Dnevni horoskop za 13. mart: Ovnovi ulaze u tajnu, zabranjenu vezu

horoskop
Foto: Kateryna Soroka / Tetra Images / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 13. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ukoliko ste prihvatili činjenicu da malo morate promeniti sopstveni nastup, brže ćete realizovati sve što zamislite.

Ljubav: Slobodni bi mogli da otpočnu neku tajnu vezu ili vrlo moguće sa osobom koja je zauzeta.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Naglašene su novčane transakcije, čuvajte se nevidljivih troškova. Budite malo odgovorniji nego inače, pomoć prijatelja biće vam neophodna, veoma izazovan period je za novac.

Ljubav: Napravite pozitivne zaokrete i prvi korak, i videćete da će vam se nova simpatija ubrzo pridružiti.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Blizanci

Posao: Poslovna sfera vam nudi mogućnost putovanja ili generalno dosta kontakata sa strancima i stranim firmama.

Ljubav: Slobodni pripadnici će se i dalje vrteti u krug staro-novo, bez mogućnosti da se odluče, bojeći se da ne pogreše. Nećete saznati ukoliko ne pokušate, na vama je sve.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Rak

Posao: Otvaraju vam se lepe mogućnosti za saradnju sa inostranstvom i nekim novim saradnicima koji će vam baš prijati.

Ljubav: Vreme je za rešavanje bitnih pitanja, vreme je da postavite odnos na drugačije, stabilnije i pozitivnije temelje.

Zdravlje: Vodite računa o krvnom pritisku.

Lav

Posao: Što se posla tiče, očekuje vas solidna komunikacija sa saradnicima. Tekuće obaveze odrađivaćete rutinski, a moguća je i najava neke obuke ili dodatnog usavršavanja.

Ljubav: Oni koji su slobodni i željni akcije na polju ljubavi, imaće danas povoljnu klimu da se pokažu i urade nešto konkretno. Stvari će se odigravati velikom brzinom, stoga budite spremni da brzo i odreagujete.

Zdravlje: Jačajte imunitet, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Maksimalno se potrudite da neku od novih ideja nametnete onima koji odlučuju, tj. da budete predvodnik novog poslovnog projekta.

Ljubav: Evo jednog dobrog dana da nešto više pažnje i vremena posvetite dragoj osobi i priredite joj neko lepo iznenađenje.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Velika je verovatnoća da kraj radnog dana dočekate u pozitivnom raspoloženju, ponajviše zbog toga što neke projekte, obaveze konačno privodite kraju bez zastoja i problema.

Ljubav: Bespotrebne rasprave i objašnjavanja sa partnerom bilo bi mudro da danas izbegnete.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Škorpija

Posao: Uspevaćete bolje da se organizujete i praktičnije pristupite svojim obavezama, a moguće su i nove ponude za saradnju.

Ljubav: Stare ljubavi i simpatije nikako da ostavite u prošlosti , a ni one vas. Ima tu nečeg što vas i dalje veoma intrigira, a ni sami ne znate šta je to.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Evo jednog radnog dana da većina Strelaca malo predahne, a mnogi će ostvariti kontakt sa potpuno novim saradnicima.

Ljubav: Veoma dobar dan imaće predstavnici ovog znaka za koketiranje i šarmiranje na širokom frontu. Ipak, obratite pažnju na osobu iz vašeg poslovnog okruženja.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Jarac

Posao: Otvaraju vam se mogućnosti da napravite neku dobru poslovnu kombinaciju ili saradnju, što vam može doneti značajne finansijske benefite.

Ljubav: Nije partnerova krivica što vi imate promenljivo raspoloženje ili probleme druge prirode.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Tokom ovog dana ne računajte mnogo na pomoć i lojalnost okoline. Moraćete sve svojim sopstvenim snagama da odradite.

Ljubav: Dosta dobrog i kvalitetnog vremena možete provesti u društvu drage osobe, samo uskladite poslovne rasporede.

Zdravlje: Budite fizički aktivniji.

Ribe

Posao: Nema danas nepremostivih prepreka za Ribe. Posao će teći svojim tokom, a vi ćete moći da preuzmete kontrolu nad svim dešavanjima. Samo napred.

Ljubav: Nije povoljan dan za iole kakve ozbiljnije razgovore jer može doći do varnica i ljubomornih komentara.

Zdravlje: Pričuvajte se povreda od oštrih predmeta.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram