Dnevni horoskop za 12. septembar: Blizanci, prestanite da pričate bajke partneru

Samo vi čitajte, sve je već negde zapisano.

Otkrijte šta vam zvezde savetuju da činite 12. septembra 2023. na planu posla, ljubavi i zdravlja, piše astroputnik.com.

Ovan

Posao: Određene promene na polju organizacije i komunikacije sa najbližim saradnicima, zahtevaće od većine Ovnova da pokažu izvesnu dozu strpljenja i fleksibilnosti.

Ljubav: Izvesnu dozu strpljenja trebalo bi danas da pokažete i na polju ljubavnih relacija, i tako pokušate da izbegnete sitne čarke i prepucavanja zbog sitnica.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Bik

Posao: Bikovi bi ovog utorka mogli da upadnu u verbalni konflikt sa nekim od saradnika. Uspećete da ispeglate situaciju na kraju.

Ljubav: Očekujte da će vam i sticaj pratećih okolnosti biti na pristojnom nivou kompatibilnosti sa ličnim željama i nadanjima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Realna je verovatnoća da nekoliko lepih poslovnih ideja bude prihvaćeno na zadovoljavajući način tamo gde treba i od koga treba.

Ljubav: Potrudite se da vas ne povuku nerealne ambicije, odnosno da ne obećate drugoj strani više nego što realno možete da priuštite.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Rakovi, ne očekuju vas neki veći izazovi danas na poslovnom planu. Sve ide svojim tokom, završavate jednu po jednu obavezu i to je super.

Ljubav: Prepreka međutim može biti u vašim ljubavnim relacijama, jer možete biti netolerantni i krajnje nestrpljivi pa eto i povoda za ljubavne nesporazume.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Lav

Posao: Bilo bi mudro da vaše poslovne planove i ideje postupno realizujete, korak po korak. Ne brzajte, jer ne može baš sve i odmah kao što želite.

Ljubav: Nezadovoljni ste, a ni sami ne znate šta je to što vam smeta u vašim ljubavnim relacijama. Kada saznate, lakše će vam biti da o tome i porazgovarate.

Zdravlje: Moguća je glavobolja, kao posledica stresa.

Devica

Posao: Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas.

Ljubav: Za neke od vaših konkretnih postupaka, biće potrebno dodatno objašnjenje dragoj osobi. Obratite pažnju na sopstveno ponašanje.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vaga

Posao: Bez žurbe proverite sve detalje, i realno procenite svoje mogućnosti, kako biste izbegli da se zatrpate obavezama i zbog toga istrpite kritike.

Ljubav: Potrebna vam je određena doza fleksibilnosti kada su ljubavne relacije u pitanju. Optužbama i sumnjičavošću nećete mnogo postići.

Zdravlje: Obratite pažnju na kardiovaskularni sistem, kontrolišite krvni pritisak.

Škorpija

Posao: Nemojte zaboraviti na nezavršene poslovne obaveze, pre nego što krenete u realizaciju novih poslovnih projekata. Budite strpljivi i ne potrudite se da ne rasipate suviše radnu energiju.

Ljubav: Ostanite iskreni i otvoreni za najdublja osećanja, ali ne bi bilo loše da pokažete i malo taktičnosti.

Zdravlje: Zdravo se hranite.

Strelac

Posao: Vrlo su dobre predispozicije da Strelci sa izraženom dozom samopouzdanja preuzmu inicijativu za pokretanje realizacije novih profesionalnih ideja. Povoljne su okolnosti i za neku obuku, usavršavanje.

Ljubav: Nije pogodan period za flertovanje na više strana, odredite prioritete, kako ne biste sebe doveli u komplikovanu situaciju.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Jarac

Posao: Povoljne su okolnosti da se pozabavite učvršćivanjem postojeće pozicije, i eventualno predstavljanje nekih novih ideja od kojih biste prvenstveno vi mogli da imate određene benefite.

Ljubav: Potrebna vam je određena doza fleksibilnosti kada su ljubavne relacije u pitanju, niste u najboljem izdanju danas.

Zdravlje: Opterećenost kompletnog skeleta.

Vodolija

Posao: Većina Vodolija tokom ovog radnog dana može biti veoma razdražljiva, i osetljiva na primedbe poslovnih saradnika koje nisu u osnovi dobronamerne. Pričuvajte se, konkurencija je u pitanju.

Ljubav: Ni tokom ovog dana nećete biti na istim talasnim dužinama sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posebnu pažnju obratite na pojačan stres, napetost.

Ribe

Posao: I danas fokus neka vam bude na obavezama, uz dobru organizaciju sve ćete postići. Brojni predstavnici mogu da očekuju i finansijske prilive izvan očekivanog.

Ljubav: Na ljubavnom planu ne cvetaju ruže, a vi svojom sumnjama dodatno sve pogoršavate.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost, da se oslobodite napetosti i stresa.

***

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram