Dnevni horoskop za 10. 2: Za Strelca vrlo naporan dan

dnevni horoskop
Foto: - / Ingram / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za četvrtak 10. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nastavlja se period povoljnih okolnosti na poslovnom planu pred tipičnim Ovnovima. Stoga će bez većih prepreka ostvariti zacrtane ciljeve bez nekog preteranog forsiranja, koje nije ni preporučljivo.

Ljubav: Potrudite se da dan sa voljenom osobom provedete što opuštenije i na vama nekom lepom mestu.

Zdravlje: Jačajte imunitet.

Bik

Posao: Možete sa saradnicima imati preokreta u komunikaciji, pogrešnih informacija, kašnjenja, problema sa papirima i u dogovorima. Vi ispoštujte ono što je do vas.

Ljubav: Naglašeni su kontakti preko društvenih mreža, izlazaka, prijatelja. Iskoristite slobodne trenutke i aktivirajte se.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla i disajnih puteva.

Blizanci

Posao: Poradite na boljoj organizaciji jer vas i ovog četvrtka očekuje dosta obaveza. Očekuju vas povoljni kontakti sa inostranstvom.

Ljubav: Nije isključeno novo poznanstvo ili prilika za ćaskanje i flert, koje bi vrlo lako moglo da se pretvori u nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Odlično.

Rak

Posao: Budite oprezni što se donošenja odluka tiče. Mogući su problemi sa dokumentacijom, ugovorima.

Ljubav: Odličan dan pred vama je i u sferi ljubavi, posebno kada su nova poznanstva u pitanju. Budite opušteniji.

Zdravlje: Prijala bi vam šetnja, fizička aktivnost.

Lav

Posao: Kvalitetno i profesionalno završavanje već započetih i prihvaćenih obaveza biće sasvim dovoljno. Povoljan je dan za komunikaciju sa inostranstvom.

Ljubav: Potrudite se da nekim sitnim detaljem obradujete sebe i dragu osobu i na taj način popravite raspoloženje i ulepšate jedno drugom dan.

Zdravlje: Mogući bolovi u ramenima, rukama.

Devica

Posao: Sasvim solidan dan je pred većinom tipičnih Devica da se bez većih problema, dozirano i oprezno izbore sa mogućim profesionalnim izazovima. Očekuju vas pozitivne informacije vezano za potencijalnu novu priliku za saradnju.

Ljubav: Trebalo bi da su i poluge na polju ljubavnih relacija pod vašom kontrolom, pa se očekuje da i tu zablistate svojom pozitivnom energijom.

Zdravlje: Budite u pokretu, fizički aktivniji.

Vaga

Posao: Pokušajte da napravite bolju organizaciju posla i da odredite prioritete kako biste bili što efikasniji i lakše završili sa brojnim obavezama koje su pred vama.

Ljubav: Bavljenje aktuelnom problematikom i sitnim nezadovoljstvima trebalo bi da vam bude osnovni fokus. Ne zavisi sve od druge strane.

Zdravlje: Napetost, nervoza, piše Astroputnik.

Škorpija

Posao: Nastavlja se period pojačanog angažovanja Škorpija na svim poslovnim frontovima. Stižete da svime izađete na kraj na zadovoljavajući način.

Ljubav: Ukoliko vam preostane vremena, mogli biste ga kvalitetno iskoristiti za jedan konstruktivan razgovor sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća osetljivost kostiju, zglobova.

Strelac

Posao: Vrlo naporan dan je pred Strelcima. Ukoliko obuzdate nervozu i poradite na boljoj organizaciji, imate realne šanse da neke stvari vratite u normalne tokove. Moguće su razne promene dogovora u trenutku, stoga budite strpljivi.

Ljubav: Ukoliko ste željni flerta i avanture, imaćete prilike da uživate u poznanstvu koje vas danas očekuje.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Jarac

Posao: Jedan malo opušteniji dan je pred Jarčevima da bez većih tenzija završe sa zacrtanim poslovnim obavezama.

Ljubav: Budite spremni da saslušate nove ideje i planove koji vam danas mogu stizati od drage osobe.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Vodolija

Posao: Vrlo solidna situacija sa radnom energijom daje tipičnim Vodolijama realne šanse da uspešno rade na duplom poslovnom koloseku. Očekuju vas novi povoljni poslovni dogovori ili saradnja.

Ljubav: Odličan dan je pred vama za koketiranje, flert, izlaske i generalno uživanje u novim poznanstvima. Iskoriste priliku da se opustite u prijatnom društvu.

Zdravlje: Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Ribe

Posao: Odgovorno se fokusirajte na prioritetne obaveze, a mogući su i novi poslovni dogovori na duže staze. Budite istrajni, uporni i gurajte napred svoju priču.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnom partnerskom situacijom, razloga za brigu nema. Ali ukoliko želite da nešto promenite, poslušajte svoju intuiciju i protumačite signale koji vam stižu od osobe koja je vrlo zainteresovana za vas.

Zdravlje: Preventivno zaštitite sinuse.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram