Dnevni horoskop za 12. 2: Lav da se spremi za dan pun stresa

dnevni horoskop

Pogledajte horoskop za 12. februar 2021. godine.

Ovan

Posao: Poslednji radni dan u sedmici tipičnim Ovnovima donosi stabilnu energiju, ali i dozu nezadovoljstva zbog osećaja da su mogli mnogo više.

Ljubav: Od nekoliko veoma zanimljivih poznanstava koja se mogu dogoditi u sferi ljubavi tokom ovog dana, posebnu pažnju mogla bi da vam privuče osoba dosta mlađa od vas.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Bik

Posao: Vrlo dobar dan za odličan završetak radne sedmice nalazi se pred osobama rođenim u znaku Bika. Ne žurite sa idejama za nove poslovne projekte.

Ljubav: Iako nema razloga za veliko nezadovoljstvo u sferi ljubavi, najverovatnije da nisu ispunjena baš sva vaša očekivanja i zbog toga vas može mučiti osećaj samokritičnosti.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja, pišu na sajtu Astroputnik.

Pročitajte još:

Blizanci

Posao: Kraj radne sedmice većina Blizanaca dočekuje veoma zadovoljna, sa ostvarenim rezultatima iznad proseka na polju profesionalnih delatnosti.

Ljubav: Potencijalna dešavanja tokom ovog petka u sferi emocija uglavnom bi trebala da budu u granicama već uobičajenog i poznatog.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Rak

Posao: Evo jednog radnog dana da se Rakovi malo opuste i pozabave sređivanjem formalnosti i svega dobrog što su uradili u prethodnom periodu.

Ljubav: Imate o čemu da razmišljate na polju ljubavi. Pokušajte hladne glave da sagledate one detalje koji komplikuju odnos sa dragom osobom.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.

Lav

Posao: Najveći deo profesionalnih obaveza Lavovi tokom ovog petka mogu obaviti bez većih problema, ali verovatno nešto sporije od očekivanog.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan za ishitrene i brzoplete odluke u sferi ljubavi. Obratite pažnju da vas neočekivane okolnosti neplanirano izvedu iz takta.

Zdravlje: Nema razloga za brigu po pitanju zdravstvene problematike.

Devica

Posao: Kraj radne sedmice većini Devica mogao bi da donese vrlo zanimljivu poslovnu priliku, bilo da napreduju na već započetom projektu, bilo da pokrenu nešto sasvim novo.

Ljubav: Težište ljubavnih zbivanja nije pod vašom kontrolom, pa je bitno da danas budete strpljivi i taktični.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Vaga

Posao: Astrološki aspekti najavljuju veoma dobru klimu da tipične Vage danas budu profesionalno uspešne i praktične kao retko kada.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi emocija, danas vam praktičnost neće mnogo pomoći jer se stvari mogu dešavati dosta velikom brzinom.

Zdravlje: Odlično.

Škorpija

Posao: Posle naporne i verovatno veoma uspešne radne sedmice, evo jednog dana da Škorpije i malo uspore.

Ljubav: Današnje okolnosti u sferi ljubavi mogu vam i te kako prijati, pre svega ako nemate repove prošlosti i ukoliko ste otvorenog srca za nova poznanstva.

Zdravlje: Sve najosetljivije tačke u sferi zdravlja nalaze se pod vašom kontrolom.

Strelac

Posao: Kraj radne sedmice za Strelce mogao bi da označi završetak jednog povoljnog i uspešnog poslovnog ciklusa.

Ljubav: Suočavanje sa neispunjenim ličnim očekivanjima i eventualno neka vrsta podvlačenja crte mogla bi da vas očekuje ovog petka. Dobro razmislite pre nego što donesete odluku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Na kraju radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Jarca trebalo bi da ima čime da se pohvali na veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Ozbiljno shvatite signale nezadovoljstva koji dolaze od voljene osobe i potrudite se da dodatno ne zatežete već napete strune.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: Veći deo ovog radnog dana stvari bi trebalo da budu u uobičajenim profesionalnim okvirima. Iskakanje može izazvati negodovanje u krugu najbližih saradnika.

Ljubav: Najtipičniji predstavnici Vodolija imaće danas odlične predispozicije da dosta kvalitetnog vremena provedu sa voljenom osobom. Uživajte.

Zdravlje: Prekontrolišite žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

Ribe

Posao: Poslednjeg dana u radnoj sedmici Ribe bi trebalo da budu opuštenije nego inače, iako nije isključeno da vas iznervira neko od poslovnih saradnika koji kasne sa izvršavanjem svog dela obaveza.

Ljubav: Potrudite se da budete maksimalno opušteni i prilikom rešavanja današnjeg potencijalnog problema u sferi ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram