Dnevni horoskop za 12. 3: Rak da se odmah pokrene u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za 12. mart 2021. godine.

Ovan

Posao: Dosta miran i opušten dan je pred Ovnovima, tako da se očekuje da svoje zacrtane obaveze privedu kraju na zadovoljavajuć način.

Ljubav: Posebnu pažnju obratite na eventualni susret sa starom simpatijom ili dragom osobom koju duži period niste videli, a koja bi vas mogla baciti u ozbiljnu dilemu.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Bik

Posao: Sve u svemu, Bikovi dočekuju kraj ove radne sedmice poprilično umorni, ali i sa osećajem da su mogli mnogo više.

Ljubav: Nije isključeno bar jedno prijatno iznenađenje od drage osobe, a na vama je da se opustite i uzvratite na najlepši moguć način.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Odlična završnica radne nedelje je pred tipičnim Blizancima, a neki bi već mogli da planiraju aktivnosti za predstojeći vikend.

Ljubav: Povoljan je dan da se pozabavite nerazjašnjenim dilemama sa starom simpatijom ili osobom iz bliske ljubavne prošlosti prema kojoj i dalje gajite izvesne fine emocije.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Rak

Posao: Evo prilike da ovog petka Rakovi malo predahnu kada je obim posla u pitanju i da na vreme i korektno privedu kraju sve zacrtane obaveze.

Ljubav: Pokažite dovoljno strpljenja i razumevanja kada su želje i potrebe druge strane u pitanju. Pasivno ponašanje nije nikako preporučljivo.

Zdravlje: Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Lav

Posao: Pokušajte da zaštitite prvenstveno sebe i svoje interese ne ulazeći u otvorene konflikte kada je konkurencija u pitanju. Imate dovoljno kvaliteta da se sa svime izborite pre svega dobrom taktikom.

Ljubav: Čuvajte se manje ili veće intrige povezane sa vašim ljubavnim životom.

Zdravlje: Mogući kardiovaskularni problemi.

Devica

Posao: Device bi trebalo da obrate pažnju na to šta od dokumenata i važnih papira potpisuju. Neće škoditi da par puta sve prethodno proverite.

Ljubav: Odličan dan je pred vama ukoliko ste rešili da neke ljubavne planove obelodanite dragoj osobi i tako podignete aktuelnu partnersku priču na viši nivo. Samo napred i budite što konkretniji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Pročitajte još:

Vaga

Posao: Odličan dan je pred Vagama koje se bave kreativnim delatnostima da iskažu svoje potencijale i predlože neke nove inicijative krugu saradnika sa kojima dele iste stavove.

Ljubav: Prilika za nova poznanstva i druženje sa prijatnim i zanimljivim osobama trebalo bi da imate više tokom ovog petka. Nikad se ne zna možda i zaiskri neka ljubavna varnica.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Škorpija

Posao: Nema prepreka na profesionalnom putu kod većine Škorpija ukoliko su se dobro organizovale. Pozabavite se detaljnim planiranjem nadolazećih obaveza.

Ljubav: Potrudite se da svojim doprinosom dodatno ne zakomplikujete već komplikovanu priču kako biste izbegli potencijalno razočarenje. Doduše, ne bi bio prvi put, pa sami procenite vredi li truda.

Zdravlje: Dobro se naspavajte.

Strelac

Posao: Nema većih izazova i prepreka na profesionalnom planu kod većine Strelaca. Dosta vremena danas vam mogu oduzeti obaveze vezane za kuću ili porodicu.

Ljubav: Ne bi bilo loše da inicijativu na ljubavnom planu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost polja genitalne regije.

Jarac

Posao: Povećan obim posla, i to pre svega na polju komunikacije i tehničke organizacije, jeste pred Jarčevima i ovog petka. Razloga za zabrinutost nema jer ako je iko uporan i odgovoran onda ste to baš vi.

Ljubav: Sve aktivnosti su uprte u posao, tako da vam verovatno neće ostati vremena za ljubavnu sferu.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vodolija

Posao: Povoljne okolnosti pratiće Vodolije i ovog petka, pa je preporučljivo da prvenstveno započete aktivnosti privedete kraju. Za nove inicijative biće vremena i u narednim danima.

Ljubav: Prijatno iznenađenje ili neki poklončić mogli biste da očekujete danas od drage osobe.

Zdravlje: Dovoljno se psihofizički relaksirajte.

Ribe

Posao: Oslonite se na prijateljsku pomoć osoba od poverenja, posebno kada su u pitanju mogući previdi ili eventualni nesporazumi sa poslovnim okruženjem.

Ljubav: Po svoj prilici Ribe bi danas trebalo da se maksimalno opuste i uživaju u skladu sa svojom zavodljivom sanjalačkom prirodom. Ne propustite priliku da ulepšate sebi i dragoj osobi dan.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram