.

RAK

Danas morate biti praktični i posvetiti se svakoj sitnici na poslu. Istina je da ćete se truditi da vam ništa ne promakne, ali budite svesni da je mogućnost za greške sada velika. Ćutke prelazite preko nekih partnerovih reči ili postupaka, iako vam ni malo nije pravo zbog njegovog ponašanja, prenosi inzena.rs.

LAV

Dosta pritisaka i brzih dešavanja u poslovnom segmentu, jer je potrebno na vreme završiti obaveze. Ipak, na kraju radnog dana bićete zadovoljni postignutim. Intenzivno ćete komunicirati sa osobom koja vam se dopada, danas porukice lete na sve strane….

DEVICA

Promenljivost u raspoloženjima i ponašanjima obeležiće ovaj dan. Moguće je da ste previše opterećeni uspehom nekih svojih projekata. Imate važan dogovor, potrudite se da date sve od sebe. Jake mogućnosti za emotivni kontakt, možda čak i tajne prirode.

VAGA

Tokom dana ste jako usmereni na sva partnerstva, bilo da su ona poslovna ili emotivna. Doduše, ne očekujte lakoću ni u jednom ni u drugom segmentu, jer kao da se neke stvari dešavaju baš na taj način da vas uspore ili zakomplikuju. Intenzivni susreti sa partnerom.

ŠKORPIJA

Još uvek ste u fazi kada ne možete da pređete preko nekih reči nadređenog, pa ćete i dalje pokazivati odbojnost, oštar jezik i kritičnost. Umesto da se trudite da šefa „spustite“, bolje malo pogledajte oko sebe. Jedna velika šansa može danas proći mimo vas. Emotivno ste skroz dobro.

STRELAC

Danas ima šansi da na blic uzmete neki novac, moguće kroz kratak dodatni posao. Samo nemojte da se previše premišljate i razmišljate, da ova prilika ne bi propala. Danas ste vi lično u poslovnom segmentu korektni, ali drugi baš i ne slede vaš primer. Ne nervirajte se zbog nedokazanih ljudi…

Pročitajte još:

JARAC

Danas dolaze informacije do vas koje vam se baš i neće dopasti. Moguće je da su u pitanju neke novine na poslu, pa ćete opet morati da se prilagođavate drugima. Vaša voljena osoba danas ima velike planove i tražiće od vas da se uklopite, kako god znali i umeli.

VODOLIJA

Smeta vam što vas jedan od kolega opominje zbog kašnjenja sa obavezama, pa ćete se jako truditi da se od ranog jutra bacite na posao. Pazite samo da ne pogrešite u brzini. Dan je dobar za komunikaciju sa partnerom, ali ne iznosite neke preterano teške priče na dnevni red.

RIBA

Smetaće vam što danas ne uspevate da se uklopite sa drugima. Kao da imate potpuno drugačiji tempo rada i postoji velika neusaglašenost….a uglavnom će kasniti oni. Danas je moguć susret sa osobom koja će vas zaista očarati u toj meri, da ćete teško uspevati da to i prikrijete.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram