Dnevni horoskop za 12. februar: Ribe, emocije bi mogle da vas udalje od realnosti

Foto: PARAMOUNT PICTURES - Album / Album / Profimedia

Otkrijte šta vam zvezde savetuju za 12. februar 2024. na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Velika užurbanost i vidljivo nestrpljenje, pratiće Ovnove praktično ceo prvi radni dan u ovoj sedmici.

Ljubav: Deo adrenalina lako se prenosi na sferu ljubavi, uz dodatak da vam ovde može koristiti, pre svega ukoliko ste namerili da preuzmete inicijativu u rešavanju partnerskih dilema.

Zdravlje: Moguća glavobolja, meteoropatske reakcije.

Bik

Posao: Dobar početak radne sedmice, po svim tipično bikovskim standardima, jedino vas neko isterivanje pravde može malo pomeriti iz ravnoteže.

Ljubav: Potrudite se da nerviranje zbog simboličnog izbacivanja iz lične zone komfora ne preusmerite na dragu osobu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Visoke ciljeve postavili su danas na svom profesionalnom putu najtipičniji predstavnici Blizanaca. Biće neophodne pojedine korekcije.

Ljubav: Većina osoba rođenih u ovom znaku imaće danas povoljne okolnosti za opuštenu, neobaveznu priču u sferi ljubavi, prilikom upoznavanja novih simpatičnih osoba.

Zdravlje: Moguće meteoropatske reakcije.

Rak

Posao: Početak radne sedmice osobama rođenim u znaku Raka donosi dobru osnovu da se na solidnom nivou organizuju, i usklade sa novonastalim uslovima na poslu.

Ljubav: Određene promene u sferi partnerskih odnosa danas bi mogle da se upakuju u vrlo lepe i direktne poteze.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Posao: Veoma naporan radni dan je pred Lavovima, ne samo zbog dosta profesionalnih obaveza, već i zbog potencijalnih verbalnih sukoba sa nadređenim osobama.

Ljubav: Potencijalnu nervozu pokušajte da preusmerite na pozitivna dešavanja u vašem ljubavnom životu. Napravite neku promenu, ugađajte više jedno drugom.

Zdravlje: Pratite eventualne oscilacije krvnog pritiska pritiska.

Devica

Posao: Brojne komplikacije u sferi realizacije zacrtanih poslovnih aktivnosti, mogle bi Bikove danas da izbace iz ustaljenog režima i ravnoteže, i zahtevaju dodatno angažovanje.

Ljubav: Konfuznu sliku koju već neko vreme imate u svojoj glavi po pitanju partnerskih odnosa, najbolje ćete razrešiti pokušajem realnog sagledavanja vaših istinskih želja.

Zdravlje: Pad energije.

Vaga

Posao: Imaćete zadovoljavajuću poslovnu situaciju, sve će biti usmereno ka kvalitetnom i profesionalnom odrađivanju obaveza.

Ljubav: Potrebno vam je da neke situacije izprethodnog perioda malo proanalizirate kako bi stvari postavili na svoje mesto.

Zdravlje: FIzički umor.

Škorpija

Posao: Nemojte žaliti rada i truda da ostvarite zacrtane ciljeve, mada neće svet propasti ukoliko nešto od profesionalnih obaveza prebacite za neki naredni dan.

Ljubav:Bez bitnijih talasanja na vašem ljubavnom moru tokom ovog ponedeljka.

Zdravlje: Moguća nervoza,napetost.

Strelac

Posao: Potrudite se da radite jednu po jednu stvar i nemojte sebe fizički preopterećivati, jer će kašnjenje biti manja šteta od eventualnih drugih propusta.

Ljubav: Morate biti pažljivi i odmereni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju da ne biste bez ikakvog pravog razloga doveli do tenzije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Jarac

Posao: Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na polju poslovnih aktivnosti, a mogu vam se otvoriti i iznenadne šanse z asaradnju sa inostranstvom.

Ljubav: Slobodni Jarčevi, uživate u pozitivnoj i podsticajnoj energiji koju jedna osoba budi u vama.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Ovo nije naročito povoljan dan da osobe u znaku Vodolije rade na svoju ruku. Koliko toliko pokušajte da se uklopite u postojeće poslovne okvire.

Ljubav: Što se ljubavnog polja tiče, imaćete sasvim solidne uslove da prijatno iznenadite, recimo prigodnim poklonom, dragu osobu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Početak radne sedmice kod tipičnih Riba biće obeležen pravljenjem planova za krupne promene koje se već naziru na poslovnom horizontu.

Ljubav: U ovoj sferi života takođe su potrebni makar okvirni planovi, inače vas današnja ljubavna dešavanja mogu odvesti poptuno van realnih tokova.

Zdravlje: Pad imuniteta.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram