Dnevni horoskop za 11. 9: Bik na prekretnici u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: PARAMOUNT PICTURES / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 11. septembar 2021. godine na polju karijere, zdravlja i ljubavi.

Ovan

Posao: Većina osoba rođenih u znaku Ovna danas neće biti raspoložena za duge priče i kompromisna poslovna rešenja. Potrudite se da sami sebi ne budete neprijatelj.

Ljubav: Stare simpatije, ako ih ima, trebalo bi da ostavite u uspomenama jer mogu biti ozbiljna smetnja aktuelnim prilikama.

Zdravlje: Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

Bik

Posao: Vrlo dobar dan sa dosta različitih aktivnosti nalazi se pred osobama rođenim u znaku Bika. Ne bi trebalo da žurite, iako će vas pratiti taj osećaj užurbanosti ceo dan.

Ljubav: Ovaj dan bi mogao da predstavlja neku vrstu pozitivne prekretnice za vaš ljubavni život. Današnje aktivnosti posmatrajte kao ulaganje u lepšu budućnost.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Dosta obaveza čeka danas Blizance, a vaša energija nije baš na zavidnom nivou. Obratite pažnju na zaostale obaveze vezane za papirologiju kako biste izbegli potencijalno plaćanje penala.

Ljubav: Ovaj dan nije povoljan za forsiranje bliskosti sa dragom osobom. Malo pasive može biti efektnije.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Rak

Posao: Bez obzira što je prvi dan vikenda, danas je od tipičnih Rakova realno očekivati dosta aktivnosti, pre svega, na polju organizacije i komunikacije. Mogući su i novi vidovi saradnje.

Ljubav: Bar po jedno prijatno iznenađenje možete očekivati kako od drage osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije, tako i sa druge potpuno neočekivane strane.

Zdravlje: Obratite neophodnu pažnju na pravilnu ishranu.

Lav

Posao: Zasluženi planirani odmor danas vam naglo mogu prekinuti neočekivani poslovi vezani za kuću ili pomoć nekom od bliskih ukućana.

Ljubav. U sferi ljubavi bilo bi dobro da što manje pričate i kombinujete. Ako se ukaže fina prilika, potrudite se da budete direktni i konkretni.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Devica

Posao: Ova subota nije loša ukoliko želite da sredite neke zaostale račune i preispitate poslovne dogovore koji se iz različitih razloga do sada nisu realizovali. Moguć je i kraći poslovni put.

Ljubav: Ništa bitno drugačije i suštinski novo nema u najavi ljubavnih dešavanja za ovaj dan. Posvetite se negovanju postojećih partnerskih relacija.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Posao: Posebnu pažnju posvetite starim, dugogodišnjim saradnicima danas. Mogli biste da očekujete značajne benefite u budućnosti posebno na finansijskom planu.

Ljubav: Sasvim lep i ljubavlju ispunjen dan možete očekivati, prvenstveno ako želite da ga posvetite voljenoj osobi. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Škorpija

Posao: Vrlo dobar dan je u najavi pred Škorpijama. Neke nove poslovne mogućnosti se naziru, pa ćete biti veoma prijatno iznenađeni. Samo napred.

Ljubav: Vrlo širok front delovanja u sferi ljubavi danas bi mogao da počne da vam se otvara. Sve je na vama.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Bilo kakve dodatne aktivnosti danas nisu poželjne. Većina predstavnika Strelaca imaće promenljiv nivo energije. Veoma je važno da je što racionalnije trošite.

Ljubav: Moguće je da vam razmišljanja budu danas usmerena ka tajnoj simpatiji, ali koja nije lako dostupna i vrlo intrigantna. Pokušajte da se raspitate malo više.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Pojačana nervoza očekuje Jarčeve ove subote kada su obaveze u pitanju, pa ne bi bilo loše da zatražite pomoć ili savet prijatelja.

Ljubav: Prijatelji i druženje, možda neki izlazak, prijao bi vam da se rasteretite briga i opustite.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Odličan dan je pred Vodolijama. Mogli biste da očekujete vrlo pozitivne razgovore sa osobama od autoriteta i postići neke značajne dogovore vezane za dalji napredak u karijeri.

Ljubav: Bez značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu. Ipak, neke se stvari mogu pokrenuti u poslednjem času, pa je savet da ne srljate, već budete pripravni za akciju.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Ribe

Posao: Sa jedne strane, dosta nizak nivo energije očekuje Ribe, a sa druge strane, nekoliko ideja prosto golica maštu i mami da se nekako pokrene akcija.

Ljubav: Bar jedno prijatno iznenađenje možete očekivati danas od nove zanimljive osobe kojoj ste već pokazali svoje simpatije.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli