Dnevni horoskop za 1. 7: Strelac na slatkim ljubavnim mukama

dnevni horoskop
Foto: ChrisBrandis.com / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 1. jul 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Možete sebi priuštiti jedan opušteniji radni dan privodeći kraju započeto i planirajući vikend.

Ljubav: Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka osobi do koje vam je stalo, organizujte neko zajedničko druženje, a može i kućna varijanta..

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Bik

Posao: Nema potrebe da bilo gde žurite, posebno kada je donošenje nekih važnih odluka u pitanju. Danas biste mogli da napravite neki dobar poslovni dogovor. Moguć je i kraći put.

Ljubav: Pokažite dovoljno interesovanja, predložite neki kraći put ili izlazak, budite inicijator pozitivnih dešavanja na ljubavnom planu.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.

Blizanci

Posao: Svakako nastavite sa realizacijom svojih planova, ali nemojte se nervirati ako realizacija i dalje ide porije nego što želite.

Ljubav: Sjajan dan je za izlazak, druženje, iskoristite ga i ulepšajte ga nekim dobrim predlogom dragoj osobi. Možda putovanje dođe u obzir.

Zdravlje: Osetljivost sitnih kostiju i zglobova.

Rak

Posao: Vrlo dobar poslednji radni dan u nedelji je pred Rakovima. Iako bi papirologije moglo biti na pretek, uspećete da se svim izborite na vreme.

Ljubav: Pokrenite inicijativu, obradujte nekim finim znakom pažnje voljenu osobu. Pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje: Vrlo dobro, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Sasvim solidan dan je pred Lavovima da svoje obaveze privedu kraju na vreme, ali i da razmotre opcije kada su nove poslovne ponude u pitanju.

Ljubav: Biće potrebno mnogo strpljenja i ponavljanja određenih poteza, kako biste osvojili osobu koja vas izuzetno privlači. Bitno je da ne odustajete.

Zdravlje: Moguća osetljivost urogenitalnog trakta.

Devica

Posao: Tokom ovog radnog dana Device imaju sve šanse da budu veoma uspešne u organizaciji posla, i uspostavljanju nekih novih profesionalnih kontakata. Neki od njih bi mogli da vam daju dobru ideju za buduće poslove.

Ljubav: Budite malo opušteniji i fleksibilniji. Umesto da se okrećete drugim stvarima i ljudima okrenite se jedno drugom.

Zdravlje: Nema razloga za zabrinutost.

Vaga

Posao: Nema razloga za nervozu i napetost, sve ide u dobrom smeru i trebalo bi da u nešto opuštenijem ritmu privedete kraju planirane obaveze.

Ljubav: Evidentno je da je strast počela da se vraća na velika vrata u vaš ljubavni život. Imate lep period da uživate i nemojte ga prokockati.

Zdravlje: Pad energije.

Škorpija

Posao: Škorpije uz dosta truda i angažovanja trebalo bi da uspešno privedu kraju svoje zacrtane obaveze. Mogući su i finansijski prilivi veći od očekivanog.

Ljubav: Povoljan je dan ukoliko ste planirali da odete na neko duže zajedničko putovanje, odmor. Uživajte.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Strelac

Posao: Ukoliko sarađujete sa strancima, poslovi kreću uzlaznom linijom i očekuje vas potvrda nekih dogovorenih poslova.

Ljubav: Zainteresovanih osoba za vašu malenkost svakako ima pa će vam biti malo teže da napravite selekciju i izaberete.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Jarac

Posao: Inostrani saradnici su zainteresovani da vas uključe u svoje projekte, pa bi vredelo potruditi se u ovom segmentu posebno. Podrazumeva se da ste zaostale obaveze raščistili.

Ljubav: Odličan dan je pred vama na ljubavnom planu, radite na jačanju i učvršćivanju odnosa, planirajte odmor, sve u svemu očekujte dosta lepih zajedničkih tema vezanih za budući period.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Dosta dobar dan u najavi je pred Vodolijama, ukoliko se prvenstveno posvete svojim obavezama, a komunikaciju svedu na minimum i tako izbegnu bespotrebne sitne nesporazume.

Ljubav: Pokažite maksimalno razumevanje za potrebe druge strane, nemojte biti isključivi. Nije loše da malo otvorenije porazgovarate o svemu.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Ribe danas ne bi trebalo ništa ne forsiraju, a neće ni biti potrebe. Završite neodložne obaveze, napravite malo predaha.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se sve vaše današnje aktivnosti u sferi ljubavi svedu samo na priču, potrebno je da napravite i konkretan korak.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram