Dnevni horoskop za 12. 1: Pred Bikom nova poslovna ponuda

dnevni horoskop
Foto: Mary Cybulski / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 12. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Sasvim prosečan radni dan je pred tipičnim Ovnovima da u nešto usporenijem ritmu ipak završe sa zacrtanim obavezama.

Ljubav: Prosečan dan očekuje vas i kada su ljubavna dešavanja u pitanju, što ne znači da treba da budete pasivni.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Bik

Posao: Vrlo dobar radni dan očekuje Bikove da na profesionalan i odgovoran način završe započete obaveze. Moguća je i nova poslovna ponuda od nekog od sa kim ste ranije sarađivali.

Ljubav: Nije povoljan dan za potezanje nekih tema iz prošlosti, pokušajte da eventualne nesuglasice sa dragom osobom rešite kompromisom.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Povećan obim posla očekuje većinu tipičnih Blizanaca ove srede. Potrudite se da se suviše ne opteretite i krenite u realizaciju po prioritetima.

Ljubav: Zbog zauzetosti poslovnim obavezama, ali i vaše blage nemotivisanosti ljubavna dešavanja danas bi mogla da budu u drugom planu.

Zdravlje: Respiratorne tegobe.

Rak

Posao: Vrlo dobar početak je pred Rakovima da bez većeg forsiranja i u ritmu koji im odgovara završe sve svoje poslovne obaveze na vreme.

Ljubav: Lep dan mogli biste da očekujete na ljubavnom planu, gde vas čeka bar jedno prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Lav

Posao: Obaveza dosta, a dinamika nešto usporenija – to je scenario koji na poslovnom planu očekuje Lavove. Potrudite se i da izbegnete nesporazume sa osobama od autoriteta.

Ljubav: Vrlo povoljan dan je pred vama ukoliko ste rešili da neku od svojih ljubavnih zamisli sprovedete u delo. Samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Devica

Posao: Dosta posla, posebno vezanog za sferu komunikacije i organizacije očekuje većinu tipičnih Devica. Očekuje se da zasučete rukave i punom parom krenete napred.

Ljubav: Pozabavite se sopstvenim prioritetima i realno sagledajte aktuelnu ljubavnu situaciju. Izvesno je da je potrebno da napravite početne korake ka poboljšanju odnosa.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Fokus bi trebalo da vam bude na završetku zaostalih obaveza koji su deo ranijeg poslovnog plana, a kako biste izbegli potencijalne komplikacije.

Ljubav: Povoljni su aspekti da bar jednu ljubavnu zamisao sprovedete u delo, na obostrano zadovoljstvo. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Pojačano angažovanje očekuje većinu Škorpija. Razloga za zabrinutost i veću žurbu nema i zato ne dozvolite da vas drugi požuruju.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, razloga za brigu nema, ali ukoliko želite da nešto promenite, poslušajte svoju intuiciju.

Zdravlje: Sasvim solidno, pišu na sajtu Astroputnik.

Strelac

Posao: Iako suočeni sa povećanim obimom obaveza, Strelci ne bi trebalo da se rasplinu na više strana, već da svoje zacrtane obaveze raspodele na etape.

Ljubav: Odličan dan je pred vama da se iskreno i sa puno pažnje posvetite dragoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Jarac

Posao: Sve ide svojim tokom, samo se dobro organizujte i nemojte sebe preopteretiti nerealnim poslovnim ciljevima.

Ljubav: Bez značajnijih preokreta na vašem ljubavnom planu u odnosu na jučerašnji dan. Sve bi trebalo da funkcioniše kako treba.

Zdravlje: Posvetite dovoljno vremena odmoru.

Vodolija

Posao: Iako vas očekuju obaveze sa svih strana, nema razloga za nervozu. Strpite se i malo se bolje organizujte.

Ljubav: Pokušajte da izbegnete sitne čarke i prepucavanja. Nije vredno trošiti energiju na stvari koje u suštini nisu toliko bitne.

Zdravlje: Oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Potencijalna neslaganja i razmimoilaženja sa poslovnim saradnicima u segmentu organizacije i realizacije profesionalnih obaveza zahtevaće od vas fleksibilniji pristup, a nikako nerviranje.

Ljubav: Nije loš dan za uspostavljanje novih poznanstava, pa bi bilo lepo da se malo potrudite jer nikad se ne zna na kakvo iznenađenje možete naići.

Zdravlje: Slaba cirkulacija.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram