5 astro znakova kojima sezona Riba donosi ogromnu sreću u ljubavi

horoskop
Foto: Moof / ImageSource / Profimedia

Sezona romantičnih i intuitivnih Riba je počela i doneće sreću u ljubavi za 5 horoskopskih znakova.

Na sajtu Sensa.hr izdvajaju pet horoskopskih znakova kojima će tokom sezone Riba sve ići po planu kada je reč o ljubavi i romantici.

Bik

Bikovi su motivisani kompletnim doživljajem ljubavi jer ih na jednak način privlači i fizička i emotivna bliskost. Oni traže partnera s kojim će zajedno duboko doživljavati svet oko njih, a tokom ove sezone očekuje ih zanimljivo romantično iskustvo. Posebno je dobra vest za Bikove koji su ranije započeli odnos jer će se upravo tokom ove sezone taj isti odnos razviti u ozbiljnom smeru kakav su priželjkivali.

Rak

Rakovi su horoskopski znak koji mir pronalazi u bliskim odnosima s porodicom i prijateljima. Oni vole da provode vreme uz uski krug najbližih, a tokom ove sezone ljubav će cvetati u njihovom životu.

Slobodni Rakovi konačno bi mogli da upoznaju nekog vrednog pažnje i da otvore srce kako već dugo nisu. Držati lične granice čvrstima jako je važno, ali moraju pronaći način za sigurno i potpuno emocionalno povezivanje.

Lav

Lavovi su glasni, ponosni i jednostavno vole da budu obožavani. Ljubavni odnosi za njih su i te kako važni jer ne vole samoću. Ovo će biti plodno vreme za pronalazak ljubavnika koji će konačno odgovarati kriterijiumima kojima teže u ljubavi. Potrebno je ne pristajati na manje od onoga što traže – snižavanje kriterijuma nikada nije dobar korak za blagostanje u ljubavi.

Vodolija

Vodolije su verne i odane, a u partneru uvek traže intelektualnu kompatibilnost. Potrebno im je da pronađu partnera s kojim će moći da vode ravnopravan dijalog o različitim temama, a uskoro bi u njihov život mogla da uđe osoba sličnih afiniteta.

Upoznaće nekog zanimljivog na neobičan način, što će uneti dozu misterije u ovu vezu. Jačanje ljubavi osetiće i Vodolije u dugim ljubavnim vezama – ova sezona prema njima je i te kako blagonaklona.

Ribe

Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, a poznate su po tome što veruju u ljubav do kraja života. One su osetljive i brižne, a kada pronađu pravu osobu za sebe, učiniće sve da njihova veza uspe.

Od partnera očekuju privrženost i pažnju, a njihov unutarnji glas vodi ih do najsigurnijih odluka u ljubavi.

Tokom ove sezone potreba za ljubavi biće naglašenija nego ikada pre, a moguće je da će doći do velikih promena – slobodne Ribe mogle bi da upoznaju osobu svog života, a one u vezama konačno će odlučiti u kojem će se smeru nastaviti taj odnos.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram