Dnevni horoskop za 10. mart: Vage, pazite na sledeći ljubavni potez da se ne biste gorko pokajali

dnevni horoskop
Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 10. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ne bi bilo loše da poradite na nekim sitnim detaljima priprema za naredni poslovni period, posebno onih koji se tiču potencijalnih izmena.

Ljubav: Odlični aspekti na polju ljubavi najavljuju zanimljivu nedelju za većinu Ovnova. Obuzdajte samo nestrpljenje i prepustite se lepim trenucima i uživanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Relativno miran i prosečan drugi dan vikenda očekuje većinu osoba rođenih u znaku Bika. Budite mudri i strpljivi kada su u pitanju grandiozni planovi.

Ljubav: Mogli biste da nekim sitnim znakom pažnje prijatno iznenadite dragu osobu. Posvetite se uživanju u svakom trenutku.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Posao: Nije loš dan da se konsolidujete sa nekom starijom osobom i makar one najvažnije konce raznih obaveza uzmete u svoje ruke.

Ljubav: Današnji dan vam donosi velike šanse za lepa nova poznanstva u sferi ljubavi. Bar jedno moglo bi da da vredi truda na duže staze.

Zdravlje: Mogući hronični problemi, piše Astroputnik.

Rak

Posao: Miran i stabilan dan očekuje najveći broj Rakova poslednjeg dana vikenda. Malo nervoze može vam doneti saznanje da ste nešto zaboravili da odradite prethodnih dana.

Ljubav: Makar neki fini znak pažnje usmeren ka voljenoj osobi mogao bi da unese dobro raspoloženje u vaše ljubavne redove.

Zdravlje: Moguće hronične tegobe.

Lav

Posao: Posvetite se korektnom odrađivanju svojih zacrtanih obaveza. I ako nešto ne bude išlo iz prve, nemojte se previše sekirati, biće povoljnijih prilika.

Ljubav: Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru. Misli su vam na sasvim drugoj strani.

Zdravlje: Osetljivost kičmenog dela tela.

Devica

Posao: Presabiranje ličnih utisaka i traženja pravog načina uklapanja u novonastale okolnosti moglo bi danas da bude tema za razmišljanje kod tipičnih Devica.

Ljubav: Određene korekcije vašeg, ali i ponašanja druge strane, mogle bi pozitivno da utiču na buduća dešavanja i krupnije planove u vašoj ljubavnoj budućnosti.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Veći deo ovog drugog dana vikenda valjalo bi da posvetite sebi, ali i nekim slobodnim aktivnostima, hobiju.

Ljubav: Dobro razmislite i uzmite u razmatranje sve opcije pre nego što donesete konačnu odluku zbog koje biste mogli kasnije da se kajete.

Zdravlje: Pričuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Škorpija

Posao: Pozabavite se proverom najvažnijih detalja u vezi novih ideja, projekata. Dobro izvagajte argumente za i protiv, pa tek onda preduzmite konkretne korake. Nemojte žuriti.

Ljubav: Lep je period pred vama za uživanje u gotovo svemu što poželite na ljubavnom planu. Nemojte to prokockati.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Pokušajte da se maksimalno odmorite, budite u krugu bliskih osoba. Posao bar danas ostavite malo po strani jer nije povoljan dan za to.

Ljubav: Veliki nivo tolerancije, strpljenja i kompromisa sa obe strane je dovoljno da sve prebrodite na lakši i jednostavniji način.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Jarac

Posao: Potrebno je dva puta proveriti sve pre nego što potpišete, voditi računa o dokumentaciji, a kada su dogovori u pitanju, imati jaču dozu opreza.

Ljubav: Nikakva posebna taktika vam nije potrebna na ljubavnom planu. Dovoljno će biti da se opustite.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Sve vezano za planove i projekte koje ste već pokrenuli moglo bi da naiđe na usporavanje zbog nekih formalnih ili papiroloških problema. Budite strpljivi.

Ljubav: Nije realno očekivati neke iznenadne poteze u sferi ljubavi tokom ovog dana. Ali korak po korak, težite ka ostvarenju svojih ljubavnih ciljeva.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Budite i tokom ovog dana oprezni sa papirologijom i dokumentacijom kako biste izbegli neke sitnije propuste.

Ljubav: Uživajte u finoj i opuštenoj atmosferi sa dragom osobom, a priču o nekim prošlim temama ostavite za neki drugi period.

Zdravlje: Mogući probemi sa cirkulacijom.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram