Dnevni horoskop za 23. 6: Rakove hvata nervoza zbog jedne stvari na poslu

dnevni horoskop
Foto: Alex Nedorez / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za petak 23. jun 2023. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Za većinu Ovnova kraj radne sedmice donosi veliki obim obaveza, ali i odlične rezultate na poslovnom planu.

Ljubav: Ono malo vremena što vam preostane za ljubav valjalo bi da usmerite ka voljenoj osobi, na obostrano zadovoljstvo.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Bik

Posao: Dosta posla danas očekuje većinu Bikova. Uspevate da se izborite sa svim preprekama koje vam se nalaze na putu, iako vas umor sustiže.

Ljubav: Povoljan je dan da postavljate ozbiljna pitanja i vodite važne razgovore sa dragom osobom.

Zdravlje: Dovoljno se odmarajte.

Blizanci

Posao: Blizance danas očekuje nešto sporiji ritam od onog na koji su navikli, prvenstveno zbog nešto većeg raspinja energije, ali to ne bi trebalo da vas zabrine – petak je.

Ljubav: Danas astrološke prilike nisu baš naklonjene za velika očekivanja od drage osobe. Potrudite se da previše ne dramite oko toga.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja u sferi zdravlja.

Rak

Posao: Poslednji radni dan u sedmici Rakovi dočekuju objektivno umorni, ali i pomalo nervozni zbog brojnih poslovnih detalja koji su se istumbali u prethodnom periodu.

Ljubav: Ništa kapitalno novo, na vašem ljubavnom planu tokom ovog petka, poradite malo na korekciji sopstvenih stavova i razmišljanja.

Zdravlje: Povedite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani, piše Astroputnik.

Lav

Posao: Potrudite se da izbegnete impulsivno sprovođenje ranije pripremljenih planova jer, ma koliko oni bili realni, potrebna vam je fleksibilnost i makar minimalno prilagođavanje.

Ljubav: Prilično aktivan i potencijalno buran dan čeka vas u sferi ljubavi. Neće biti lako napraviti pravi izbor, zato se dodatno fokusirajte.

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće.

Devica

Posao: Malo umor i nešto veće neraspoloženje obojiće veći deo ovog radnog dana kod većine Devica. Odradite osnovne zadatke i smanjite napetost.

Ljubav: U najavi potencijalnih dešavanja na polju ljubavi nema nagoveštaja krupnih promena.

Zdravlje: Pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.

Vaga

Posao: Potencijalno odličan radni dan imaće Vage, naročito ako su angažovane na polju kreativnih delatnosti.

Ljubav: Odličan dan je za ljubavne akcije. Od vas se očekuje dodatno angažovanje, sa elementima koji ostavljaju tragove na duže staze.

Zdravlje: Osetljivost bubrega.

Škorpija

Posao: Prilično naporan radni dan nalazi se pred tipičnim Škorpijama. Bilo da je važan razgovor i poslovni dogovor ili pak rešavanje zaostalih obaveza – očekuje se vaš aktivni pristup.

Ljubav: Bilo bi lepo da budete aktivni i na polju ljubavi jer nije isključeno da vas zanimljivim predlogom prijatno iznenadi draga osoba.

Zdravlje: Osim umora, nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Posao: Evo jednog dana da većina Strelčeva prilično relaksirano obavi sve profesionalne obaveze. Red je da se i vi malo opustite.

Ljubav: Razgovori i važni dogovori čekaju vas i u sferi ljubavi. Budite svoji, ali nemojte stvari posmatrati isključivo iz svog ugla.

Zdravlje: Osim povremene napetosti, nema značajnijih upozorenja.

Jarac

Posao: Kraj radne sedmice trebalo bi da bude za Jarčeve kud i kamo bolji od očekivanog, tj. sa boljim rezultatima na poslovnom planu.

Ljubav: Ukoliko ste spremni da inicijativu danas prepustite dragoj osobi, mogli biste da očekujete prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Hronične tegobe.

Vodolija

Posao: Nekoliko vaših veoma dobrih poslovnih poteza može na najbolji mogući način začiniti ovu radnu sedmicu, uz naravno adekvatno uložen trud i napor.

Ljubav: Ovaj petak nije baš najpovoljniji za forsiranje i ubrzavanje nekih kapitalnih odluka, uživajte u do sada postignutom.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Ribe

Posao: Poslednji radni dan u sedmici na simboličan način može označiti i kraj jedne dosta naporne poslovne etape kod većine Riba.

Ljubav: Na vašem ljubavnom planu ima zanimljivih novih simpatičnih lica, ali vi ste nekako stegnuti.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram