Dnevni horoskop za 1. 4: Za Škorpiju velike poslovne promene

dnevni horoskop
Foto: Wavebreak Media LTD / Wavebreak / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 1. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrlo dobar dan za odličan završetak radne sedmice nalazi se pred Ovnovima. Ne žurite sa idejama za nove poslovne projekte.

Ljubav: Pomaci nabolje u odnosu sa osobom koja vam je privlačna kreću već danas. Budite spremni za konkretnije poteze i bliže upoznavanje.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Poslednji radni dan u sedmici tipičnim Bikovima donosi stabilnu energiju i dosta povoljnu komunikaciju sa novim poslovnim partnerima.

Ljubav: Potencijalna dešavanja tokom ovog petka u sferi ljubavnih odnosa uglavnom bi trebalo da budu u granicama već uobičajenog i poznatog. Izbegavajte vraćanje na teme iz prošlosti.

Zdravlje: Potrudite se da maksimalno relaksirate glavu i psihu.

Blizanci

Posao: Za kraj radne sedmice većinu Blizanaca bi mogla da očekuje zanimljiva poslovna prilika, bilo da napreduju na već započetom projektu, ili da pokrenu nešto potpuno novo.

Ljubav: Imate o čemu da razmišljate na polju ljubavnih relacija. Pokušajte hladne glave da sagledate par detalja, koji komplikuju odnos sa dragom osobom.

Zdravlje: Osim znaka nervoze, nema drugih upozorenja.

Rak

Posao: Najveći deo profesionalnih obaveza Rakovi tokom ovog petka mogu obaviti bez većih problema, ali verovatno nešto sporije od očekivanja nadređenih.

Ljubav: Sporije ili brže, vaše današnje delovanje u sferi ljubavi ne pravi razliku. Težište zbivanja nije pod vašom kontrolom, pa je bitno da budete strpljivi i taktični.

Zdravlje: Mogući problem sa probavom.

Lav

Posao: Posle naporne i verovatno veoma stresne radne sedmice, evo jednog dana da Lavovi profesionalnu inicijativu prepuste drugima i malo uspore.

Ljubav: Današnje okolnosti u sferi ljubavi mogu vam i te kako prijati ako nemate repove prošlosti i ukoliko ste otvorenog srca za nova poznanstva.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Devica

Posao: Evo jednog radnog dana da Device malo prikoče i pozabave se sređivanjem formalnosti i svega dobrog što su uradile u prethodnom periodu.

Ljubav: Ovo nije povoljan dan za ishitrene i brzoplete odluke u sferi ljubavi. Pokušajte da se prilagodite trenutnim okolnostima.

Zdravlje: Nema razloga za brigu po pitanju zdravstvene problematike, piše Astroputnik.

Vaga

Posao: Kraj radne sedmice za najtipičnije Vage mogao bi da označi i završetak jednog ne baš povoljnog poslovnog ciklusa i priliku za okretanje lista na drugu stranu i pokretanje novih inicijativa.

Ljubav: Bilo bi dobro da razmislite i podvučete crtu na ljubavnom polju, mada to neće ići baš glatko jer vas čeka i suočavanje sa neispunjenim ličnim očekivanjima.

Zdravlje: Moguće variranje krvnog pritiska.

Škorpija

Posao: Dobra komunikacija i mogućnost dogovora sa strancima mogla bi da očekuje Škorpije ovog petka. Budite spremni za nove poslovne izazove.

Ljubav: Komunikacija je ključni faktor i kada su partnerski odnosi u pitanju. Budite dovoljno taktični i zadovoljstvo neće izostati.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Strelac

Posao: Astrološki aspekti najavljuju povoljnu klimu da Strelčevi okončaju ovu radnu sedmicu na zadovoljavajući način, uz doduše veliku potrošnju energije.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavnih odnosa, danas se stvari mogu dešavati velikom brzinom, pa će biti teško pohvatati sve konce.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Jarac

Posao: Na kraju radne sedmice većina Jarčeva trebalo bi da ima čime da se pohvali, ali i da očekuje bar jednu pohvalu. Nije isključen ni finansijski dobitak.

Ljubav: Ozbiljno shvatite signale nezadovoljstva koji dolaze od voljene osobe i potrudite se da uz znake razumevanja dodatno ne komplikujete stvari.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vodolija

Posao: Poslednjeg dana u radnoj sedmici Vodolije bi trebalo da budu vrlo ažurne i aktivne kada su u pitanju novi poslovni dogovori, pregovori i uopšte komunikacija sa poslovnim okruženjem. Očekuju vas brojne prilike da zablistate na tom polju.

Ljubav: Bilo bi dobro da budete maksimalno opušteni prilikom rešavanja današnjeg potencijalnog problema u sferi ljubavnih odnosa. Raščistite sve na vreme.

Zdravlje: Potrudite se da preventivno zaštitite svoju kičmu.

Ribe

Posao: Veći deo ovog radnog dana stvari bi trebalo da teku u uobičajenim profesionalnim okvirima. Uglavnom vas očekuje dobra saradnja i komunikacija sa poslovnim saradnicima.

Ljubav: Većina vas imaće i danas odlične predispozicije da dosta kvalitetnog vremena provede sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa konzumiranjem onoga što najviše volite.

BONUS VIDEO: Maler dana

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram