Dnevni horoskop za 1. 12: Bik pred ljubavnim fijaskom

dnevni horoskop
Foto: Neil Warner / Splash / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 1. decembar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Nema naznaka preprekama na profesionalnom putu ni ovog prvog dana decembra za većinu Ovnova. Samo napred – sve svoje obaveze trebalo bi da završite na zadovoljavajući način.

Ljubav: Postoji potreba za otvorenijim i konstruktivnijim razgovorom kako biste poboljšali postojeći odnos. Neka inicijativa bude na vama.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bik

Posao: Morate držati ritam koji vam saradnici nameću, a to što vi želite da radite po svom neće ni na koji način ubrzati situaciju.

Ljubav: Delom zbog opterećenosti obavezama, a delom i zbog neraspoloženja i mogućeg nezadovoljstva, tek ovaj dan bi što se ljubavnih dešavanja bilo najbolje da arhivirate.

Zdravlje: Pad imuniteta, čuvajte se prehlade.

Blizanci

Posao: Vrlo dobra komunikacija sa saradnicima daće vam dobru osnovu da bar neku od svojih mnogobrojnih ideja uspešno pokrenete u realizaciju.

Ljubav: Većina slobodnih predstavnika može očekivati više interesantnih susreta, upoznavanja novih osoba, što sve daje povoljne predispozicije za lake pričice, flertove.

Zdravlje: Vratite u svoj život sportske aktivnosti ako ste ih zapostavili.

Rak

Posao: Još jedan vrlo naporan radni dan je pred Rakovima, što će zahtevati dosta opreza i kontrole kako ne bi napravili ozbiljnije propuste.

Ljubav: Ukoliko ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem, ne bi trebalo ništa da menjate, već da uživate maksimalno sa vašom dragom osobom.

Zdravlje: Racionalno trošite energiju, ne dozvolite da se preforsirate.

Lav

Posao: I dalje bi fokus trebalo da vam bude na završavanju već započetih obaveza, a za pokretanje neke konkretnije nove ideje malo se strpite.

Ljubav: Potrudite se da previše ne zapostavite emotivni segment jer su astrološki aspekti sasvim solidni za finu ljubavnu komunikaciju. Opustite se i uživajte.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Devica

Posao: Pronalaženje kompromisa nije lak posao, ali se makar potrudite. Svi su izgledi da u tim naporima uspete.

Ljubav: Na bar jedan ustupak budite spremni i kada je ljubavna sfera u pitanju. Nemojte mnogo opterećivati zajednički odnos manje bitnim stvarima.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Neke ideje, ma koliko bile originalne i lepe, mogu pretrpeti manje korekcije zarad lakšeg i boljeg uklapanja u okruženje. Poradite na tome tokom ovog dana.

Ljubav: iskoristite povoljan period za druženje, izlaske ili pak, ukoliko ste u mogućnosti, da negde otputujete.

Zdravlje: Čuvajte se virusnih i bakterijskih infekcija.

Škorpija

Posao: I danas biste mogli da se nađete u stisci sa vremenom, što zbog povećanog obima posla, što zbog rokova koje treba ispoštovati. Još ako i nadređeni pritiskaju, eto nervoze. Potrudite se da je malo ublažite.

Ljubav: Ne izbegavajte otvoren i iskren razgovor sa voljenom osobom. Problemi koje možda trenutno imate su svakako rešivi, ali je potrebno samo malo dobre volje.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Strelac

Posao: I ova sreda bi mogla doneti Strelcima brojne izazove na poslovnom planu. Zato je savet da ništa ne forsirate jer neće imati mnogo efekta, već strpljivo gurate napred ka zacrtanom cilju.

Ljubav: Strpljenje i fleksibilnost će vam biti potrebni i na ljubavnom planu ukoliko planirate da potencijalno nezadovoljstvo ostavite iza sebe.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije.

Jarac

Posao: Pokušajte da završite sve što je zaostalo. Zatražite pomoć nekog od poverenja i, pre svega, budite strpljivi u svemu što radite.

Ljubav: Zauzeti ili oni koji su zadovoljni postojećim emotivnim odnosima imaće realne šanse da ništa bitno ne pokvare. Oni drugi, slobodni i željni promena, mogu očekivati makar jednu interesantnu priliku za konkretnu akciju.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Vodolija

Posao: Vodolije će i danas imati priliku da se vrlo ozbiljno posvete poslu i preuzmu veliku odgovornost i inicijativu na sebe.

Ljubav: Više prilika i mogućnosti za nova poznanstva trebalo bi da se pojavi na vašem ljubavnom horizontu. Ne sedite skrštenih ruku.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Moguće je da vam je nametnuta mnogo veća odgovornost nego do sada, ali to ne bi trebalo da vas brine. Uspećete sve da korektno obavite.

Ljubav: Bitno je da znate šta hoćete. Uz jasan i korektan stav voljene osobe ipak imate realne šanse da ublažite problematiku ljubomore koja se može pojaviti.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli