Dnevni horoskop za 11.3: Škorpije dominiraju u jednom polju

dnevni horoskop
Foto: COBRA TEAM - IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 11. mart 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovo je dan kada biste mogli da iznesete neke svoje ideje za promene, a za očekivati je da naiđete na razumevanje i dobar prijem kod onih koji odlučuju. Samo napred.

Ljubav: Ukoliko ste željni promena na ljubavnom planu, možda biste i tu mogli da pokrenete neku ozbiljniju inicijativu i saopštite dragoj osobi kako stvari stoje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Danas će biti potrebno da se maksimalno angažujete jer, pored tekućih, moguće je i pristizanje novih profesionalnih zadataka. Nema razloga za paniku.

Ljubav: Ovaj dan vam donosi veoma lepe i pozitivne fine vibracije u kojima bi većina vas trebalo da maksimalno uživa.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Blizanci

Posao: Određene okolnosti danas bi Blizancima mogle da idu na ruku, da ih prilagode sebi i sopstvenom načinu delovanja, posebno kada je komunikacija u pitanju.

Ljubav: Ovo je dobar dan da pokažete svoje pravo zavodničko umeće. Budite veseli, šarmantni i pre svega uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Ništa vam se danas ne može isprečiti na profesionalnom putu, doduše uz veliki napor i potrošnju energije, ali Rakovi postižu sve.

Ljubav: Bilo bi dobro da danas ne dajete povoda dragoj osobi da potencijalnu sumnju pretvori u neku ljubomornu reakciju.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Neke nedovoljno jasne situacije u delu komunikacije i organizacije posla mogle bi danas da vas koštaju živaca. Ne bi bilo loše da zatražite pomoć.

Ljubav: Ovaj petak je povoljan za druženje sa prijateljima, pa biste mogli lepe trenutke da provedete u provodu, zajedničkom izlasku. Možda i dobijete neki koristan savet, prijateljski.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Uspešno privođenje kraju započetih obaveza je pred Devicama. Proverite još jednom da nešto od papirologije nije zaostalo nezavršeno kako biste se mirne savesti posvetili planiranju vikenda.

Ljubav: Nemojte suviše sebe opterećivati prošlošću i nekim nebitnim detaljima. Posvetite se planovima za budućnost.

Zdravlje: Osetljivost zglobova i sitnih kostiju.

Vaga

Posao: Nije loš dan pred Vagama da pokažu svoju kreativnost na delu i u prilično opuštenom ritmu privedu kraju sve započete obaveze.

Ljubav: Lep ljubavni dan je pred vama ukoliko se angažujete i maksimalno potrudite da usrećite dragu osobu.

Zdravlje: Odlično, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: I danas bi Škorpije mogle da budu dominantne na poslovnom planu, što u prevodu znači da nema prepreka pred vama ovog petka.

Ljubav: Ukoliko vas je vrtlog strasti previše uhvatio, onda makar ne bi bilo loše da se potrudite da bitne odluke donosite hladne glave.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Nešto opuštenija završnica ove radne sedmice je pred Strelcima. To ipak ne znači da neće biti obaveza, ali ćete ih vi sa lakoćom obavljati.

Ljubav: Vrlo lep dan možete očekivati na ljubavnom planu – ukoliko ste namerili da neku svoju konkretnu akciju sprovedete u delo. Uživajte i budite u svom fazonu.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Uz već ranije dogovorene i isplanirane radne obaveze moguće je i nametanje dodatnih aktivnosti koje vas baš neće usrećiti. Ipak, nema razloga da se nervirate, sve ćete uspeti da završite.

Ljubav: Ljubavna sfera bi mogla danas da bude za većinu pripadnika u drugom planu. Ne dozvolite da vam obaveze pokvare planove.

Zdravlje: Stres, moguća glavobolja.

Vodolija

Posao: Iako bi moglo da vam se čini da ste zatrpani poslom danas, uspećete da sve obaveze završite onako kako ste planirali.

Ljubav: Preispitajte pre svega sebe i svoje želje, pre nego što se odlučite na konkretne korake vezano za osobu koja vas već neko vreme privlači.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Ribama da se bez većih izazova izbore sa svim preprekama koje bi mogle da vrebaju na profesionalnom putu. Imate podršku i poverenje saradnika.

Ljubav: Možete očekivati neko prijatno iznenađenje koje dolazi u paketu sa poslom, odnosno da dobijete priliku da spojite lepo i korisno.

Zdravlje: Odlično.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram