Dnevni horoskop za 25. 6: Ljubavni preokret za Rakove

dnevni horoskop
Foto: BAR / Backgrid UK / Profimedia

Pogledajte šta nam zvezde poručuju za petak 25. maj 2021. godine.

Ovan

Posao: Nešto usporeniji radni ritam pratiće Ovnove ovog petka ne vašom zaslugom. Stoga je savet da ništa ne forsirate. Bavite se dugoročnijim planovima.

Ljubav: Ništa posebno bitno u sferi ljubavi danas nije realno da očekujete, osim poneke sitne kritike nezadovoljne strane.

Zdravlje: Hronične boljke mogu vam zadavati manje probleme.

Bik

Posao: Kraj radne nedelje Bikovima donosi i mogućnost sklapanja novog dogovora i pokretanja novog posla ili bar najave u vezi toga.

Ljubav: Obratite dovoljno pažnje na ponašanje druge strane. Možda uočite neke nove signale.

Zdravlje: Sasvim solidno.

Blizanci

Posao: Dosta naporan dan je pred Blizancima, koji će morati da se suoče sa nekim zaostalim obavezama vezanim za kašnjenja zbog rokova. Trebalo bi ipak da uspete da sve završite kako treba.

Ljubav: Danas nisu isključena prijatna iznenađenja na ljubavnom planu. Naročito od stare simpatije.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.

Rak

Posao: Sasvim solidna završnica radne nedelje je pred Rakovima da bez većih tenzija i pritisaka završe i najzahtevnije obaveze.

Ljubav: Neke bitne odluke očekuju vas na ljubavnom planu. Slobodni Rakovi mogli bi da uplove u nove ljubavne vode. Uživajte.

Zdravlje: Odlično, pišu na sajtu Astroputnik.

Lav

Posao: Naporan, ali uspešan dan je pred većinom Lavova. Mogli biste da očekujete neke pozitivne poslovne odgovore. Samo napred.

Ljubav: Preokupirani ćete biti uglavnom poslovnom sferom, tako da nije isključeno da ovaj dan napravite kratku pauzu kada su ljubavna dešavanje u pitanju, što će vam u potpunosti odgovarati.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

Devica

Posao: Nema prepreka na poslovnom planu ovog petka za većinu tipičnih predstavnika Devica. Ono što vam malo više može oduzeti vremena je uvođenje u posao nekih novih saradnika.

Ljubav: Od vas zavisi da li ćete prihvatiti poziv za susret od osobe koja je zainteresovana za vas.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vaga

Posao: Još jedan uobičajeno uspešan radni dan očekuje većinu osoba rođenih u znaku Vage. Pozabavite se privođenjem kraju planiranih obaveza.

Ljubav: Ovaj petak nikako nije povoljan da u sferi ljubavi preuzimate inicijativu i forsirate odgovore od drage osobe. Budite taktični i pre svega strpljivi.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije kože.

Škorpija

Posao: Moguće je da ćete imati poteškoća u komunikaciji sa nekim saradnicima, ali sve se da rešiti ukoliko pokažete dovoljno strpljenja.

Ljubav: Nije povoljan trenutak da vodite ozbiljne razgovore i namećete svoje stavove. Potreban vam je opušteniji pristup.

Zdravlje: Čuvajte se sitnih fizičkih povreda.

Strelac

Posao: Napor i trud iz prethodnih nekoliko dana Strelcima bi trebalo da se višestruko isplati. Stabilno i sigurno koračate ka postavljenom cilju.

Ljubav: Evo prilike da ispravite neke greške i propuste koje ste možda nesvesno napravili u prethodnom periodu. Očekujte podršku i razumevanje drage osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Jarac

Posao: Odličan dan je pred Jarčevima da konačno stave tačku na jedan dosta izazovan period iza sebe i eventualno pokrenu inicijativu za buduće poslovne poduhvate.

Ljubav: Od vaše inicijative zavisi ishod današnjih ljubavnih dešavanja. Očekuje vas dosta tema za razgovor.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Uspešna završnica radne nedelje je pred Vodolijama, sa naglaskom da bi vam danas više prijao rad iz senke, što dalje od ostatka poslovnog okruženja.

Ljubav: Podelite svoja razmišljanja sa dragom osobom. Potrebno vam je više razumevanja i podrške.

Zdravlje: Psihofizički umor, dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Ribe će danas biti u prilici da velikodušno pomognu saradnicima i tako uspešno okončaju ovu radnu nedelju, a moguće su i pohvale.

Ljubav: Postoji lepa šansa da za novo poznanstvo. Budite opušteni i veseli.

Zdravlje: Odlično.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram