Dnevni horoskop za 12.10: Lav saznaje veliku porodičnu tajnu

Mads Mikelsen
Foto: IFC Films / Everett / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 12. oktobar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Bez obzira što ste danas veoma dobro raspoloženi i imate energije i volje da uradite mnogo toga, usporite tempo. Frustracija zbog emotivnih odnosa je posledica vašeg egocentričnog pristupa.

Bik

Previše toga danas želite da uradite, samo pazite da se ne preforsirate. Partenr se povlači u sebe i ne dozvoljava da mu rešavate probleme.

Blizanci

Vaša tajnovitost, ali i brzopletost mogu stvoriti čudnu atmosferu zbog čega će vas mnogi napadati. Usporite misli.

Rak

Otklonite potrebu da se vraćate nekome iz prošlosti, jer možete opet se razočarate. Iskoristite dobre ideje i pokušajte da ih sprovedete u delo.

Lav

Otkopavate neke tajne vezane za porodicu i spremate se da počistite sve što ometa lakoću komunikacije između vas i bliskog okruženja. Potrudite se da sve dobro izbalansirate.

Devica

Moraćete da usporite i osamite se zbog preteranog umora koji dolazi zbog posla. Neka saradnja je sklona prekidima.

Vaga

Muče vas opet finansije i sve više sumnjate u sopstvene sposobnosti. Zaronite dublje u analizu sopstvenog ponašanja.

Škorpija

Udubili ste se u sitnice i ne otkrivate vaše namere. Ukoliko imate problema sa nesanicom, uzrok leži u vašoj želji da sve iskontrolišete do krajnjih sitnica.

Strelac

Partnerski odnosi su opet u krizi. Povlačenje partnera vidite kao mogući rastanak, a samo je potrebno da izgovorite ono što osećate u vezi sa celom situacijom, bez nervoze.

Jarac

Obuzimaju vas opet negativna razmišljanja i smatrate da ste jedino vi u pravu. Ukoliko ne promenite obrazac ponašanja, opet ćete biti gubitnik.

Vodolija

Intuitivno ste neke poslovne ideje stavili na čekanje i opet se okrećete rešavanju zaostalih poslova. Još uvek nije vreme da tražite povišicu.

Ribe

Očekuje vas ozbiljna borba na polju partnerstva. Imate neke nerazrešene probleme sa partnerom koji se trenutno povlači iz razgovora.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram