Dnevni horoskop za 10. 1: Ovnu se nova ljubav smeši na poslu

dnevni horoskop
Foto: Saeed Adyani / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za ponedeljak 10. januar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Ovnovi će energično započeti novu radnu sedmicu. Ono na šta treba da obratite pažnju je komunikacija sa saradnicima jer vam neke situacije neće biti baš najjasnije.

Ljubav: Moguće je da vam danas ljubavne vibracije pristižu baš od osobe iz bliskog poslovnog okruženja, pa budite pripravni da adekvatno odgovorite.

Zdravlje: Sklonost infekcijama.

Bik

Posao: Veoma dinamičan i sa poprilično obaveza opterećen start nove radne sedmice očekuje većinu tipičnih Bikova. Razloga za veću brigu nema.

Ljubav: Pokušajte da eventualne nesporazume rešavate kompromisom. Ne insistirajte tvrdoglavo da sve bude baš po vašem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Tokom ove sedmice u vašim dogovorima se može javiti neka prepreka, pa razmislite o načinu kako da je rešite. Nemojte delovati brzinski i impulsivno, već logikom i hladne glave

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Nemojte vi biti inicijator potencijalnih nesporazuma.

Zdravlje: Psihofizičko opterećenje.

Rak

Posao: Vrlo je moguće da vam na samom startu iskrsnu neke sitnice koje niste završili ili ste zaboravili u prethodnom periodu, pa bi trebalo, pre svega ostalog, da se njima pozabavite.

Ljubav: Povoljan je dan da neke dileme i nedoumice iznesete na videlo i konačno stavite tačku.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

Lav

Posao: Vrlo dobar i silovit start nove radne sedmice očekuje Lavove, uz upozorenje da budu strpljivi ukoliko ne bude baš sve išlo tempom koji očekuju.

Ljubav: Moguće je novo poznanstvo i prilika za opušten i prijatan razgovor, flert. Budite u svom veselom izdanju i uživajte.

Zdravlje: Osetljivost donjeg dela leđa.

Devica

Posao: Ove sedmice za Device u poslovnoj sferi može biti dosta užurbanosti i tenzije, ali to ne znači da vas očekuju neka loša dešavanja.

Ljubav: Ukoliko vam obaveze dozvole, ne bi bilo loše da izvesne trenutke posvetite i dragoj osobi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Dosta nervoze očekuje Vage na samom početku nove radne sedmice, pa će vam biti potrebno dovoljno fleksibilnosti kako biste prepreke u komunikaciji uspešno prevazišli.

Ljubav: Bez kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog ponedeljka.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Škorpija

Posao: Ove sedmice naročito stavite fokus na odnose sa saradnicima i nadređenima jer tu može doći do nekih promena i neočekivanih situacija.

Ljubav: Pokrenuli ste neka pitanja koja vas oboje interesuju i evidentno je da ste zakoračili u jedan stabilniji period. Uživajte.

Zdravlje: Osetljivost bubrega, urinarnog trakta, pišu na sajtu Astroputnik.

Strelac

Posao: Tokom ove sedmice očekujte da će se veliki broj obaveza odjednom sručiti na vas. Biće vam problem da se organizujete, pa pokušajte da rešavate stvari jednu po jednu.

Ljubav: Bez značajnijih dešavanja na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana, kao da ste se uspavali.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Jarac

Posao: Naporan radni dan sa dosta izazova na polju profesionalnih aktivnosti je pred Jarčevima. Energije i elana imaćete dovoljno, samo je bitno da ih pravilno rasporedite.

Ljubav: Ovog dana mogli biste da se pozabavite razmišljanjem o zajedničkom druženju sa prijateljima ili nekom izlasku.

Zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti.

Vodolija

Posao: Dosta posla je danas pred Vodolijama. Obaveza će biti previše, jurićete rokove, dogovarati se, juriti papire i biti na sto strana.

Ljubav: Napetost i nervozu ne bi bilo dobro da prenosite na ljubavnu sferu kako ne biste bespotrebno zakomplikovali situaciju.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Ribe

Posao: Ova sedmica može Ribama doneti nervozu i napetost, pa će vam biti potrebno dosta napora da se sa nekim saradnicima sporazumete na pravi način.

Ljubav: Astrološki aspekti povoljni su za sve vrste ljubavnih aktivnosti. Trebalo bi ih iskoristiti i uživati u svakom trenutku.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram