Dnevni horoskop za 10. 4: Bik u iskušenju s bivšom ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Cineliz / Allpix Press / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za subotu 10. april 2021. godine.

Ovan

Posao: Vrlo dobar radni dan mogu očekivati Ovnovi, naročito ako su spremni da se hrabro istaknu i preuzmu inicijativu za nove poslovne projekte. Samo napred.

Ljubav: Bilo bi dobro da ostavite malo više vremena za ljubavna dešavanja, gde vas danas može očekivati prijatno iznenađenje od voljene osobe.

Zdravlje: Pažljivo rukujte sa predmetima sa oštrim ivicama.

Bik

Posao: Jedan poslovni ciklus, ne baš najbolji za većinu Bikova završen je, a drugi znatno povoljniji trebalo bi da počne. Poradite na boljoj organizaciji.

Ljubav: Krupni zaokreti ne naziru se na vašem ljubavnom horizontu. Za sada je potrebno još malo strpljenja, a ove subote vas naročito mogu iskušavati stare simpatije.

Zdravlje: Potreban vam je dobar i kvalitetan san.

Blizanci

Posao: Solidan radni dan nalazi se pred osobama rođenim u astrološkom znaku Blizanaca. Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja. Polako, korak po korak i sve se da postići.

Ljubav: Na krilima pozitivnog raspoloženja mnogo toga lepog možete napraviti u sferi ljubavi. Budite aktivni, mada ne zaboravite da ipak ne zavisi sve od vas.

Zdravlje: Pokušajte da izbegnete nagle fizičke pokrete.

Pročitajte još:

Rak

Posao: Uobičajen i miran prvi dan vikenda i standardno kućne obaveze oduzeće Rakovima najviše vremena. Odvojte dovoljno vremena i za neku fizičku aktivnost prijaće vam.

Ljubav: Na polju ljubavi ova subota bi mogla da donose par situacija u kojima bi mogli biti testirani vaša vernost i posvećenost dragoj osobi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Lav

Posao: Bezmalo ceo radni dan tipični Lavovi trebalo bi da uživaju na talasima novih poslovnih vetrova, koji duvaju u vaša profesionalna jedra.

Ljubav: Pozitivan stav i dobro raspoloženje pratiće vas tokom ovog dana i na ljubavnom planu, pa je realno očekivati da to iskoristite pre svega kroz novo zanimljivo poznanstvo u najavi. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Pred osobama rođenim u znaku Device nalazi se jedan uobičajen radni dan da bez ikakvih problema završe započete obaveze.

Ljubav: Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi, više faktora ide vam na ruku, posebno ako imate u planu da organizujete zajedničke aktivnosti sa dragom osobom.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Vaga

Posao: Jedan od boljih dana nalazi se pred najtipičnijim Vagama. Dobra poslovna komunikacija daje vam vrlo dobru osnovu za realizaciju svih zadataka na vreme.

Ljubav: Dajte svoj doprinos, koliko god možete, onako diplomatski, da nesporazume u komunikaciji sa dragom osobom svedete na što manju meru.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

Škorpija

Posao: Tokom ovog prvog dana vikenda nije realno očekivati krupne poslovne zaokrete kod većine Škorpija, ali za razmišljanje i pravljenje planova na tu temu svakako jeste. Dosta bi vam pomogao i prijateljski savet.

Ljubav: Vaše aktivnosti mogu biti prosečne, ali povoljni ljubavni vetrovi sa strane danas vam mogu doneti više novih zanimljivih poznanstava.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: Prilično opušten dan je pred Strelcima da uživaju i eventualno priteknu u pomoć nekom od dragih prijatelja. Prijateljsko okruženje će vam svakako prijati.

Ljubav: Ukoliko imate želju i volju da se sa posebnom pažnjom posvetite dragoj osobi i provedete što više vremena zajedno, evo idealne prilike da to i ostvarite.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Obavite neophodnu komunikaciju sa saradnicima vezano za poslovne dogovore, a ostatak vremena posvetite preko potrebnom odmoru.

Ljubav: Sumnje i dileme koje vas opterećuju možete razrešiti direktnim i otvorenim pristupom, a nikako krutim i nepopustljivim stavovima.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se najtipičniji predstavnici ovog znaka posvete detaljima vezanim za razvoj nove ideje koja se već neko vreme vrti u vašoj glavi i konačno krenete u realizaciju.

Ljubav: Budite romantični i nežni i obradujte dragu osobu nekim finim znakom pažnje. Moglo bi da vam se uzvarti iznad očekivanog.

Zdravlje: Napravite balans između obaveza i odmora.

Ribe

Posao: Veći deo ove subote tipični predstavnici Riba imaće dosta posla, ali i par situacija u kojima može doći do sitnih nesporazuma u komunikaciji sa saradnicima.

Ljubav: Prepustite se svojim osećanjima, dajte mašti na volju i obradujete i sebe i dragu osobu nekim finim predlogom. Uživajte.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost na otvorenom.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram