Dnevni horoskop za 13. 4: Pred Bikovima promene u ljubavi

dnevni horoskop

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 13. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Bez žurbe i forsiranja sebe i drugih. Radite ustaljenim tempom jer su konačno svi uslovi ispunjeni da radite stabilno i bez teškoća.

Ljubav: Poželjno bi bilo da unesete neke novine u vaš odnos, da pokrenete lepa dešavanja, da prijatno iznenadite osobu koju volite.

Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju i zglobova ruku i nogu.

Bik

Posao: Pokušajte da moguće tenzije i napetost prema saradnicima ublažite. Ne dozvolite da vam sitnice narušavaju koncepciju.

Ljubav: Slobodni Bikovi, ukoliko se neka zanimljiva komunikacija pokrenula u proteklom periodu, sada ima šanse za nastavak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Neke odluke u vama moraju još da sačekaju i sazru. Još neke informacije morate dobiti, moraju se pokrenuti dešavanja koja će vam dati smer. Budite strpljivi.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, imaćete sjajnih prilika za flert, koketiranje i sve što je u tom maniru, a vama se sviđa.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Koliko god vam izgledalo daleko ostvarenje nekih ciljeva, ono je bliže nego što mislite. Pokažite samo dovoljno upornosti.

Ljubav: Obradujte jedno drugo nekim sitnicama, trudite se da ulepšate svakodnevicu i posvetite više pažnje negovanju onih pravih vrednosti zbog kojih i jeste zajedno.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Lav

Posao: Postoji mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata koji i te kako mogu biti dobri, ali možete odlučiti i da prekinete saradnju sa nekim ko vas usporava.

Ljubav: Potrudite se da svojim postupcima ne dajete povoda dragoj osobi za ljubomorne komentare.

Zdravlje: Moguća glavobolja, odmarajte se dovoljno.

Devica

Posao: Dobijate pregršt informacija koje vam pomažu da razrešite neke nejasne situacije koje su zaostale iz prethodnog perioda. Vi biste da ubrzate, ali još uvek ne možete da ostvarite onaj tempo koji vam je potreban.

Ljubav: Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju u vaš odnos.

Zdravlje: Pad imuniteta, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Nemojte izbegavati da se nekom obratite za pomoć ukoliko je potrebno, naići ćete na otvorena vrata.

Ljubav: Potrudite se da ublažite trenutno nezadovoljstvo koje je prisutno u vašem ljubavnom životu. Od vas mnogo toga zavisi.

Zdravlje: Napetost, nesanica.

Škorpija

Posao: I tokom ovog dana Škorpije mogu očekivati pojačano angažovanje i brojne obaveze. Ne forsirajte ništa kako biste izbegli potencijalne greške.

Ljubav: Interesantna nova priča koju ste započeli i te kako bi mogla da potraje. Opustite se i pustite da se situacija fino i lagano odvija.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Iako biste mogli da očekujete dosta prepreka i izazova i tokom ove srede, ne odustajte, uspećete sa većinom da se uz malo veće angažovanje izborite.

Ljubav: Iako bi draga osoba mogla da vam pokazuje interesovanje i pojačanu pažnju, vi kao da ste odsutni i u nekom svom svetu. Nemojte se preterano opterećivati nebitnim sitnicama iz prošlosti.

Zdravlje: Moguće respiratorne infekcije, jačajte imunitet.

Jarac

Posao: I tokom ovog dana vas očekuju brojne profesionalne obaveze i dokazivanja na poslovnom planu. Samo napred, imate povoljnu klimu da sve izgurate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Vrlo dobre astrološke okolnosti pratiće vas tokom dana i na polju ljubavnih relacija. Budite opušteni i dobro raspoloženi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Kad su veći poslovni projekti u pitanju, nemojte da forsirate previše. Vreme je vaš najveći saveznik, neka sve ide svojim tokom.

Ljubav: Promenljiva klima je na vašem ljubavnom horizontu. Malo se volite, malo svađate, ništa strašno.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: Nije isključeno da ćete morati možda na neku dodatnu obuku, usavršavanje, što će vam generalno i prijati.

Ljubav: Ovaj dan ne bi trebalo da se na polju ljubavnih relacija bitno razlikuje od prethodnog. Bitno je da komunikacija sa voljenom osobom bude na zadovoljavajućem nivou.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram