Dnevni horoskop za 10. 9: Vage da se spuste na zemlju

dnevni horoskop
Foto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Pročitajte dnevni horoskop za 10. septembar 2020. koji za vas piše naša astrološkinja Katarina Vranješević.

Ovan

Pokušaćete sve da ubedite u neki svoj stav ili ćete morati nekome da razbijate iluzije. U svakom slučaju, danas velika količina energije će biti podeljena između predugih razgovora i mentalnog zamora.

Bik

Imate neke iluzije po pitanju novca i zarade, pa budite što racionalniji u planovima. Ne pozajmljujte novac.

Blizanci

Vaše reči danas imaju magijsko dejstvo na druge. Ukoliko niste u vezi ovo može biti i zavodnička energija koja osvaja nova lica.

Rak

Pričljivi ste i skloni preetranom zaletanju u neke teme koje se tiču vašeg samopuzdanja i ponosa. Spustite kriterijume.

Lav

Trenutno vas ne interesuje niko sem vas samih. Neka pogrešna uverenja vas mogu dovesti u zabludu, specijalno ako su prijatelji u pitanju. Zanemarujete neke obaveze.

Pročitajte još:

Devica

Osećate da vas nečija obećanja drže u neizvesnosti, jer se ništa konkretno ni ne dešava. Ne zaboravite da sada nikakvi pritisci ne dolaze u obzir, već sve radite stihijski i sa planom.

Vaga

Imaćete uskoro priliku da ostvarite neke planove koji datiraju iz jula, pa zbog toga ne zalećite se previše u neke bajkovite priče. Potrebno je da budete čvrsto na zemlji.

Škorpija

Danas postoji mogućnost da previdite neki trošak ili stari dug koji će se pojaviti baš kada to nije potrebno. Budite obazrivi sa obećanjima.

Strelac

Partnerski odnosi vam danas daju dodatnu energiju kako biste obaveze završili na vreme. Zaljubljenost vam olakšava sve u životu.

Jarac

Na poslu će vas ubeđivati da ste vi ti koji nemate potpune informacije, a situacija će biti obrnuta. Budite što smireniji i koncentrisaniji.

Vodolija

Danas vam je samo do zabave i lepog provoda, a i kreativnost vam je naglašena. Iskoristite sve ovo maksimalno, jer vas od sutra čekaju bitne obaveze.

Ribe

Posao posmatrate kroz neku iluziju ili maštate o poboljšanju, u svakom slučaju nešto ćete od svega toga iskoristiti u daljem radu. Budite spremni da podelite neko bolno iskustvo.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram