Dnevni horoskop za 10.3: Jarac da navuče oklop

Lejdi Dajana
Lejdi Dajana; Foto: Richard Gillard / Camerapress / Profimedia

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za danas.

Ovan

Naišli ste na prepreku koju možete ili da preskočite ili da ostanete tu gde ste i pomirite se sa situacijom. Ukoliko se odlučite na skok, možda vas čeka avantura života.

Bik

Osećaj odgovornosti prema drugim ljudima biće glavni motiv za vaše postupke danas. Mlađi vas gledaju kao uzor i nemojte to da izgubite iz vida.

Blizanci

Dan je loše počeo i biće samo gore ako se i dalje budete tvrdoglavo držali svog inata. Od vas će se očekivati fleksibilnost i ukoliko ne budete uspeli da se prilagodifte, naići ćete samo na otpor.

Pročitaj i:

Rak

Možda to ne želite, ali vaša uloga će danas biti ključna, a vaši postupci mogu promeniti tok igre. Ako ne znaš kako da postupiš, zatvori oči i zagledaj se u sebe, samo ti imaš odgovor na to pitanje!

Lav

Što ste kalkulisali, kalkulisali ste, jer je faza planiranja i zvanično gotova. Došlo je vreme da se bacite na akciju i to agresivno. Ako niste spremni, šteta, rasplet događaja neće čekati da se opremite i zato ne pokušavajte da odložite neizbežno već zagrizite svom snagom.

Devica

Mala grupa pametnih individua može da postigne mnogo više nego što mislite, a upravo na njihovom moći zasnovane su neke od najvećih revolucija u istoriji. Nemojte to zanemariti, edukujte se o tome šta se dešava u svetu oko vas i zauzmite stav.

Vaga

Muči vas nemir jer se osećate kao da ne ostvarujete pun smisao života. Možda će vam se učiniti da vas u životu čeka nešto mnogo veće od ovoga čime se bavite sada, zato ispitajte taj osećaj i probajte da se pokrenete ka tim većim idejama.

Škorpija

Talas moćne energije ide ka vama i obro pazite kako ćete je hendlovati. Skloni ste ranjivosti i povredama i zato se uzdržavajte od naglih pokreta prilikom vožnje, rukovanja mašinama itd…

Strelac

Danas je dan za krajnosti. Na momente ćete biti letargični, a u sledećem trenutku spremni da istrčite maraton. Okrenite se aktivnostima u kojima je ovakvo raspoloženje dobrodošlo umesto što pokušavate da ga pobedite.

Jarac

Bolje bi vam bilo da ste obukli oklop čim ste jutros otvorili oči, jer se čini da ste danas svima omiljena meta. Povedite računa da u nekom od tih obračuna ne eksplodirate jer posledice mogu biti dugotrajne ukoliko ne razumete oko čega ratujete.

Vodolija

Debate oko filozofije, religije i obrazovanja mogu se pretvoriti u pravi rat i zato je jako važno da čvrsto stojite iza onoga u šta verujete i za šta se borite, inače će neko glasniji od vas izaći kao pobednik iz ove bitke.

Ribe

U vama se akumulira ogromna fizička energija. Pobrinite se da ona ne ispliva napolje u vidu besa i ljutnje jer ćete povrediti nekoga do koga vam je stalo. Idite na trčanje ili nađite neki drugi način da malo smirite vatru koju osećate.