Dnevni horoskop za 1.10: Ovnu ljubav stiže odakle ne očekuje

dnevni horoskop
Foto: Jonathan Hession / Entertainment Pictures / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 1. oktobar 2021. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Još jedan naporan radni dan nalazi se pred Ovnovima. Razilaženje u stavovima i nesporazumi za nadređenima mogu dodatno zakomplikovati poslovnu situaciju.

Ljubav: Uglavnom stabilna situacija na vašem ljubavnom horizontu mogla bi makar malo da se poljulja neočekivanim znacima pažnje od osobe iz poslovnog okruženja.

Zdravlje: Moguća nervoza, napetost.

Bik

Posao: Kraj radne sedmice Bikovi dočekuju dosta fizički umorni, ali zadovoljni postignutim rezultatima.

Ljubav: Ako pripadate grupi tipičnih Bikova potrudite se da potpuno ne ignorišete partnerske odnose. Budite uz vašu voljenu osobu i potrudite se da se opustite.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe, pišu na sajtu Astroputnik.

Blizanci

Posao: Isplanirali ste i hoćete mnogo toga danas da uradite, ali veliki raskorak između želja i mogućnosti traži korekciju prvobitnih planova. Vodite računa o papirologiji, ugovorima, šta potpisujete.

Ljubav: Današnja dešavanja u sferi ljubavi mogla bi da budu pozitivna pre svega zahvaljujući trudu voljene osobe.

Zdravlje: Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Rak

Posao: Dobar i kvalitetan rad Rakovima danas može doneti lep osećaj zadovoljstva i profesionalnu satisfakciju za dodatnu motivaciju u narednom periodu.

Ljubav: Dešavanja na vašem ljubavnom horizontu danas se najverovatnije neće mnogo razlikovati od onoga što ste imali u prethodnom periodu.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani, budite umereni.

Lav

Posao: Evo još jednog povoljnog dana, ne samo da budete profesionalno efikasni i uspešni nego da još dodatno podignete motivišete poslovne saradnike na napredak.

Ljubav: Nije loš dan za Lavove koji pre svega žele da u sferi ljubavi urade nešto novo i drugačije u odnosu na svoje uobičajene standarde i kriterijume. Samo napred, menjajte.

Zdravlje: Budite umereni u svemu, izbegavajte fizičke napore.

Devica

Posao: Vredno arhivirajte jednu po jednu obavezu. Isproveravajte sve posebno ukoliko je nešto ostalo nezavršeno iz prethodnog perioda.

Ljubav: Danas bi vam ljubavna sfera mogla biti totalno u drugom planu jer ste opterećeni razmišljanjima iz drugih životnih sfera. Prijateljski savet bi vam dobrodošao.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Prilično dinamičan dan je pred Vagama da uz pomoć nekog od prijateljski nastrojenih saradnika završe sve ono što su planirali.

Ljubav: Ukoliko planirate neki izlazak sa društvom, trebalo bi da vas očekuje lep provod. Uživajte. Moguće je i iznenadno novo poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Škorpijama se na samom kraju ove radne sedmice mogu pojaviti neka iznenadna poslovna ponuda ili pak predlog za unapređenje.

Ljubav: Nije loš dan za prijateljska druženja i uživanje u opuštenoj atmosferi. Mogli biste negde da izađete. Petak je ipak.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Strelac

Posao: Većina Strelaca imaće danas priliku da stavi tačku na neke nedovršene profesionalne obaveze koje su bile prilično veliki teret ovih dana.

Ljubav: Danas vas vreba nekoliko iskušenja u vidu mogućih flertova ili ljubavne avanture, pa ukoliko vam je to u interesu, samo napred.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Moguće je da vas danas očekuje ponuda za novu poslovnu saradnju ili neki novi poslovni predlog o kome svakako vredi razmisliti.

Ljubav: Dobro raspoloženje i pozitivna energija trebalo bi da se prenesu i na ljubavnu sferu. Uživajte.

Zdravlje: Moguća osetljivost kičmenog stuba.

Vodolija

Posao: Danas bi pre svega trebalo da se pozabavite zaostalim obavezama, posebno ako su neki rokovi završetaka u pitanju. Očekuje vas dosta formalnosti i papirologije.

Ljubav: Nije isključeno da se na vašem ljubavnom vidiku danas pojavi stara simpatija, što bi moglo pomalo da uzburka vaše emocije.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Ribe

Posao: Ribe ovaj petak dočekuju prilično psihofizički iscrpljene, stoga obavite ono što morate, a ostalo ukoliko je moguće ostavite za neki drugi dan. Moguće je da vas očekuju i neke kritike od nadređenih, pa se potrudite da izbegnete bilo kakve rasprave.

Ljubav: Umor i opterećenost poslovnim obavezama ostaviće vam malo i vremena i volje za ljubavna dešavanja.

Zdravlje: Psihofizički umor.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Kako do pozitivnih misli