Dnevni horoskop za 1. 2: Za Bikove idealan dan za ljubav

dnevni horoskop
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za utorak 1. februar 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nastavite u istom, a možda i još jačem tempu da ostvarujete postavljene poslovne ciljeve. Samo obuzdajte malo nestrpljenje da apsolutno sve držite pod kontrolom.

Ljubav: Odvojte dovoljno vremena i za dešavanja u sferi ljubavi. Mogao bi da vam se dogodi iznenađujuće pozitivan scenario.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Nije loš dan da najtipičniji Bikovi svojim nešto sporijim tempom uspešno savladaju sve prepreke na današnjem profesionalnom putu.

Ljubav: Dan je kakav se samo poželeti može za bezmalo sve pozitivne aktivnosti u sferi ljubavnih dešavanja.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Blizanci

Posao: Vodite računa o dogovorima možda ste vi jasno izneli predloge, ali ne znači da ih je druga strana razumela na pravi način.

Ljubav: Provešćete uglavnom miran dan sa dragom osobom. Budite maksimalno opušteni i napunite se pozitivnom energijom.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih infekcija.

Rak

Posao: Sve oko vas se ubrzava, a vama će povremeno biti teško da uhvatite ritam i idete u korak sa dešavanjima.

Ljubav: Nemojte zanemariti sitnice i obećanja koja ste dali voljenoj osobi. Ulepšajte jedno drugom dan.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Lav

Posao: Lavovi će imati česte promene ritma i poslovnih aktivnosti, što će ih malo razbacati na različite strane, ali manje – više sve će uspeti da postignu.

Ljubav: Ono što je najbitnije u vašem partnerskom odnosu je da svoju komunikaciju podignete na viši nivo i podelite obaveze.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Devica

Posao: Vrlo dobra astrološka klima daje Devicama dobru osnovu da tokom ovog dana sprovedu svoje zamisli i polako, ali sigurno reše sve situacije koje su vam od velike važnosti.

Ljubav: Više poverenja i oslonca na drugu stranu može biti plodonosno. Na vama je da se prepustite i uživate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Očekuje vas par vrlo značajnih susreta, od kojih će makar jedan pokrenuti dešavanja u pravcu koji želite i koji ste planirali.

Ljubav: Drugi dan u sedmici donosi solidne uslove za fine razgovore i eventualno koketiranje, ali bez velikih očekivanja i grandioznih rezultata u sferi ljubavi.

Zdravlje: Dozu nervoze mogu izazvati stomačne tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Škorpija

Posao: Sve ono što ste ranije pokrenuli, oko čega ste se angažovali i uložili ogromnu količinu energije pokreće se u dobrom smeru, na vaše veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Za slobodne Škorpije zanimljivih kontakata može biti, ali sve to nešto ide suviše sporo za vaš ukus. Niste baš u najboljem ljubavnom izdanju.

Zdravlje: Povremeni padovi energije.

Strelac

Posao: Možete očekivati podršku ljudi koji su vam važni i moći ćete malo mirnije i stabilnije da funkcionišete danas.

Ljubav: Potrudite se da poboljšate svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na planove, na planiranje putovanja i odmora.

Zdravlje: Osim pojačane nervoze, nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Sve polako dolazi na svoje mesto i možete očekivati razgovore koji vam daju uvid da će sve uskoro krenuti da se odvija mnogo intenzivnije i brže nego do sada.

Ljubav: Već postojeće ljubavne relacije danas bi mogle da se dodatno zategnu, malo vašom, ali malo i zaslugom druge strane.

Zdravlje: Potencijalni stres i nervozu izbacićete fizičkom aktivnošću.

Vodolija

Posao: Evo još jednog dana da većina osoba rođenih u znaku Vodolije napravi bar jedan poslovni iskorak u sferi profesionalnog angažovanja. Čuvajte se velikog rasipanja energije.

Ljubav: Sami sebi ste najveća konkurencija, odnosno ličnim propustima možete zakomplikovati aktuelnu ljubavnu situaciju. Tek da ne bude dosadno.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Ribe

Posao: Odnos sa kolegama je i dalje vrlo promenljiv, u jednom momentu korektna saradnja, u drugom nerazumevanje i napetost. Proći će i to.

Ljubav: Ne slušajte tuđe savete i iskustva, ne dozvolite da vam se na bilo koji način druge osobe mešaju u odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Obratite pažnju na vene i slabu cirkulaciju.

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram