Dnevni horoskop za 12. 5: Pred Ovnom vrlo izazovan dan u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: POTHON / The Photo One / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 12. maj 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Na mišiće, ali uspešno privodite kraju ovu radnu nedelju. Većini Ovnova preko je potreban odmor, pa izdržite još danas.

Ljubav: Promenljiv dan čeka vas na ljubavnom planu. Moguće su ozbiljne diskusije sa dragom osobom koje treba nekako izbeći.

Zdravlje: Pričuvajte se fizičkih povreda.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana. U svom tempu, ali sigurnijom varijantom realizovaćete sve poslovne ciljeve.

Ljubav: Pokušajte da razumete i popravite kompletnu atmosferu u sferi ljubavi tako što ćete pokazati dovoljno razumevanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Ukoliko se budete prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda vas očekuje solidna završnica ove radne sedmice.

Ljubav: Sve što ste očekivali prethodnih dana a nije se ostvarilo u sferi ljubavi danas bi uz malo zrno sreće moglo da se ostvari.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Prilično uspešan radni dan nalazi se pred većinom Rakova. Dobro razmislite u vezi sa predlogom za nove poslovne projekte.

Ljubav: Na prvi pogled, stvari na polju ljubavnih relacija idu tokom koji vam potpuno odgovara. Ukoliko nije tako, onda je do vas.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Gotovo celog radnog dana Lavove očekuju prepreke organizacione prirode. Ne žurite i po mogućstvu konsultujte još nekoga ko se razume u problematiku.

Ljubav. Ovaj petak makar u najavi ne donosi krupna dešavanja u sferi ljubavi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, piše Astroputnik.

Devica

Posao: Solidan radni dan imaće većina Devica, pod uslovom da se pridržavaju osnovnih principa, da budu konkretni, detaljni i koncizni. Završavajte papirologiju.

Ljubav: Iako je malo verovatno da bude nešto kapitalno, budite otvorenog srca i uma. Moguće je bar u kraćim vremenskim intervalima da uživate u nekom flertu, neobaveznom ćaskanju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Vaga

Posao: Dosta vremena i energije tokom ovog radnog dana Vagama će oduzeti provera i analiza novih predloga za buduće profesionalne akcije.

Ljubav: Bez obzira na to koliko ste u pravu ili baratate realnim činjenicama, one vam danas neće mnogo koristiti.

Zdravlje: Potrebna vam je fizička aktivnost.

Škorpija

Posao: Astrološki aspekti nagoveštavaju solidnu završnicu radne sedmice za tipične Škorpije. Nešto ste ipak pokrenuli u dobrom smeru.

Ljubav: Prilično miran i opušten dan očekuje vas na ljubavnom planu, što predstavlja dobru osnovu da uživate u atmosferi koja vam najviše odgovara.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Strelac

Posao: Nije povoljan dan da Strelci započinju bilo kakve nove profesionalne projekte. Završavajte stare, a posebno sve ono što je vezano za papirologiju i formalnosti.

Ljubav: Danas vas mogu izludeti sitnice i nebitni detalji vezani za ponašanje drage osobe. Budite oprezni u iznošenju kritika.

Zdravlje: Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Povoljne okolnosti pratiće Jarčeve ovog petka, pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedu kraju. Za nove inicijative biće vremena i u narednim danima.

Ljubav: Uglavnom stabilna ljubavna atmosfera očekuje vas danas. Opustite se i ne razmišljajte previše.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Slično prethodnim danima, na kraju radne sedmice Vodolije drže najvažnije poslovne konce u svojim rukama i uspešno privode kraju i najzahtevnije poslove.

Ljubav: Mogli biste fine trenutke da provedete u druženju sa dragim prijateljima ili da iznenadite dragu osobu zajedničkim izlaskom.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Bez ozbiljnijih izazova i prepreka na profesionalnom planu kod Riba. Dosta vremena danas vam mogu oduzeti obaveze prema saradnicima iz bliskog okruženja.

Ljubav: Deo vremena i energije trebaće vam za bar jedan lep susret i događaj u sferi ljubavi, koji bi mogao da preraste u nešto značajnije.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

BONUS VIDEO: 4 horoskopska znaka kojima je seks važniji od vode i hrane

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram