Dnevni horoskop za 13. 9: Za Bikove težak dan na poslu

dnevni horoskop
Foto: 20th Century Fox Licensing/Merch / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 13. septembar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Dogovori ne idu onako kako ste vi zamislili, iako je prisutna potreba za kompromisom i sa vaše i sa druge strane. Budite strpljivi, isplatiće vam se na kraju.

Ljubav: Atmosfera je dobra bilo da planirate negde da putujete, bilo da nameravate da se bavite stambenim prostorom, ili pak nemate nameru ništa od toga, nego samo da budete zajedno.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Bik

Posao: Negativne vibracije između vas i pojedinih saradnika, napetost i teške reči trebalo bi na sve načine da pokušate da izbegnete.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni postojećim ljubavnim stanjem, nema razloga da ovog dana bilo šta menjate.

Zdravlje: Mogući problemi sa probavnim traktom.

Blizanci

Posao: Maksimalno obratite pažnju na svu papirologiju i dokumentaciju jer vam se mogu potkrasti greške.

Ljubav: Pravite planove o zajedničkoj budućnosti, zajedničkom životu i druženjima sa rodbinom i prijateljima. Iskoristite ove povoljne aspekte.

Zdravlje: Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Rak

Posao: Možete da očekujete neke probleme sa papirima, a moguće je i odlaganje nekih sastanaka iz tih razloga. Ne nervirajte se, ne možete ništa promeniti.

Ljubav: Posle dužeg vremena sve što preduzimate ići će lakše nego inače i vi ćete biti zadovoljni svojim ljubavnim životom.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Lav

Posao: Naporan dan je pred Lavovima. Ne ostaje vam drugo nego da prionete na posao i ono što je zaostalo privedete kraju.

Ljubav: Proverite da li se vaše i vizije druge strane poklapaju kada je dalji razvoj ljubavne situacije u pitanju.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Devica

Posao: I danas biste mogli da očekujete dosta posla vezanih za komunikaciju i dogovore. Potrebno je nastupati oprezno u svakoj vrsti dogovora, potpisivanja ugovora ili papiroloških pitanja.

Ljubav: Povoljan dan vas očekuje na ljubavnom planu. Prijatno iznenađenje mogli biste da očekujete od osobe iz poslovnog okruženja. Uživajte.

Zdravlje: Mogući problem sa sinusima, grlom, piše astroputnik.

Vaga

Posao: Dosta poteškoća očekuje vas i tokom ovog dana, naročito budite oprezni u dogovorima i sa papirologijom. Vodite računa šta potpisujete ovih dana.

Ljubav: Oboje možete pokazivati znake sumnjičavosti i nepoverenja, stoga pratite ponašanje druge strane.

Zdravlje: Napetost, nervoza.

Škorpija

Posao: Možete očekivati zastoj u planovima, neraspoloženje, prinuđenost da se borite sa nekim saradnicima koji imaju drugačije mišljenje od vas.

Ljubav: Moguće manje ili veće iskušenje na ljubavnom polju pokušajte da prevaziđete željom i voljom da problem sagledate iz drugačije perspektive.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima.

Strelac

Posao: I ovaj utorak donosi Strelcima izraženu napetost i potencijalno nestrpljenje da završite određene obaveze što je brže i lakše moguće. Nemojte žuriti jer možete napraviti greške i propuste.

Ljubav: Posvetite dovoljno pažnje i nežnosti vašoj dragoj osobi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Jarac

Posao: Kontakt sa nadređenima vam donosi nemir, povremeno jedni druge izbacujete iz takta. Dosta je promena poslovnog procesa aktuelno i teško je za praćenje. Ovo je prolazna situacija i neće vam doneti štetu.

Ljubav: Većina tipičnih Jarčeva trebalo bi danas da doživi bar jedno prijatno iznenađenje u sferi ljubavi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, boravak u prirodi.

Vodolija

Posao: Prilična razdražljivost i prevelika osetljivost na sitnice biće osnovne tačke spoticanja Vodolijama na putu realizacije poslovnih obaveza ovog utorka.

Ljubav: Ako ne budete pronašli druge načine da se opustite, onda bi potencijalna dešavanja u sferi ljubavi mogla da budu od koristi.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Povećan obim obaveza upozorava da neće biti lako ostvariti baš sve zacrtane ciljeve na vreme i onako kako ste prvobitno zamislili.

Ljubav: Ako hoćete i želite, možete ostvariti potpuno skladnu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Moguća nesanica.

BONUS VIDEO: Lav – najvelikodušniji muškarac Zodijaka

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram