Dnevni horoskop za 13. 10: Device da ne brzaju s odlukama

dnevni horoskop
Foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 13. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Danas ste okrenuti ka produktivnosti i izvršavanju svih trenutnih planova. Mogući su prijatniji razgovori sa partnerom.

Bik

U balansu su vam emocije i reči, mada partner to ne oseća. Nemojte u ljubavi biti praktični, već pokažite vašu ranjivu stranu.

Blizanci

Posao zauzima veći deo vašeg dana, pa ne ostavljate mnogo prostora ostalim aktivnostima. To danas može biti izvor nezadovoljstva.

Pročitajte još:

Rak

Imaćete problem u komunikaciji sa najbližom okolinom, i to zbog vaše potrebe da sve bude kako ste zamislili. Moguća su odlaganja sastanaka i putovanja.

Lav

Potrebno je da dobro obratite pažnju na samopouzdanje i ishranu, posebno danas. Imaćete odličnu šansu da uspostavite bolje navike.

Devica

Može se reći da danas bolje funkcionišete nego prethodnih dana. Mnoge situacije idu u vašu korist, samo ne žurite u donošenju konačnih odluka.

Vaga

Poprilično ste povučeni, a danas ste spremni da sredite misli i uklonite neke prepreke u komunikaciji. Vodite računa kako saopštavate svoje želje i potrebe.

Škorpija

Podrška prijatelja vam je uvek značila, pa ćete danas imati potrebu da se poverite. Neko od njih će vas pažljivo saslušati i potencijalno dati dobar savet.

Strelac

Stresno vam je na poslu, ali i u kući. Ipak, sve su šanse da ćete se snaći u haosu koji će se danas odigrati.

Jarac

Spuštate tenziju i pristupate racionalnije, što će se odlično odraziti na vaše obaveze i posao. Pokušajte da ne vršite preveliki pritisak na sebe.

Vodolija

Dosta se mučite na polju finansija i dugova, pa ćete danas imati priliku da nekako sve dovedete u red. Krenite od gorućih prioriteta.

Ribe

Vreme je da prestanete da se oslanjate na druge i da stalno tražite podršku kao dokaz vaših vrlina. Granice koje ste postavili su na pogrešnom mestu i prema pogrešnim ljudima.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram