Dnevni horoskop za 1. 7: Za Lava komplikacije u ljubavi

dnevni horoskop
Foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za četvrtak 1. jul 2021. godine.

Ovan

Posao: Danas biste mogli da pokažete izvesnu dozu fleksibilnosti prema saradnicima. Ne može baš svako da isprati vaš tempo, a i nema razloga za bilo kakvim forsiranjem.

Ljubav: Moguće je pokretanje fine komunikacije sa osobom koja vam je već duže vreme tajna simpatija. Samo napred.

Zdravlje: Rasteretite polje psihe.

Bik

Posao: Još jedan pozitivan dan u najavi je pred Bikovima da se istaknu, pre svega, na polju komunikacije sa bliskim saradnicima. Očekuju vas podrška i pomoć, pre svega.

Ljubav: Iskoristite i ovaj dan za druženje, izlazak. Budite opušteni i veseli. Svakako vam prija krug pozitivnih ljudi oko vas.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Odličan dan je pred Blizancima da zablistaju na polju komunikacije, a moguće je i postizanje nekog pozitivnog poslovnog dogovora. Moguć kraći poslovni put.

Ljubav: Pokušajte da se opustite i prepustite prirodnom sledu događaja, bez mnogo priče i razmišljanja.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Rak

Posao: Iako će možda i ovog četvrtka sve ići nešto usporenije zbog raznoraznih komplikacija, nema razloga za zabrinutost. Budite strpljivi iz uz malo više truda sve ćete postići da završite.

Ljubav: Bez krupnijih promena na polju emotivno-ljubavnih relacija, osim ako se ne potrudite i date doprinos daljim pozitivnim dešavanjima. Mogli biste da planirate zajedničko putovanje, pišu na sa jtu Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Potrudite se da sebi ne budete najveći neprijatelj. Verovatno možete sve postići sami, ali po koju cenu i uz koliko potrošene energije, zato bi bilo korisno da potražite pomoć.

Ljubav: Obratite pažnju da ne uletite u komplikovanu priču sa pomalo tajnovitom osobom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, osetljivost želuca.

Devica

Posao: Sve ide po planu, tako da Device očekuje jedan opušten dan što se tiče obavljanja osnovnih poslovnih zadataka.

Ljubav: Sjajan dan možete da očekujete na ljubavnom planu. Neki zajedničke planove biste mogli da uspešno pokrenete.

Zdravlje: Odlično.

Vaga

Posao: Dosta napetosti u komunikaciji, kako sa saradnicima tako i nadređenima, mogu da očekuju Vage. Pokušajte da diplomatskim pristupom izgladite eventualne nesporazume.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu, prvenstveno zbog vaše zauzetosti poslovnom sferom. Stoga biste mogli da istrpite i poneku kritiku sa druge strane.

Zdravlje: Nervoza, napetost.

Škorpija

Posao: Nekih nepredviđenih situacija koje će zahtevati vašu punu pažnju moglo bi biti i ovog četvrtka, ali nema razloga za zabrinutost. Uspećete sve da završite kako treba.

Ljubav: Bez značajnijih preokreta na vašem ljubavnom planu danas. Potrebno vam je malo više motivacije.

Zdravlje: Odlično.

Strelac

Posao: Izvesna doza fleksibilnosti biće potrebna Strelcima kako bi sve svoje zacrtane planove realizovali.

Ljubav: Imate finu priliku da dragoj osobi pokažete koliko vam je stalo i da je nečim prijatnim iznenadite. Možda planirate zajedničko putovanje.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Dosta dogovora i razgovora je pred Jarčevima. Potrudite se da neke dogovore i obaveze odranije ispoštujete i na vreme privedete kraju.

Ljubav: Ukoliko ste planirali neki kraći put, izlet sa dragom osobom, povoljna je prilika da ga realizujete.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Dosta naporan radni dan je pred Vodolijama. Fokusirajte se na obaveze i pokušajte da izbegnete kritike i rasprave, kako sa saradnicima tako i sa nadređenima.

Ljubav: Mogli biste voljenu osobu da iznenadite nekim finim poklonom. Uživajte u obostranoj pažnji i razumevanju. To je ono što vam je u ovom trenutku najpotrebnije.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Ribe

Posao: Nastavlja se uspešan poslovni period kod većine tipičnih Riba. Nastavite tamo gde ste stali prethodnog dana. Pokrenite inicijativu, predlažite, menjajte stvari nabolje.

Ljubav: Vi ste danas u prvom planu. Iskoristite svoj šarm i pozitivnu energiju da bar jednu ljubavnu zamisao sprovedete u delo. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram