Dnevni horoskop za 1. 12: Škorpijama se vraća stara ljubav

dnevni horoskop

Pročitajte dnevni horoskop za 1. decembar 2020.

Ovan

Praktično svi energetski potencijali su na visokom nivou ovog prvog decembra kod većine tipičnih Ovnova, što će se posebno odraziti na polju organizacije i komunikacije.

Veliki naleti strasti, praćeni izuzetnom pozitivnom energijom ne bi trebalo da vas suviše udalje od realnosti, ukoliko se potrudite da sve dobro iskanališete, pišu na sajtu Astroputnik.

Zdravlje vam je odlično.

Bik

Dosta neplaniranih dodatnih obaveza moglo bi danas Bikove da unervozi, posebno zbog ubrzanog tempa kojim treba odreagovati, ali razloga za zabrinutost nema ukoliko budete poradili na sopstvenoj reorganizaciji.
Sasvim drugačija situacija očekuje vas na polju ljubavi. Nemojte da vas iznenade pozitivni ljubavni signali koji mogu danas dopirati sa više strana. Uživajte. Potrudite se da rasteretite polje psihe.

Blizanci

Za očekivati je da jedan od najjačih blizanačkih aduta komunikacija dođe do potpunog izražaja tokom ovog utorka, pa biste mogli da zablistate i zadivite ostatak poslovnog okruženja.

Ništa ne forsirajte i nemojte žuriti sa donošenjem važnih odluka u sferi ljubavi tokom ovog dana.

Zdravlje vam je odlično.

Rak

Povećan obim posla i dodatnih obaveza nameću se i ovog radnog dana Rakovima. Mogli biste da se oslonite na pomoć osoba od poverenja, ukoliko ne budete mogli sve poslovne parametre da iskontrolišete na adekvatan način.
Ukoliko vam poslovne obaveze to budu dozvolile, mogli biste da adekvatno odreagujete na pozitivne ljubavne vibracije koje vam pristižu od drage osobe.
Obuzima vas psihofizički umor.

Lav

Potencijalno odličan radni dan je pred većinom tipičnih Lavova da svoje liderske predispozicije pokažu na delu. Samo napred.

A bez strasti nema ni ljubavi i to Lavovi najbolje znaju. Ipak, bilo bi dobro da ne dozvolite da vam vrelina plamena strasti previše pomuti razum.
Budite umereni u svemu.

Devica

Posla i obaveza, kako novih, tako i zaostalih, neče faliti Devicama tokom ovog utorka. Razloga za strah nema ukoliko se maksimalno angažujete i dobro organizujete.

Nije realno očekivati neke kapitalne poteze tokom ovog dana na polju ljubavi, što će vam donekle i odgovarati.

Zglobovi i sitne kosti mogu vam zadavati manje probleme.

Pročitajte još:

Vaga

Budite kreativni i lepršavi, u svom dobro izbalansiranom ritmu, i nema prepreka ovog dana na vašem profesionalnom putu.

Vaša pozitivna energija i šarm već su i te kako primećeni, a vi se samo potrudite da ne budete brzopleti u potencijalnim osvajačkim akcijama.

Zdravlje je odlično.

Škorpija

Ključno je da ništa ne forsirate i svojim nestrpljenjem dodatno otežate sopstveni poslovni položaj. Korak po korak, ne žurite, vreme je na vašoj strani.

Nemojte da vas danas iznenadi susret sa starom simpatijom ili osobom iz bliske ljubavne prošlosti koja vas i dalje ne ostavlja ravnodušnim.

Što se zdravlja tiče, dan će biti bez značajnijih upozorenja.

Strelac

Vrlo povoljni astrološki aspekti biće naklonjeni Strelcima da se posvete dodatnom angažovanju na polju bezmalo svih profesionalnih aktivnosti. Samo napred.

Pažljivije analizirajte situacije i osobe koje privlače vašu pažnju, kako biste izbegli potencijalna neprijatna iznenađenja u ljubavi.

Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osetljivih tačaka.

Jarac

Nema loših nagoveštaja, naročito ako ste u klasičnom jarčevskom fazonu – pedantni, odgovorni, strogi prema sebi i drugima.

Sasvim zadovoljavajuća i pozitivna ljubavna slika očekuje vas tokom ovog dana. Uživajte u razmeni najfinijih emocija sa vašom dragom osobom.
Moguće su manje reumatske tegobe.

Vodolija

Poštujte redosled poteza po hijerahijskom značaju, odnosno ne trošite previše energije i vremena na nevažne stvari i nema razloga da uspešno ne savladate svaku prepreku.

Ne dozvolite da vaše promenljivo raspoloženje nepovoljno utiče na ljubavna dešavanja.

Zdravlje je odlično.

Ribe

Ozbiljan pristup i maksimalno odgovoran odnos prema profesionalnim obavezama očekuje se od tipičnih predstavnika Riba tokom ovog dana.

Upotrebite sve raspoložive resurse i hrabro krenite ka zacrtanom cilju.
Najbitnije je da pokušate da potencijalne poslovne probleme ili nezadovoljstvo ne prenosite u ljubavnu sferu. Pokušajte da maksimalnu pažnju posvetite drugoj strani, koja to željno očekuje.

Mogući su respiratorni problemi.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram