Dnevni horoskop za 12.3: Ribe sijaju snažnije od zvezda

Foto: Content Movies / Ferrari / Profimedia

Saznajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan 

Ubrzajte se! Možda vam se čini da vam sporiji tempo trenutno odgovara, ali kada se nagomilaju obaveze koje niste stigli da završite, lupaćete glavom o zid. Zato se lepo organizujte i krenite na vreme da završavate jednu po jednu stvar.

Bik

Ne znamo da li ste vi danas svadljivi, ili ćete jednostavno nailaziti na takve ljude, ali vrlo verovatno ćete završiti u najmanje jednog ozbiljnoj svađi, iako to nije karakteristično za vas. Prihvatite da je ovo prosto jedan od takvih dana. Sutra će biti bolje.

Blizanci

Moguća su neslaganja ili prepirke oko toga ko je glavni, sa partnerom, saradnicima ili prijateljima. Želite da imate kontrolu nad svim situacijama, a nije vam jasno da je ponekad zaista najbolje da stvari prepustite drugima.

Rak

Generalno, danas vam sve ide od ruke, pa bi zato bilo dobro da iskoristite ovaj dan i da zaista krenete sa radom na stvarima o kojima sanjate. Ako želite da tražite povišicu ili priznate nekome kako se osećate, danas je pravi dan za to.

Lav

Anksioznost će danas biti glavna tema vašeg dana, nažalost. Možda se osećate kao da niste na dobrom puti i da vam je potrebna promena, ili ne znate šta želite da radite. U svakom slučaju, ne donosite nikakve nagle odluke.

Devica

Pročitajte još:

Danas ćete imati najviše koristi ukoliko fokus sa sebe prebacite na druge ljude, drage Device. Čak i ako se nađete u nekoj teškoj situaciji, ne zaboravite da obratite pažnju na druge – bilo da je njima potrebna pomoć, ili ste vi ti koji ne mogu sami sve da postignu.

Vaga

Ovo je trenutak da zablistate i preuzmete ulogu vođe, koja vam pripada! Ne gubite vreme na manje bitne stvari, već se fokusirajte na velike zadatke koji mogu da vam dugoročno budu od koristi. Gledajte širu sliku stvari.

Škorpija

Znate i osećate da ste danas moćni i da možete sve da postignete. Za vas će ovo biti jedan od onih dana kada vam baš sve ide od ruke, pa čak i najluđi poduhvati mogu da vam prođu – zato samo hrabro.

Strelac

Vodite računa o tome kome se poveravate danas, jer bi neko iz vašeg okruženja mogao da vas shvati pogrešno i da vam napravi problem. Ukoliko imate neku tajnu, najbolje bi bilo da je zadržite za sebe, makar još danas.

Jarac

Čeznete za slobodom, koju ne dobijate iz nekog razloga. Možda želite slobodno da putujete, da se viđate sa drugim ljudima ili da radite nešto drugo, izuzev posla. Šta god da je u pitanju, očigledno vam je potrebno, pa se postarajte da to i dobijete.

Vodolija

Prepuni ste energije, koju bi najbolje bilo da iskoristite za nešto pametno, a ne za svađanje i bespotrebno zakeranje. U svakom slučaju, ovo nije dobar dan za sedenje ispred TV-a, već za aktivnosti i rad na sebi.

Riba

Danas vas krasi ona vrsta energije zbog koje ne možete da prođete neprimećeni. Vi prosto obasjate svaku prostoriju u koju uđete! Ovo je super, samo vodite računa da ne ostavite utisak umišljene, uobražene osobe.

Pratite nas i na društvenim mrežama: