Dnevni horoskop za 11.12: Vaga da ne žuri sa odlukama

Foto: Netflix / Everett / Profimedia

Pročitajte šta vam zvezde savetuju za današnji dan 11. decemar 2020. godine.

Ovan

Entuzijazam i  motivacija neće nedostajati Ovnovima ni ovog petka, da u svom žustrom radnom ritmu stave tačku na kraj još jednog uspešnog poslovnog mini ciklusa. Bez većih talasanja na vašem ljubavnom moru u odnosu na prethodni dan. Od vas dosta toga zavisi.

Bik

Nema previše prostora za opuštanje i olako shvatanje profesionalnih obaveza kojih tokom ovog petka može biti u povećanom obimu. Bez brige, realno je očekivati da sve postignete. I većina ljubavnih ciljeva jeste realno dostižna za pripadnike ovog sazvežđa ukoliko se dovoljno potrude, piše Astroputnik.

Blizanci

Blizanci treba danas da nastave u svom dobrom ritmu, budu komunikativni i preduzimljivi. Nije loš dan i za predstavljanje nekog novog projekta, ideje. Nije realno očekivati neki preveliki angažman tokom ovog dana na ljubavnom planu, ali svakako jeste za uživanje u prijatnoj, opuštenoj konverzaciji sa novom simpatijom.

Rak

Povoljan dan je da, iako sa povećanim angažovanjem, finalizujete svoje radne obaveze za ovu radnu nedelju na sasvim zadovoljajući način.Bez značajnijih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog petka u odnosu na prethodni dan, što će vam baš prijati.

Lav

Nema prepreka ovog petka na profesionalnom putu kod većine Lavova. Dobro raspoloženje i pozitivna komunikacija sa poslovnim okruženjem biće vam dodatan motiv za osećaj zadovoljstva. Sve motive za uživanje i osećaj zadovoljstva imate i u sferi ljubavi, gde se očekuje da romantični plan sprovedete u delo.

Devica

Prilično naporan dan je pred Devicama, na momente praćen određenim padovima energije i usporavanjem,  ali trebalo bi da svoje zacrtane obaveze završite po planu i na vreme.  Sasvim drugačija slika vas očekuje na ljubavnom polju, gde je moguće da vas draga osoba iznenadi nekim pozitivnim vestima.

Vaga

Ukoliko vas muči pokretanje nekog novog projekta ili ideje, veoma bi vam bilo korisno da se posavetujete sa osobom od poverenja. Nemojte žuriti sa donošenjem odluka, dobro odmerite sve argumente za i protiv. Ukoliko imate osećaj da vam je nešto promaklo, onda je pravo vreme da tu dilemu razrešite.

Škorpija

Vrlo dobar dan je pred tipičnim Škorpijama da preduzimljivo i odgovorno završe svoje zacrtane obaveze i pozabave se novim planovima za budući period. Budite preduzimljivi i na polju ljubavi ukoliko vam je stalo da neke trenutke duže vremena pamtite.

Strelac

Strelčeve ovog poslednjeg dana očekuje veoma pozitivna poslovna klima da uspešno realizuju zacrtane zadatke. Budite oprezni u kritikama i primedbama, nisu svi oko vas na isti način motivisani.  Potencijalno nezadovoljstvo na polju ljubavnih relacija najbolje ćete izbeći strpljenjem i spremnošću na kompromisna rešenja.

Jarac

Ništa bitno novo na profesionalnom putu tokom ovog petka kod većine Jarčeva. Privođenje obaveza kraju za ovu radnu sedmicu trebalo bi da teče bez većih problema. Tenzije, ukoliko ih je bilo u nekim momentima prethodnih dana, trebalo bi da su splasle, pa evo prilike da se opustite.

Vodolija

Pojačano angažovanje, i to iznad proseka, moglo bi Vodolijama da bude danas samo motiv više da se predano posvete realizaciji zacrtanih ciljeva.Ukoliko vam poslovne obaveze ne oduzmu previše vremena, mogli biste izvesne prijatne momente da provedete u društvu drage osobe.

Ribe

Dobro razmislite pre nego što se upustite u nove poslovne projekte, možda je bolje da ih odložite za neki bolji period, ukoliko je to moguće. Imate sasvim povoljne aspekte da se dodatno posvetite ljubavnoj sferi, podrazumeva se ukoliko vam je to trenutno u interesu. Budite taktični pre svega.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram