Dnevni horoskop za 10. 12: Pred Bikom važna poslovna ponuda

dnevni horoskop
Foto: Mary Cybulski / Everett / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 10. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Danas vas očekuje opušteniji dan u odnosu na prethodne da ipak uspešno privedete kraju radnu sedmicu, uz doduše, osećaj blage mentalne iscrpljenosti.

Ljubav: Na ljubavnom planu biste mogli da se više nego inače prepustite ljubavnim talasima i uživate koliko je moguće.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Bik

Posao: Vrlo je moguće da danas dobijete interesantnu poslovnu ponudu od nekog sa kim ste ranije lepo sarađivali. Vredi razmisliti.

Ljubav: Dan je vrlo povoljan za izlazak, druženje sa prijateljima i opuštanje. Nikad se ne zna, možda i upoznate nekog vrednog pažnje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Nešto opušteniji pristup i obavezama i saradnicima očekuje se da primene Blizanci ovog petka i tako stave tačku na jednu prilično napornu radnu sedmicu.

Ljubav: Opuštanje vam je preko potrebno i u ljubavnoj sferi. Od vašeg raspoloženja i angažovanja dosta toga zavisi.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Rak

Posao: Solidan dan je pred Rakovima da završe tekuće obaveze po planu, ali i da nastave rad na novim projektima koje su započeli. Samo napred.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na ljubavnom planu nema nagoveštaja krupnih promena. Ovaj petak biće sličan prethodnim danima, dakle, opušten i za uživanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Lav

Posao: Ukoliko se tipični Lavovi budu prevashodno bavili završavanjem ranije započetih poslovnih projekata, onda ih čeka solidan radni dan.

Ljubav: Na prvi pogled, stvari na polju ljubavi idu tokom koji vam odgovara. Ipak, nemojte se previše opuštati, iznenađenja nisu isključena.

Zdravlje: Hronični umor.

Devica

Posao: Bilo bi veoma mudro da Device tokom ovog radnog dana spuste loptu na zemlju i što efikasnije privedu kraju započete obaveze.

Ljubav: Fokus vam je potreban i tokom ovog petka na polju ljubavnih odnosa. U suprotnom, oprečne informacije mogu vam zakomplikovati inače solidan dan. Budite otvoreni da o svemu razgovarate.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vaga

Posao: Kraj radne sedmice Vage dočekuju uglavnom u sličnom raspoloženju kao prethodnih dana i uglavnom umorno.

Ljubav: Nije loš dan za ljubavne akcije, mada nije realno očekivati preterani angažman, kao ni dešavanja koja ostavljaju tragove na duže staze.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja. Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Opušten dan je pred Škorpijama da sve zacrtane obaveze bez većih poteškoća i realizuju. Višak vremena mogli biste da posvetite i nekom hobiju.

Ljubav: Povoljan je dan za druženje, opuštanje, izlazak, stoga ne gubite vreme, već budite od akcije.

Zdravlje: Prijao bi vam neki vid relaksacije.

Strelac

Posao: Konačno je došao dan da Strelci malo predahnu, sumiraju rezultate iz prethodnih dana i završe započete obaveze, pišu na sajtu Astroputnik.

Ljubav: Predah od poslovnih obaveza i opuštanje ćete svakako pronaći u društvu drage osobe. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Kraj radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo bolji od očekivanog jer vas očekuju neki važni poslovni dogovori.

Ljubav: Bez najava kapitalnih promena na vašem ljubavnom planu. Ne bi bilo loše da inicijativu prepustite drugoj strani.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Vodolija

Posao: Evo jednog dana da većina Vodolija prilično relaksirano obavi sve profesionalne obaveze i pritom uspešno sklopi i par novih poslovnih dogovora.

Ljubav: Budite maštoviti i obradujte vašu dragu osobu nekim finim znakom pažnje. Vratiće vam se višestruko.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Ribe

Posao: Teškom mukom, ali nekako ipak uspešno privodite kraju radnu sedmicu. Većini Riba preko je potreban odmor od svega.

Ljubav: Ako ste sigurni u osećanja drage osobe, onda nema razloga da se mnogo premišljate oko toga šta i kako dalje. Dovoljno ste maštoviti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život