Dnevni horoskop za 11.4: Uspešan početak radne nedelje za Bika

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 11. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Svi preduslovi su tu za uspešan početak nove radne sedmice. Očekuje se da punim gasom krenete u nove radne pobede.

Ljubav: I na ljubavnom planu se očekuje da vi budete pokretač neke konkretne akcije sa velikom verovatnoćom da ćete uspeti da usrećite vašu voljenu osobu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Bik

Posao: Vrlo dobri astrološki aspekti nagoveštavaju uspešan radni dan za najtipičnije predstavnike Bikova. Nastavite u svom proverenom i stabilnom ritmu.

Ljubav: Dobro raspoloženje i optimizam su se vratili u vaš život i to će u velikoj meri uticati i na vaš odnos. Širite tu dobru energiju, uživajte u svakom zajednički provedenom trenutku.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Koliko god želeli da ubrzate rešavanja nekih problema, to na žalost neće biti moguće, jer su takve trenutne okolnosti. Budite strpljivi.

Ljubav: Svaki problem može vrlo lako eskalirati, pa se potrudite da imate dobru komunikaciju i razumevanje sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje: Čuvajte se prehlade.

Rak

Posao: Na samom početku ove radne sedmice mogli biste se rasplinuti na više strana, što svakako neće biti baš mudro, jer su moguće greške i propusti.

Ljubav: Zajedničkim snagama, otvoreno i bez ustezanja razgovarajte o svemu što vas muči, imate realne šanse da većinu dilema uspešno razrešite.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Lav

Posao: Veoma zahtevna, naporna i prepuna obaveza radna sedmica je pred Lavovima. Biće potrebno dosta strpljenja i dobre taktike, kako biste se sa svim izazovima izborili adekvatno.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa obratite pažnju na nesporazume i izbegavajte duge rasprave sa voljenom osobom ma koliko vam išla na živce.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Devica

Posao: Dosta intenzivna poslovna sedmica je pred Devicama, biće i poneki jači izazov, ali će sve ide onim tokom koji je najbolji po vas, stoga nema razloga da se previše brinete.

Ljubav: Voljena osoba trebalo bi da vam je na prvom mestu, zato se potrudite da na tom mestu i ostane. Provodite više vremena zajedno.

Zdravlje: Pad imuniteta.

Vaga

Posao: Prvi radni dan ove sedmice donosi Vagama dosta potencijalnog stresa, i razloga za strepnju – kako savladati sve prepreke na poslovnom putu.

Ljubav: Mogući problemi sa dragom osobom vezani za prošlost, što bi moglo izazvati poremećaj u vašoj komunikaciji.

Zdravlje: Osim napetosti, nema drugih upozorenja.

Škorpija

Posao: Za očekivati je da Škorpije započnu novu radnu sedmicu sa pojačanim tempom, jer vas očekuju brojne obaveze, a na pomoć nećete moći da računate.

Ljubav: Nije loš dan za ljubavne akcije samo je pitanje koliko vremena i energije možete i hoćete odvojiti i usmeriti ka ovom polju.

Zdravlje: Mentalna preopterećenost.

Strelac

Posao: Na žalost aspekti su takvi da ni do čega ne možete stići lagano niti brzo. Šta više, može se dogoditi da vas druge osobe ili pak okolnosti zakoče u onim situacijama koje su vam bitne.

Ljubav: Slobodni Strelčevi pred vama su primamljivi izazovi, uživanja koja vas mame da im se prepustite. Nema razloga da bilo šta čekate, krenite napred u nova ljubavna osvajanja.

Zdravlje: Sklonost prehladama, virusnim infekcijama.

Jarac 

Posao: Na poslu dosta povoljnih okolnosti danas, a postoje i mogućnosti većih benefita. Mogući su važni poslovni dogovori, novi kontakti moguće i sa inostranstvom.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom slikom, uživajte i potrudite se da to što duže traje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Vaši poslovni pristupi polako dobijaju na značaju, a na vama je da se još malo strpite dok se sve stvari ne postave na svoje mesto.

Ljubav: Potencijalno lep dan nalazi se pred vama u sferi ljubavnih odnosa. Pažnja i toplina emocija koja dolazi od voljene osobe trebalo bi da naiđe na dobar prijem.

Zdravlje: Moguće manje respiratorne tegobe.

Ribe

Posao: U ovoj sedmici možete postaviti stabilnije osnove, ili osetiti priliv pozitivne energije koja vas tera na akciju. Samo napred, iskoristite povoljne aspekte.

Ljubav: Opustite se i uživajte u pažnji i najfinijim emocijama koje do vas dolaze od voljene osobe. Naravno, podrazumeva se da uzvratite na adekvatan način.

Zdravlje: Pad imuniteta.

***

Bonus video: Hrana i zagađen vazduh-kako očistiti organizam

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram