Dnevni horoskop za 20. 4: Pred Ovnom zanimljivo poznanstvo

dnevni horoskop
Foto: Alistair Cotton / Alamy / Alamy / Profimedia

Pogledajte dnevni horoskop za sredu 20. april 2022. godine i saznajte šta nam zvezde poručuju za polja karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Vrlo dobar i potencijalno uspešan radni dan je pred Ovnovima, pa se očekuje da sve profesionalne poluge budu pod vašom kontrolom. Mogući su kontakti sa inostranstvom.

Ljubav: Slobodni Ovnovi mogu da očekuju zanimljivo poznanstvo preko prijatelja, komšiluka ili društvenih mreža. Osvrnite se malo oko sebe.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Proveravajte sebe kada je papirologija u pitanju kako biste izbegli ozbiljnije greške i propuste. Ne žurite, sve ćete stići da završite.

Ljubav: Sami sebi ulepšajte vreme, dane popunite stvarima koje volite da radite. Nemojte dozvoliti da vam iko bilo šta nameće.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Blizanci

Posao: Problem vam mogu predstavljati neke nezavršene obaveze iz prethodnog perioda, brojni dogovori, ali i nešto lošija komunikacija sa saradnicima.

Ljubav: Bilo bi dobro da poslovnu problematiku ne reflektujete na ljubavnu sferu. Potrudite se da se opustite i da sa što manje priče opterećujete dragu osobu.

Zdravlje: Osetljivost kostiju i zglobova.

Rak

Posao: Moguće je da vam iskrsne neko dodatno angažovanje, što će vam omogućiti brzu zaradu. Iskoristite povoljnu priliku.

Ljubav: I danas biste mogli da provedete romantične trenutke sa osobom koju ste nedavno upoznali. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

Lav

Posao: Budite fleksibilni prema osobama sa kojima sarađujete jer vam je potrebna njihova podrška i pomoć i nema razloga za zabrinutost.

Ljubav: Poradite na komunikaciji sa dragom osobom jer kao da niste na istim talasnim dužinama.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Devica

Posao: Ne donosite odluke u brzini ili u afektu. Ukoliko ste u nedoumici po nekim pitanjima ili imate osećaj kao da ste na raskrsnici, sačekajte. Sada nije vreme da se stvari rešavaju.

Ljubav: Odličan je period pred vama za sve vrste ljubavnih akcija, pa se očekuje da ne budete skrštenih ruku.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Vaga

Posao: Povoljan je dan za sve vrste komunikacije, dogovora, a moguće je i da vas očekuje kraći službeni put.

Ljubav: Raspoloženi ste za druženje, pomalo i za avanturu. Nova osoba u vašem životu zaintrigirala vas je možda i više nego što ste svesni.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Škorpija

Posao: Solidan radni dan je pred Škorpijama. Ukoliko sarađujete sa inostranstvom, možete da očekujete finansijske prilive sa te strane.

Ljubav: Potrebno vam je više pažnje i razumevanja od drage osobe. Pitanje je šta i koliko vi pružate.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Odličan dan očekuje Strelce da, iako opterećeni brojnim obavezama, sve završe bez većih problema i na veliko zadovoljstvo.

Ljubav: Sjajan dan možete da očekujete i na ljubavnom planu, ukoliko odgovorite na poziv nove simpatije za druženje i bliskije upoznavanje, piše Astroputnik.

Zdravlje: Odlično.

Jarac

Posao: Verovatno ćete morati da potražite pomoć nekog od saradnika. Stoga ne oklevajte da ne biste izgubili dragoceno vreme.

Ljubav: Vaša razmišljanja u sferi emocija okrenuta su ka prošlosti, pa možete očekivati kontakt sa bivšom ljubavi ili simpatijom iz davnih dana.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Vodolija

Posao: Vrlo dobra radna atmosfera i saradnja sa ostalim saradnicima očekuje Vodolije, tako da nema prepreka danas na vašem poslovnom putu.

Ljubav: Nova osoba izaziva vaše interesovanje, a vi ste pomalo neodlučni. Nema razloga da ne pokrenete inicijativu za viđanjem, razgovorom za početak.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Ribe

Posao: Ribe bi i danas najviše trebalo da se pozabave završavanjem odranije započetih obaveza, ali i provere sve vezano za datume i rokove kako ne bi napravile ozbiljniji propust.

Ljubav: Opušten dan je pred vama za druženje sa prijateljima, izlaske, a moguće je i sasvim novo fino poznanstvo. Mogli biste da se ovih dana zaljubite, ako već niste.

Zdravlje: Vrlo dobro.

BONUS VIDEO: Kućni ljubimci za mirniji život

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram